Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

kafe w niedziele ok. poludnia...

Polecane posty

Witajcie... ale jestem chora dzis. Wczoraj poszlam troche pochodzic,nie tak chcialam wyszlo inaczej i powiem wam dzis jestem TAKA CHORA OD RANA , ze nie mialam sily nawet wstac. Moze tez ktos tak ma? Podejrzewam od czego to i wiecie na szczescie dzis juz nigdzie nie ide albo ide i tyle. I wiecie tak specjalnie mi zrobili bo nigdzie nie mialam wczoraj lazic, ale poszlam i tyle. Poszlam cos sprawdzic. Mozna powiedziec PRZEPROWADZIC SLEDZTWO - przez to nic mi sie nie stalo. Glowe mam na miejscu. Inne czesci ciala tez, ale mialam wyjsc wczesniej albo w ogole gdzie indziej stac, zle stalam. A ogolnie wymazuje sie z tego stania bo wcale nie poszlam tam zeby stac tylko zeby CHODZIC - i moze nawet cos kupic w miejscu gdzie mozna cos kupic ale jakos tak sie stalo ze stalam, ale sie ogralam i mnie nie ma. A dzis juz nigdzie nie ide. Czy bylo po co stac? Nie wiem. No ale stanac zawsze mozna i isc dalej. Tyle w tym widze. A popatrzec? Stanac i popatrzec? Eeee stanelam na czas. Ile bede stala i podpierala plotek. Pozniej poszlam ale zle -mialam isc i tyle.Ale ciagle stalam i stalam i dzis jestem taka chora. Najpierw bylo mi cieplo pozniej goraco. Nie wiem z czego. Wczoraj wieczorem doszlam do wniosku, ze ja zjadlam jako dziecko 8 bomb atomowych. Pudelko wibowitu. Czy po tym ma sie dzieci?Nie wiem. Ja nie wiem. Ani dzieci ani sie nie wydalam.No i wiecie wszyscy na mnie, ale to nie ma sensu. Wczoraj w nocy jeszcze bylam zdrowa na umysle tez i tak wiecie myslalam ze pamietam te wibowity i 1 zjadlam a pozniej powiedzialam jak tam jest 8 bomb atomowych i 1 mi nie zaszkodzila, a powinna to wsyp mi wszystkie i najwyzej wyparuje tak jak w Hiroszimie. I Mengele powiedzial - sama se to wsyp i wypij.No i wsypalam i wypilam bo ten czlowiek mnie tak wpierdalal. I do dzis mnie wpierdala rowno, ale juz jest ograny i tyle. Tak nie mialam pojecia o wilkach, oni sie tam poogrywali , zeby nie wyleciec. No i wiecie ja to wypilam wszystko takze skazenia nie bylo. Skazenie no ode mnie? No to podworko wypalam- to latalam zeby trawa rosla i jeszcze bylam z systemem 40 lat wyjscia Zydow z Egiptu wiec ja nie moglam byc normalna i tyle. I ja jestem uratowana SNEM i tym snem ogralam te vibowity. Ten sen byl po maturze i jak sie dostalam na studia. I wtedy powiem wam zrozumialam ze ja musze byc troche inna i tak przyszedl ten wedrowiec tylko ja wiem , ze on przychodzil tylko czy tak samo jak zwykle to nie wiem i tyle.Ja powinnam byla juz pracowac gdzies, ale gdzie? Z poczty swoj biznes dalej? Sklep? Ta sluzba liturgiczna jest chora umyslowo dla mnie ciezko, ta rodzina rowniez. Ja wiecie przypuszczam , ze za 200 milionow nie chcieli kupic tych krzyzy na zarcie. Brygidki chcialy miec magazyn i wiecie dostaly 8 bomb - chyba tyle ich bylo, zeby je zezarly i byl magazyn. I wiecie nie chcialy i poslaly to do Polski, zeby ta rodzina to zezarla i wlasciwie wiecie chcialam wylac szklanke do zlewu ale tak czulam ze jesli to jest