Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicodalej20

nie miałam nigdy chłopaka

Polecane posty

Gość Lisa 34
Niestety nie z powodów religijnych. Mój mąż to impotent. Masakra.

Gość Lisa 34
Jesteś bardzo młoda, nie słyszałam aby od ilości facetów wzrastało poczucie szczęścia. W Twoim wieku faceci raczej chcą zaliczać. Zapisz się do jakiejś wspólnoty przy kościele. Tam są porządniejsi.

Gość noicodalej20
Lisa34 acha ;) ja chce kogos starszego podobaja mi sie starsi ode mnie ;)

Gość zxczxczxc
Kiedy spotkasz odpowiedniego, to nie bój się zagadać i tyle ;) reszta sma jakos sie ulozy... PS. jestem z Ciebie bardzo dumny, ze nie puszczasz sie jak inne. oby jak najwiecej takich dziewczyn.

Gość GolaLola
Też nie miałam nigdy chłopaka. A wiesz czemu? Bo lepiej nie mieć nikogo niż byle kogo. Tej zasady się trzymajmy. Ja nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości. Wręcz niektórzy są wobec mnie nieśmiali, to też nie jest fajne. Przeszkadza trochę nawet. Poza tym ciężko mi znaleźć kogoś kto lubi sarkastyczne żarty i nie strzela fochami na lewo i prawo czego ja nie cierpię. Nawet ostatnio rozmawiałam z przyjaciółką, że warto by mieć faceta jakiegoś i zastanawiałyśmy się gdzie go znaleźć... Niestety to nie jest takie proste na jakie wygląda. Spotkać można wszędzie, najgorszym chyba miejscem do tego jest klub, tam liczą na seks za free.

Gość Lisa 34
Ale uważaj. Sporo starsi zawsze będą gustowac w bardzo młodych kobietach i z takim to sobie życia nie ułożysz. Parę lat i znowu będzie spoglądał na dwudziestki. Znam takiego faceta. Współczuję jego przyszłej żonie. Facet który szuka sporo młodszej raczej nie jest godny uwagi. Pewno są wyjątki ale normalny mężczyzna chciałby mieć partnerkę do rozmów a nie tylko atrakcje seksualne.

Gość Głupia000
Dużo osób sobie z Ciebie jaja robi z tego co zauważyłam:) szczerze mówiąc życie singielki ma mnóstwo uroków i jak dla mnie nawet lepsze niż z facetem- ciesz się póki możesz, a faceta łatwo jest znaleźć, są zbyt prości...

Gość GolaLola
Zapomniałam dodać, że przyjaciółka ma 21 lat i też nie była w prawdziwym związku. Chodziła z chłopakiem przez tydzień może czego w ogóle nie zalicza do jakiegoś doświadczenia. Obydwie jesteśmy dziewicami, co jak co, ale pierwszy seks musi być z miłości, chcę go dobrze wspominać. A skąd jesteś?

Gość prawiczek 28 lat
a mi obojętne czy dziewczyna ma 20 lat czy 29 lat . Wazne by była dziewicą. Nie mógłbym chodzić z taką ktora nie jest dziewicą.

Gość noicodalej20
ja w klubie jestem rzadko ale tylko pogadam z jakims kolesiem posmieje i tyle ;) wiem ze tam licza tylko na seks a ja nie chce byc jedna z wielu tylko byc jedna po prostu ;) ja tez jestem z tego dumna ze nie ejstem latwa laska ale wierzcie mi nie jest tak latwo zyc jak wszyscy maja juz pary :(

Gość prawiczek 28 lat
moglaby mnie zarazic HIVEM czy kiłą.

Gość noicodalej20
jestem z mazowieckiego wojewodztwa ;)

Gość noicodalej20
tylko njagorsze ejst to ze jestem taka niesmiala :(

Gość prawiczek 28 lat
jeszcze istotne by była w moim guście . Wiec puszyste odpadają

Gość GolaLola
Lisa- Ci co są zbyt religijni to mają też wióry w głowie. Znam takiego co to święty jest. Szkoda gadać, psychika rozjechana, właśnie wrócił do dziewczyny, której nie kocha, ale nie potrafi być sam, a ja nie chcę go. Ma 28 lat.

ja tez nigdy nie mialam chlopaka..tyle ze mam 19 lat..a jak znajde w swoim wieku czy rok czy o dwa lata starszych to tako jako znajomi..ostatnio moim problemem jest to ze kochaja sie we mnie starsi kolo 30-stki..tez jestem jestem sredniego wzrostu,szczupla,nie brzydka a wrecz ladna (kazdy mi to powtarza) ale jakos mnie nie ciagnie zeby miec chlopaka..

Gość noicodalej20
ja tez chce go dobrze wspominac, ale chyba wolalabym kogos doswidczonego kto wie co i jak ;)

Gość GolaLola
Też jestem z Mazowieckiego. :D

Gość Głupia000
Bo wszyscy mają kogoś- nikt nie powiedział że musisz być taka sama jak wszyscy. Miałam taką koleżankę rok młodsza od Ciebie, też nie miała faceta, a bardzo chciała raz na imprezie gadała z jednym gościem już odrobinkę wstawionym i biedna sądziła że weźmie od niej nr, w połowie rozmowy usnął :D przestała szukać- znalazła.

Gość noicodalej20
a ja bym chciala miec bardzo chlopaka ;) chcialabym zeby mnie ktos kochal szanowal ;) przytulil ale i zwrocil uwage jak trzeba :)

Gość noicodalej20
czyli ze mam przwestac szukac i czekac? :)i wtedy sam przyjdzie?

Gość noicodalej20
ja wiem ze nie musze byc taka sama jak wszyscy ;)

Gość noicodalej20
ja czasem mysle ze sie nikomu nie podobam :(

Gość GolaLola
Chłopcy w naszym wieku (bo jak ich inaczej nazywać) niestety w tym wieku to nie myślą zbyt przyszłościowo, ja nie mówię tu o deklaracjach itd. Po prostu nie zamierzam być seks-zabawką do zaspokajania. Od 24 wzwyż jest ok, maksymalnie 28 :D

Gość noicodalej20
ja nie jestem niewiadomo jak religijna. po prostu uwazam ze stracenie diewictwa nie powinno odbyc sie z przypadkowym kolesiem tyle co poznanym ;)

Gość Głupia000
Zazwyczaj tak jest. Też miałam taki okres że bardzo chciałam mieć chłopaka i to tak bardzo, że no....po jakimś czasie mi przeszło i wtedy znalazłam eksa, byliśmy ze sobą 3-4 mies. po tym okresie facetów mam dość i pakowania się w bezsensowne związki. Teraz jestem sama nie chcę mieć chłopaka, a mimo to pisze do mnie 2 facetów...takie życie.

Gość noicodalej20
GolaLola przedszkolaki :D ja tez nie chce byc jakas zabawka wiadomo seks w zwiazku jest ale wszystko normalnie :)

Gość noicodalej20
a widzisz a ja mysle ze jestem niewidzialna dla facetow :(

Gość prawiczek 28 lat
a skąd mają wiedzieć ze jesteś wolna ? Musisz dać im sygnał .

Gość noicodalej20
no ale jak? :(