Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna Sprawa O.o

Mail z prośbą o spotkanie.. nie znam się na facetach?

Polecane posty

Gość Dziwna Sprawa O.o

Zacznę od tego że 2 lata temu byłam na szkoleniu, i tam poznałam starszego o 10 lat gościa. Byłam wtedy wolna a on zajęty. Teraz ja jestem zajęta, nie mam pojęcia co z jego małżeństwem, wiem że w międzyczasie zmieniał kobiety. Oczywiście mi się podobał, poza "burzliwym" charakterem to ideał. Teraz pisze mi maila (o zgrozo, przez nk, ale innego kontaktu nie mamy) że miał ze mną sny erotyczne. I żebyśmy się spotkali, chociażby na kawę O.o "chociażby". Brzmi jak typowy temat z kafeterii.. Mój związek jest taki sobie, mój facet wie że wielkiej miłości nie ma i ja jestem z nim raczej z rozsądku. To mnie często gnębi, że po co to wszystko. Zastanawiam się jak się kończą takie historie :/

Gość Dziwna Sprawa O.o
dzięki za odpowiedzi :D Tak myślałam że może z tej kawy coś by było, bo nie mam z kim iść.. Ale nie wiem czy z nim warto :( Szkoda tylko, że facet w moim typie.

że miał ze mną sny erotyczne""" On chce Cie zaprosić na kawę.... nie wyczuwasz podtekstu ? Jego intencji ? :D W twoim typie fizycznym :) jak Cie swędzi szparka :) to poproś chłopaka niech podrapie ;)

Gość Dziwna Sprawa O.o
dzizas, no wyczuwam podtekst :/ ale co innego mieć ciastko na talerzu przed sobą, co innego je jeść macie rację, może głupota żonaty już możliwe że nie jest często coś ode mnie chcą żonaci nic tylko na sianie wywieźć :/

masz chłopaka, więc powinnaś zignorować taką wiadomość. A ty głupia o tym rozmyślasz. Swędzi Cie na myśl o nim..... Wiesz co masz robić :)

Gość Dziwna Sprawa O.o
niby wiem.

Po co ci rozwodnik o 10 lat starszy i jest napalony na ciebie pod kątem erotycznym ? Odpowiada ci rola zabawki do seksu ? Poszukaj sobie kogoś, kto się w tobie zakocha, a nie napali na seks z tobą. Poszukaj kogoś, kto będzie stały w uczuciach, a nie szukał tylko wrażeń erotycznych.

Gość Dziwna Sprawa O.o
Wszystko racja, nie mam pytań. Chyba jestem naiwna, bo wydaje mi się że ktoś o tyle starszy powinien być dojrzały. Sam siebie skrytykował w tym mailu. Odpisałam, że jestem zajęta. już. :/

Gość i co najwaźniejsze
rozłóź nogi ,nad czym się zastanawiasz:D,on miewa sny erotyczne,tobie widać teź to się spodobało i przestań pieprzyć o kawie ,wszystkiemu zawsze winna jest kawa:D,a nie swędząca cipa:D

Gość i co najwaźniejsze
a co będzie gdy wszyscy twoi znajomi zaczną do ciebie z takimi snami erotycznymi się zwracać?:D,ale się opijesz tej kawki:D

Gość Dziwna Sprawa O.o
no właśnie ciężko by było. mniej roboty zajmuje usunięcie topicu ;)