bomba to wiecie skazenie srodowiska bedzie straszne i wszystko na mnie , wszystkie rury wypali i pomyslalam "Boze ratuj mnie i wszystko wypilam" i wiecie nad zlewem i oni mysleli wylalas to.Nie wypilam powiedzialam temu mengelemu i wypilam 7 wibowitow. Po co ty to wypilas?Zeby nie bylo skazenia srodowisko i bylo tylko podworko, a ja mialam system nalozony to bylo na system. Jeszcze czesto lasy sie palily. I takie mialam dziecinstwo i udupiczna szkola Miroslawy Lonowej -Wszy. I wiecie no to nie wiem czy cos bylo miedzy latami 10-15 moimi. Nie pamietam nic oprocz biegania po lesie, zeby mi las poszedl ,rodowod byl w szkole zeby szkole ocalic. I wiecie W TAKIM TRAKTOWANIU plus jeszcze systemy matematyczne JA MIALAM ISC NA STUDIA DO KRAKOWA od Miroslawy Lonowej -Wszy bo Mengele byl glupi. No wiecie CZY WY MACIE PO KOLEI W GLOWIE. I jeszcze bylam porwana bo bez tego porwania to 1% racji ale mnie porwalo i wszystko mi zniszczylo i mowilam w domu, ze mnie porwalo -ze w pizamie bylam i wszystko bylo zniszczone to mialam 5 lat. Te 10 bomb to nawet i w 4 klasie SP zjadlam albo wczesniej i dopiero wtedy moglam byc bo wszystko zezarlam i mi nie zaszkodzilo i tak przeszli na system CO NA OBIAD?No ale sluchajcie CZY TO SA LUDZIE? Jeszcze mieli system DZIECI SIE BIJE i NIE JESTEM SWIETY.Wiecie co - tak sie nawet w domu dziecka dzieci nie traktuje i wiecie Ania Shirley i JESTEM Z DOMU DZIECKA bo lepiej TO ANI TEGO. ANI TEGO i tyle :( ANI TEGO :(

Wiecie ja napisze wam jeszcze nie osadzajcie tej Miroslawy - normalna wies i wiecie jej nie ma i tyle. Normalni ludzie. A ona jest posrod wszystkich ludzi w tej wsi.Myslcie ze ta Bona jest lepsza? Ja ja wyzywam bo mnie nie oddala do babci, bo mi nie pasowal mi z nia dom dziecka, bo mnie zostawila z Mengele, z Bona, z krolowa Wiktoria, z krolowa Elzbieta 1 , Stefanem , chrzestna z Kainem, ulica z Kainem. Tego juz w ogole nie ma, a takze ze ona ma KAINA. 2 dzieci ma i meza w biznsesach. No to rente oddawac mieli i koniec. Co to wszystko ma byc? Przestancie i tyle. I co? Ja teraz autem mam byc tu? I wiecie jest 1 lipca i ja sie czuje jakbym szla na studia. I wiecie NIE PRZESADZAJCIE bo egzamin zdalam wysoko i 1 slowo tej sluzby i troche kasy - bo ja poszlam wiecie bo tyle bylo kasy i koniec. I to wyszlo ze ja chcialam isc na studia. Nie. No a prace mialam sobie ZALATWIC. A matura po co moja komu? Wiec wiecie LEKARZ PSYCHIATRA dla calej tej wsi - przykro mi i tyle. DLA CALEJ TEJ WSI I JEJ MIESZKANCOW i to wszystko :(

Gość ,kjhnbgvcfdx
na melanze chodzisz owca czy na dziwki? :D

Wiecie ja jestem NA ZNIKNIECIE i wiem jak mi bylo w zyciu ciezko - z tym chorym na leb bratem, figura brygidek, tak Miroslawa, z ta pierdolona w leb rodzina. Szkoly mam ppoogrywane. Nigdzie nie chodzilam. To i tak byla strata czasu. Z rodowodu tu lingwistka - to w ogole w planach nie bylo. Normalnie Mengele siedzi w pierdlu, Bona z nim, tym bratem sie nie interesuje nie bylo brata. I wiecie bo ja bylam na weselu brata i nie odzywam sie. No ale co - to jest brat? BRAT BIOLOGICZNY? i koniec