Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakwykształcenia-a-dobrapraca

Wkurzona jestem na tego typu ludzi ktorzy nie maja wyksztalcenia

Polecane posty

Wkurzona jestem na tego typu ludzi ktorzy nie maja wyksztalcenia a maja ogolniak bez matury lub technikum gdzie nie zdali ani matury ani nawet tytulu technika nie otrzymali a maja dobre i cieple posadki. Kolezanka - recepcjonistka w hotelu druga kolezanka - staz w urzedzie gminy (i teraz praca w innym biurze) Trzeci kolega praca w salonie play Czwarty kolega praca jako przedstawiciel handlowy Piaty kolega praca w biurze u znajomych rodziny i na kierowniczym stanowisku inne kolezanki pracuja w bankach Po prostu wkurza mnie ze ludzie bez wyksztalcenia zdobywaja prace. Wkurza mnie to takze ze osoby po studiach nie moga tej pracy znalezc a ze srednim wyksztalceniem dostaja pracy po znajomosci lub ci ktorzy ukonczyli zawodowki (fryzjerki,kucharze,murarze, itd) zarabiaja po kilka tysiecy na miesiac.

Gość ale cie popaprałoheń
i mają bogatych facetów z 4 apartamentami i haktarami ziemi bo rozumiem że o pieniądze chodzi,yh a ty bidna nie możesz sie nigdzie wkręcić, no niestety to uciekaj za granice skoro masz takie wykształcenie tam jest życie bardziej sprzyjające takim jak ty ! a ja wkurzonna na takich obrzydliwców jak Ty ; ale maturę ma dziś każdy :) to nie tak jak Ci sie wydaje

Gość weż sie do roboty
a praca w Play ? przecież tam przyjmują kazdego , to Ty dopiero jesteś tuk hhaah

skończyłam tir turistyke i rekreacje pracuje w tanich burdelach 3zł od godziny a dla żuli za free , podniecają mnie śmierdzące niedomyte chłopy

Gość kotkkkkkkkka
to prowo już kiedyś było by być recepcjonistką czy sprzedawać telefony nie trzeba kończyć studiów złotko :)

Gość już rozumiem skąd taka
"... a maja dobre i cieple posadki." i dalej recepcjonistka w hotelu praca w salonie play czyli praca w salonie play przedstawiciel handlowy czyli domokrążca inne kolezanki pracuja w bankach pewnie w okienku i jaka ich czeka kariera i szansa na rozwój zawodowy? gdzie tu prestiż?

Gość kotkkkkkkkka
do podstafófki się nie kwalifikowałam powtarzałam zerufke 6 razy

Gość kotkkkkkkkka
kiepski podszyw 😴

Gość kotkkkkkkkka
maluje sie swojom kupą , sram na rurzowo

Gość redoooo323
gówno tam ci Twoi znajomi zarabiaja a Tobie ściemie ze wstydu wciskaja - a Ty im naiwnie wierzysz i łapiesz doła:D Kilka tysiecy:D hahahaha po 1500 na reke dostaja przy dobrych wiatrach, moza ta z urzedu troche wiecej. Poza tym nie liczy sie sam papier wykształcenia tylko umiejetności, zaradność, kontaktowość (np. w salonie telefonii). A same studia studiom nie równe, generalnie wszelkie studia humanistyczne to chłam i strata czasu, ale po politechnice bezrobotna nie bedziesz

Gość redoooo323
podniecają mnie zdechłe gołembie

Gość redoooo323
rok szkolny sie skonczył i na fora wylewa sie gimnazjalna zaraza...

Gość redoooo323
chodziliśmy razem do szkoły specjalnej prawda

Gość b o to polska wla snie
w USA moze edukacja kosztuje sporo ale po studiach to dostajesz prace z PERSPEKTYWAMI, jestes lekarzem, prawnikiem, architektem itp itd, to jest cala KARIERA ZAWODOWA a nie stukanie do 67 r z w okienku za 1500 brutto...bo do takiej pracy NIE TRZEBA STUDIOW!!!! tylko tu kazdy debil idzie na polonistyke, turystyke, filozofie czy zarzadzanie a potem oczekuje stanowiska kierowniczego za 3000 na reke od natychmiast :O

Gość asdwgg
pierdolicie o posadkach typu "stukanie stemplem w okienku za 2000zł" a to i tak dla wielu jest nieosiągalna.. przecietny facet bez wyksztalcenia moze conajwyzej isc sobie do magazynu ponosić pudła za 1200zł - patrz-ja.. i wielu takich zycie jest chujowe

Gość zeeeeeeeeert
W PRL2 czego oczekujecie... kolesie i SBki tzw "liberały" rządzą a najlepsze posadki rozleniwionych urzędasów przejmują dzisiaj ich dzieci i wnuki... to samo w spółkach i spółeczkach czy fundacjach które żerują na państwie "czy się siedzi czy się leży - kasa się należy" hasło wciąz jak najbardziej aktualne trzeba było przegonić to postsowiedkie i pejsate tałatajstwo byłby to normalny kraj więc teraz pozostaje zaciskać zębiska albo uciekać z tego kraju...

Gość ankafgfhfh
zadajac pytanie, sama odpowiedz juz sie wysuwa, skonczenie studiow(nic nie wartych w polsce- bo to juz jest produkcja studentow) nie DAJE gwarancji pracy, jesli sierota po studiach nie moze znalezc pracy a ktos po technikum tak , to kto jest bardziej zaradny??nikt nie bedzie pukal do drzwi studencikow z propozycja pracy. ktos skonczyl studia, pewnie niezle sie obijajac przy tym przez kilka lat a teraz wszystko mu sie nalezy.takie czasy ze trzeba sie czyms wykazac, a papierkiem to mozesz sobie tylek podetrzec, milego dnia

moim zdaniem studia jednak coś tam dają, ten papier jednak jest mile widziany. ale za tym musi iść przebojowość i jakieś umiejętności, niekoniecznie związane ze studiami.