Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicodalej20

nie miałam nigdy chłopaka

Polecane posty

Gość noicodalej20
z Polski :>D

noicodalej20 to najlepsza obrona ignorować czyjeś posty gdy Ciebie ktoś obraża i nie ma nic do powiedzenia:)

Gość noicodalej20
wiesz ja sie juz przyzwyczilam do tego ;)

Gość prawiczek 28 lat
tak ?

noicodalej20 Ale wiesz ze nie miło się czasem tego słucha gdy ktoś w taki sposób się zachowuje. Ja też lubię żartować ale nie do przesady.

Gość noicodalej20
sluchajcie ja nie po to pisalam tutaj post zebyscie skladali wiadome mi propozcyje ja tylko pytalama jak znalezc chlopaka? :)

Gość noicodalej20
no wiem ze niemilo ale czasem czuje sie przez to taka wyobcowana :( ja tez lubie zartowac :D

Gość prawiczek 28 lat
Dzisiaj jest najcieplejszy dzień w roku . Chyba będę musiał opuscić dom , bo straszny gorąc . NA dworze jest chłodniej niż w mieszkaniu

Gość GrubyIdługi-niefajny:)
jestes moze z poznania ??

noicodalej20 Jeżeli się będziesz ty w odpowiedni sposób zachowywać to większość osób Ciebie na pewno dostrzeże to co do tego tematu:) Widzisz ja Tobie w twym temacie nie pomogę bo sam w takiej sytuacji się znajduję jak ty więc jedziemy na tym samym wózku :)

Gość Modny menadżer
Koleżanko a oczekujesz porad od chłopaków czy od lasek? i czy to mają być porady gdzie iśc, jak się ubrać, o czym gadać - czy o jakie ci konkretnie chodzi?

Gość Apasz
To akurat Twój plus, życzę powodzenia w poszukiwaniach

Gość GrubyIdługi-niefajny:)
jak i gdzie znalesc chopaka nie wiem ale widzialem fajne laseczki przy trasie a czy chopaki tam stoja to nie wiem zapytaj sie :P

Gość noicodalej20
Apasz oby ;) oczekuje porad od chlopakow ;) ale mowie ze nie ubiore sie wyzywajaco bo to nie moj styl ;)

Gość noicodalej20
nie jestem idealna kazdy ma swoje wady ale po prostu wyznaje pewne zasady w zyciu ale patrzac na moje znajome z liceum ktore maja kogos bo sa jakie sa a jakie sa wiadomo z 1strony zal mi ich a z 2giej zazdroszcze im ale nie wiem czy ktos je kocha naprawde czy jest z nimi bo ....

Gość noicodalej20
myslicie ze to dla faceta dobrze jak jego dziewczyna jest dziewica?

Gość prawiczek 28 lat
myslicie ze to dla faceta dobrze jak jego dziewczyna jest dziewica? bardzo dobrze

Gość noicodalej20
nawet dla tych doswiadczonych? tak teoretycznie pytam ;) przeciez kolegow sie nie zapytam oni nawet nie wiedza ze jestem dziewica ;)

Gość noicodalej20
moze myslicie ze jestem glupia ale rozmawialysmy z kolezankami i one mowily ze chlopaki wola dziewczyny nieruszane ale ja nie wiem ;) a jakies rady ??;)

Gość Prostownik do włosow
rady to takie byś w ubiorze podkreślała swoją kobiecość a nie ubierała się jak diwka, szukająca wypełnienia w kroczu...

Gość kaem
Nikt Ci tutaj nie powie jak znaleźć chłopaka :) Byłam w podobnym wieku jak Ty i też nie miałam chłopaka, był czas kiedy strasznie go chciałam mieć, bo nie ukrywajmy - każdy z nas chciałby mieć się do kogoś przytulić czy zwyczajnie z kimś pobyć itp. Generalnie miałam powodzenie, również nie jestem brzydka, a wręcz oglądają się za mną faceci:) zagadywali do mnie różni chłopacy, ale miałam taki problem - nie chciałam jakiegoś tam imprezowicza (a 2/3 roku spędzało wieczory na imprezach:P), który co trzeciego ranka leczy kaca:P Ale miałam też swój ideał wymarzonego chłopaka w główce :) To też byłam zawsze zadbana, uczesana, ubrana - jednym słowem zawsze przygotowana na spotkanie tego jedynego:) I co? Spotkałam go. Ale żeby było wesoło - wyglądał całkiem inaczej niż ten mój wymarzony. Poznaliśmy się na egzaminie :P Po całej nocy kucia na egzamin, blada, po litrach kawy, po dwóch godzinach spania, z podkrążonymi oczami, w białej bluzce zapiętej pod szyje. Zaczepił mnie, zagadał, ale byłam zestresowana egzaminem, a że nie wyglądał jak ten mój wymarzony to porozmawiałam z nim chwilę, a po egzaminie jakby zapomniałam o nim i poszłam odespać noc:) A on się zauroczył, zdobył mój numer (duże było to wyzwanie, bo osoby, które miały mój nr można było zliczyć na palcach obu rąk) i napisał wieczorem:) I tak nam leci już drugi rok wspólnego związku :) Nie martw się, że nie miałaś nigdy chłopaka:) Otwórz się na ludzi i działaj w zgodzie ze sobą, a chłopak się znajdzie:))

Gość noicodalej20
tzn jak? :) lubie szorty topy ;) teraz tak goraco na polu jest ;)

Gość noicodalej20
Kaem dziękuję Ci ;) ja również teraz studiuję ;) tylko zaocznie ;)

Gość monalisa.
fajnie jest z kimś być, ale to rodzi zawsze dużo problemów i dylematów :( samemu ma się spokój

Gość noicodalej20
mnie taki jeden zaczepial w tamtym roku ale ja nie bylam wtedy gotowa na zwiazek ;) i moze przez to ze dalam mu kosza teraz mi ciezko znalezc chlopaka :( niektorzy smieja zagaduja i nic :(

Gość Lisa 34
A ja mam 34 i ciągle jestem dziewica.

Gość noicodalej20
34?ja nie chce byc dziewica az tyle :(

Gość Lisa 34
Jestem mężatką. Żyjemy w białym małżeństwie.

Gość noicodalej20
nie slyszalam o czyms takim ;)