i tyle. A zycie po zjedzeniu 8 bomb atomowych to wiecie dajcie spokoj. A jak mnie chcieli to mieli Miroslawie poslac. Tu jest wiocha - wiec co tu robic?Nie mam pojecia. I przy nich zostalo mi jesc wszy. Kredyt mam w banku jak dostane rente. I tak ide na rente i koniec. I na tym forum jest ograna , nie ma mnie.Renta moja i tyle. Za co? A co to kogo obchodzi? To jest moja sprawa. Oni szukaja nie wiadomo czego. Cos na figure Edwarda. I wiecie jak wy mnie wszyscy wpierdalacie to sie opisac nie da. GDZIE JEST MOJA RENTA wy popierdziane zlodzieje. Ta wies ma takie wymagania ze wiecie to sie w glowie nie miesci, to niech zaczna od siebie bo normalny w dupie ich dokumentnie ma. Do tego Mengelego tez zastrzezen - ale juz skoncza marnie z ta moja bomba w samochodzie i w kosiarce tez. To juz jest ich sprawa jak beda cali polamani, a jedno drzewo nie zakwitnie nigdzie. I dobrze glupich gnojom a ja mialam wszystkie rodowody ograne na Polske, jeszcze mnie porwalo. Na magazyn rodowod tak mi ogrywali i jeszcze na rodowody na panstwo to taki wysilek ta rodzina podjela ogrywajac mi te rodowody ze normalnie DZIEKI BOGU nie zapierdzieli sie z wysilku na smierc i czego chca? A to nie jest wszystko, ale wiecie glupia to sklep - zeby choc pasowal. NAWET TYLE. No to PO CO MNIE CHCIELI? To dom dziecka. Bo ze mam inna narodowodowosc to jak to mialam odgadnac? Skad to mialam wiedziec jak bylam na znikniecie. I tyle. Bo tak to wiecie macie racje ale jak ktos jest na znikniecie to jak narodowodosc miec jakas? I tyle :(

A co to kogo obchodzi gdzie ja chodze? Renta jest moja bez rodziny. Rodziny - co to ma byc? Gang recydywistow, sadystow i chorych na leb. Wiecie ja sie nie dam z tym domem dziecka. Nie ludzcie sie i tyle. Bo np. wezma takie dziecko i ma paczke i rob se co chcesz. Ale zostawia w spokoju i sie ustawia w zyciu jak Bona i jest cicho. Bo dziecko ma pieniadze w Anglii. I tyle. No nie wiem jakby bylo. Moze byloby tak samo albo jeszcze gorzej. Nie wiemy tego. Ale zebym choc miala dom dziecka z tej Ani Shirley I NORMALNIE LITERKE. Nic. No to zielnik po matce. tez nie.Czy ten Otto zamierzal ZEZREC ten zielnik? Wiecie czemu ja nie dostalam zadnego zielnika tak najbardziej? Bo z tego zielnika pasowala ta paczka matki z kasa. W koncu zjadlam te wibowity to sie poplakali ze renta moja jest. I tyle. I tak zielnik trafil do ...BBC. Wyobrazacie to sobie? I wy mi powiecie DZIS GDY DO WAS PISZE DALEJ BEZ MOJEJ RENTY, ze brygidki sa normalne, wy jestescie normalni przed tymi kompami - jak ta Miroslawa. Ta sluzba jest jaka jest, ta rodzina krolewska tez. Mojej matce chodzi tylko o to, ze nikt jej nie wspolczul. No tyle ile ale wiecie taki wysilek jaki to spoleczenstwo podjelo to wiecie NIECH SIE IDA WYSRAC pod drzewo i otra lisciem klonowym. naprawde. I cala ta Ania Shirley dla niej jako adopta to dopasowac sobie DOMEM DZIECKA stala prace i oni jej beda glowe zawracac jacy oni byli dla niej dobrzy, ze w ksiazki mogla isc, w antykwariacie pracowac. I czemu ona nie chodzila do NORMALNYCH klas , czemu robila jakies eksperymenty cale zycie? i tyle. No to ja uwazam, ze powinno sie ZMUSIC rodzicow do wyjazdu poza obszar panstwa dotychczasowego albo ciut wyzej zeby dziecko mialo prace i tyle. I wiecie posluzyli sie nia wylacznie po to, zeby nikomu nigdy dom dziecka nie pasowal z Ani Shirley i nie mial normalnego zycia i zeby to bylo dla kurew i alfonsow i to byl jedyny sens , ze babcia byla tak wysoko. Dla normalnego mogla bo tyle to wszystko warte. I koniec:( I taka byla prawda tego spoleczenstwa, a co te byle kurwy i alfonsy zamierzaly jesc z tymi dziecmi na Blekitny Zamek to nikt nie wie. Sierot nie bylo i tyle. I jaka jest prawda o mojej babci I JEJ ADOPCJi. Taka - przez to corka - moja matka - tez musiala sie pogodzic z jej tragedia, no ale jej rodzicow nikt nie kropnal. Sama se ich miala kropnac na ... Blekitny Zamek. A co ja mialam robic? Pasowalo parasolka. Ale ile lat mialam jak tak pasowalo? A dalej? I tyle. I gdzie moja renta bo wszystko mnie swedzi - twarz glowa, wszystko :( GDZIE MOJA RENTA???!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ja chce te rente ze mi z Ani zZielonego Wzgorza dom dziecka nie pasowal i tak praca stala, a takze za literke bo Bona nie byla ani literka ani cyferka i tak ta renta na zawsze jest moja, ze Bona miala Kaina, krolowa Wiktoria, krolowa ... no starczy i chrzestna i 2 osoby na ulicy do wyburzenia. A tu jest tak ze 4 Kainy i nie mozna ulicy wyburzyc, a 2 Kainy domu i ta krolowa Wiktoria jest NIENORMALNA - ona jest chyba podrzucona byla bo babcia - matka podrzuta z Kainem Bony - nie miala CHYBA??? Kaina no to takie cos. Nie ona ta corka tej carycy zostala zgwalcona w konfesjonale i miala dziecko. Ale oddala i jej dali Bone. Drugiego Kaina i dom nie do wyburzenia jest wtedy. Tyle wiem.Ulica 4 Kainy. No i to jest moje zycie - 1 Kain. Ten brat to tez Kain, a ja siostra Kaina. I wiecie ja poszlam na wesele bo pasowalo, a normalnie nie. Moze byl system PODARUJ PREZENT bo sie nie dam. Zamiast 200 zl to dalam wiecej i po co? I mnie ogrywaja tak, ale juz nie dadza rady. Nie bylam na tym weselu, a bylam to 200 zl dalam. Tyle. I wiecie to jest system RUSZAMY SIE - to jeszcze tanczylam PO CO? ZE strachu!!! Pasowalo i tyle. Ja to mialam wiedziec, 200 zl prezentu i po obiedzie poszlam do domu. A wzieli mi mebel W SUMIE i ogrywaja do dzis. A oprocz tego prezentu to co ja mam z nimi wspolnego? Co? Ludzie przestancie i tyle. Co - dziecko mam z nimi? Rodzina biologiczna? Po co mi to? Owada i tyle :( Bo teraz we mnie pogladami babci. Ona byla oddana na owada i jej to zmienili. I tyle. To pozyla, a tak to w ogole. I chyba tak ja tam urabiali, zeby zyla bo miala dziecko - przez to w liceum - jakos tak. A jak nie byla tak oddana to tak jej mowili, a moze byla jak ja SKARBEK, ADOLF , sw. ELZBIETA, wilk. Bo ona taka byla i w sumie miejcie normalne zycie z tego, normalna rodzine, prace. Bo ja zjadlam 8 bomb atomowych. I moglam i tyle. Z takiego oddania nie moglam? I tyle. Tylko 8.Niektorzy moim zdaniem ciagle jedza bomby atomowe, a ten swiat jest 1 bomba atomowa i tez sie nie dam. GDZIE JEST MOJA RENTA i tyle :( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Witaj Poszukiwaczu Zaginionej Renty. Poszlam przeprowadzic wczoraj sledztwo ILE JEST SMIECI,KTO SMIECI, KTO GDZIE WYRZUCA SMIECI, GDZIE SA SMIETNIKI. I tyle. A takze jak sie wszyscy zachowuja. Nie jak sa ubrani tylko jak sie zachowuja i czy maja gdzie siedziec - czy cos sie poprawilo - czy mozna juz siedziec - czy dalej sie stoi i tyle.No to tak pol na pol na pol choc JA STALAM - nie siedzialam stalam i do widzenia. I to wszystko i wiesz ja od jutra lece systemem matematycznym i tak chce rente i koniec.I zawsze bedzie ze tym systemem przegrala moja matka i za ten system byla bomba atomowa i tyle.I to jest prawda bo wiecie jak sie stoi o ten system to sie pojawia taki obraz w oczach, ktory mialy ofiary wybuchu bomby atomowej - po zjedzeniu nic sie nie dzieje - tylko po wybuchu - obrazenia ciala i tak dalej i wiecie w oczach obraz, ze zyc sie nie dalo. No i kazali im stac o ten system w japoni i wiecie przezyli bombe atomowa a tego systemu nie. Bo w tym systemie trzeba stac o srodowisko o skazenie i wtedy mozna zyc. I wyobrazcie sobie nie dosc ze takie swinstwo to jeszcze sie mieli domyslic ze maja stac o skazone srodowisko i tak JA MIALAM BYC WYKONCZONA. A Polska tak przepadla ze nic dla Japoni nie zrobila. I mieli dla Japoni znaczek wydac dla ofiar bomby atomowej zeby mogly zyc i bylo Ok. I polska poczta powiedziala ze CHRON SRODOWISKO bo cale panstwo poleci. A NIE? A NIE? i tyle:( I wiecie oprocz tego ze to rozumiem, mam ten system - dla ofiar bomby atomowej ale to jest dla poparzonych , ktorzy nie znikneli to wiecie jeszcze sa inne dowody ze dokladnie ZJADLES BOMBE ATOMOWA i mozna zjesc z tego 8 bomb atomowych i nie dzieje sie nic. To wszystko. No i tyle zjadlam i tak sie zastanawiali CZY TO SIE iDZIE NA RENTE? A 9 bomb atomowych plus ten system to WLADZA i wiecie jaka wladza? Wladza nad swiatem? A 10 bomb atomowych to wladza nad cala matma swiata. A 11 bomb atomowych? I wiecie a 12, 13 bomb atomowych. No bo wiecie 8 bomb - co to jest i tyle. No a jak nie chca stracic systemu dla ofiar bomb atomowych to niech rente dawaja za bomby i tyle. No i tak ta rodzina DO CZEGOKOLWIEK DOSZLA, ze zjadlam te 8 bomb i zaczeli kombinowac renta i 1/200 swojego biznesu ALE TO BYLA MOJA RENTA? Dlatego mialam isc do szkoly ogrodniczej i pozniej miec swojego cos sie dowiem.No nie mialam kredytu. Z liscia klonowego mialam. calkiem dobry kredyt. No wiecie ja mialam nalozony system 40 lat wyjscia zydow z Egiptu to juz nie mialam systemu dla ofiar bomby atomowej. Teraz go mam 1 lipca CHYBA TAK SIE POJAWIALA i byla Hiroszima i Nagasaki. I jest i sa ofiary bomby atomowej i tyle. No i co? I wiecie chroni sie srodowisko STOJAC nie siedzac i tyle. Stojac nie siedzac. A jak sie opiera o cos. Ale to ja przyszlam na sledztwo ile kto nasmiecil i tak dalej.Bez 1 smiecia. Znaczy 1 smiec byl i tyle. No ale coz - tak tez bywa i tyle :(

Tak chyba wiecie cale szpitale sie wieszaly po bombie w Japoni sie wieszaly bo im kazali po tej bombie STAC -kapujecie i wtedy im sie mialo goic bo tak sie goilo a jak lezeli poparzeni to im bylo za dobrze. Niedobrze nie umieli jesc. I zwaleli wszystko na jedzenie i wiecie oni taki blad popelnili, ze mysleli ze wszyscy znikna a niektorzy przezyja. A calosc byla sprawdzic CO TO JEST WYBUCH. Bo jesc jedli, ale wybuch co to jest. Pelno poparzen - do takiego doszli wniosku.No i tak bylo WTC- i wiecie mysleli ze to samo - czesc poznika, ofiary a tu JEDNO ZNIKNIECIE.Tam nie bylo kogo wynosic, to wszystko sa klamstwa. Czy tam byl ktos kto oknem wychodzil? JEDNO ZNIKNIECIE i wiecie poparzenia byly w Japoni w czasie wojny a to byla nieprawda. Jak samoloty uderzyly to znikneli wszyscy i koniec. Budynki sie zawalily i koniec. A czemu tak sie stalo? A czemu zrobili ofiary i tak dalej? I czemu do tego doszlo? Co sprawdzali? I tyle. Takie rzeczy to sa. Ja sie nie dam i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA? Ze mowie temu nie to tak chce rente. Bo oni na mnie, ze przegralam z ta Gosia ze poszlam. Wiecie TYLE ILE. Ja chcialam sie z uczelni WYNIESC. A tego nie musialam mowic Gosi. Musialam? Bo czemu ja poszlam i bylo cicho. Bo byl 2 akademik i wiecie. Stala mi sie krzywda ze mnie odizolowano bez powodu? No zle napisalam. Ale to byla krzywda i kazdy to olal. A ja poszlam bo CZEMU MI MIALO ZALEZEC NA TEJ UCZELNi to nie wiem? No 1 powod. I wiecie z dojazdow spokojnie sie dalo wyniesc gdzie indziej i byl rok zaliczony a tak w akademiku tez, ale kasa i tyle. No a tak za bilet ale tez rok zaliczony i tak dalej... i wiecie no ja juz bym nie wytrzymyla na wiosne w tym akademiku. Od razu mialam zmienic pokoj. Ta Gosia miala pelno kasy z USA nie dala mi sie. No wiecie zmien pokoj to laz od pokoju do pokoju.No to akademik za darmo. Ja tylko polecialam ze ja place i ona placi , co ona robila na dziennych - no dobrze zarobila, ale co - to mnie mialo obchodzic? I wiecie to co - to caly ten akademik tak zarabial a ja bylam nienormalna bo w USA w ogrodnictwie nie zarobilam? I wiecie no w takiej sytuacji mnie postawiono ze nie wyszlam za maz PRACUJAC NA POCZCIE i z tej poczty poszlam na studia dzienne biologiczne a najbardziej wiecie ze nie zarobilam w USA na te studia. A KIEDY? No to jak ta matura? Ta Gosia byla starsza, rok stracila? I wiecie -no co ja moglam myslec o takiej uczelni? JUZ GORSZEGO DNA NIE BYLO - no i tylko rok chcialam zaliczyc i sie wyniesc. Czy moglo byc gorzej? Akademikiem a jezdzac z domu oszczedzalam kase bo powiedzialam tej Gosi nie. No to co - ja przy niej wychodzilam na CHORA UMYSLOWO i poszlam. A ona byla zdrowa na umysle? To se miala prace znalezc w Polsce i przejsc na zaoczne - matma to po co jej to? Ona pracowala FIZYCZNIE w tym USA - to co ja przy niej co ja mialam robic? Sprzatac ten akademik? To mnie mieli na recepcje dac. No i wiecie 20 lat mialam i swoj rozum. Nie dalam sie i koniec. I od pazdziernika chcialam sie wyniesc. Kiedy mnie tak ograli ze nie dalam rady. Tak sie znalazlam na wycieczce w gorach zeby miec z kim mieszkac w nowym roku akademickim bo sie nie umialam wyniesc z tej zenady albo nie wiem co to mialo byc.Mnie nie odpowiadalo. I ksiazki mi ukradziono wiec juz calkowicie mi miastro zostawalo, wszystko do dupy, o tylek roztrzaść i roztrzaskac i tyle. No i taki koniec. A po akademiku jak pisalam lazili dziwni ludzie, pukali do drzwi, otwieralas nikogo nie bylo. Czasem nie umialam spac jak bylam sama , balam sie. Siedzialam caly dzien - ksiazki nie umialam wziac, przeczytac, nie umialam nic zrobic, nic. Obiadu ugotowac, isc na obiad. KOSZMAR i chcialam isc i wiecie ALE POSZLAM. Pozniej to wszystko zapomnialam i ZLE ZROBILAM i tyle. I koniec. I wiecie to juz mi zle tu nie zyczyli. Juz 10 lat minelo. Jakies tam skazenie srodowiska bylo po tej bombie. No ale pracy nie dostalam, wyniesc sie nie umialam. Poszlam na ten doktorat. No wiecie 4 lata jeszcze mogly byc. Jest 2012 i co dalej? I tyle :(

Wiecie nie wiem czy mialam racje-recepcja mialam sie wyniesc z powrotem na poczte i renta ich ze sie nie domyslilam. Ale ta poczta mi W SUMIE NIE PASOWALA po tej Gosi i tak renta moja , zeby nie bylo, ze za rodowody jedynie bo to bym nie dostala bo na Hiroszime i Nagasaki dzialal system matematyczny a ja 1 grosz chce za rodowody. No to za to, ze po Gosi nie pasowala mi poczta, a tylko tam moglam dostac prace bo MIALAM WIEDZIEC, ze Mengele pierdoli. No a skad? Mialam sie domyslic. To oni tez ze sie maja SAMI TA BOMBA w luft wysadzic. Bo oni teraz maja zrobic z taka opinia PO MNIE. Wysadzic sie w luft bomba atomowa. Zamek se odbuduja nastepni tacy jak oni - chetni sie znajda i do budowy i do zamieszkania i ...to wszystko. Bo oni mysla a ja nie. No wiecie nie wymyslilam jedynie, ze Gosia mi ogrywa ksiazka poczte,ktora miala byc i byla JEDYNYM MOIM MIEJSCEM PRACY i tyle. No tyle nie wymyslilam, ze mengele pierdoli od rzeczy. I to wszystko . i tyle :(

Gdzie jest moja renta??? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ja na razie ide - musze sobie przemyslec kilka rzeczy wiecie. Uwazam, ze ten brat co zostal w Niemczech to jest KLON wiecie. Ja z nim nie bede miec kontaktu. Ci ksiazeta to klony a on jest klonem i ma brata NIE KLONA w Polsce. Ma normalnego brata - syna tej zony ksiecia Karola obecnej - dzieci zamienili, zeby jedno bylo z Polsce, a on wyglada tak samo jak ten w Polsce i jest jego klonem - tego ksiecia Karola 1 albo dziecku wzieli pobrali probke i zrobili klona i dali do Niemiec. Taka to jest historia. Tylko tak da sie pozbyc tych zboczencow i tyle. Bo kim oni dla mnie sa?ZDEMORALIZOWANE zboczence i tyle.I wiecie dr Mengele do dzis cicho i tyle. I tak Mengele tu mial prace z ksywki. Zeby im sie zgodzil i zeby bylo o tym cicho i tyle. I wiecie ten ogrodnik kiedys bedzie w Rzymie i bedzie tam sprzedawal rodowody bo jakby byl normalny to by chodzil po nagu w tym ogrodnictwie bo tak pasuje, a tak? I jako klon z rodziny krolewskiej bedzie je sprzedawal i tak zarobi a tak? I tyle. Bo jakie mam o nim zdanie. Takie - klon. Wiecie czemu ja nie moglam byc w tym ogrodnictwie bo ono polega na tym i tak jest on ogrodnikiem ze KLONY WIECEJ WARTE niz normalny czlowiek i takie rosliny klony tez i tak zarabia. Tam nikt roslina nie leci, ja lecialam to wylecialam. Mialam 2 pajaki co prawda to moglam bo biolog nie ogrodnik, ale to po 1dniu albo po tygodniu albo po miesiacu - a takie cos to nie. Dwa pajaki mi ogrywali, ale jak? I mogli ale drugie buty i wiecie miesiac nie umieli ze mna tak wazne jest tam porno. I robcie se co chcecie ja ostrzegam bo ja jestem anty porno i tyle. No ale robcie co chcecie. I czasem w ogrodnictwach chodza po nagu, pracuja po nagu. sa takie ogrodnictwa i to tez mialo byc takie. Wszyscy w ubraniu i do porno. I tak chcieli wykonczyc amazon.de ze po nagu. Bo renta na ubrania sie dowiem. Nie na jedzenie, na zdrowie, na ubrania tez. NA DACH NAD GLOWA i co dalej. A ubrania - to z takiego czegos sie tam cos wydaje albo nie wydaje. Ja tez jestem nie wydana i tak dalej. I takie cos zeby nie bylo, ze w zyciu szlo mi tylko o mature i egzaminy na studia - myslenie klona. Nie o prace stala. Od dziecka. To jest myslenie klona? I czemu oni mi nic nie poslali i moga byc? Bo caly system by TU!!! TU!!! na nich - ale wiecie - popatrzcie sobie co sie dzieje - wszedzie oni!!! To mieli poslac i tu przyjsc. I te Bagsiki byly i tak dalej... i oni nie mogli mi poslac krzyza na 3 skrzydla i dac mnie na poczte. Bo bylabym lepsza od 3 klonow i od Adolfa w Holandii, syna katarzyny figury I wiecie JAKIE MYSMY MIELI SZANSE bo bedzie ze sie go trzymam bo przystojny. Wygladal jak klon - zwlaszcza na koniec wiecie. Ale niech bedzie ze przystojny. No na magazynie - wysmiac i tyle. To mial cos robic z uroda. Uroda na magazynie - tyle o nim myslalam. Po co komu super uroda na magazynie. Tam trzeba miec rodowod - jeszcze na borowkach. Co wy sobie nie myslicie?I tyle. I wiecie tak wszystko on rozwalil bo robil kariere kurwami - to ale kariera. A w pracy to tak - czy to byl kierownik to nie wiem. Na niego nie postawilam on nie placil - tak wychodzilo. Nie na nockach - takze wiecie - prosze udowodnic ZE ON PLACIL NA NOCKACH. Nie wierze w to. Bo by sie to wszystko tak nie skonczylo i tyle. I wiecie tak wykonczyl szefa amazonu swoimi GLUPOLOWATYMI dla mnie telefonami i tyle. A ja tez jestem glupolem bo sie matki nie domyslilam - pal licho Londyn, ale matka i tak dalej i tyle. I wiecie czego w sumie? Powieszenia w Piotra i Pawla - ja tu mialam wszystko ograne, jeszcze mnie porwalo. Ja sie absolutnie nie dam nikomu. Idzcie wszyscy w cholere i tyle wam napisze. Gdzie jest moja renta za system matematyczny dla nie zniknietych ofiar bomby atomowej. Ale to jest poparzonych sie dowiem a nie najedzonych. No wiecie - wsrod rykow i przeklenstw, wyzwisk. Zjadlam.I tyle. Imialam zalowac to prawda,ale... nie wierzylam ze to bomba atomowa tylko ze mnie ZNOWU MENGELE??? nienawidzi i nie rozumialam czemu. I tyle :(

Owieczka Twoje słowa przekaz na pewno posiadają, zastanawia mnie jedna rzecz???? Czemu nie opwiesz swojej historii w taki sposób by każdy śmiertelnik to ogarnął?

Wiecie w ogrodnictwach czasem chodza po nagu i pracuja i w sumie tego nie ma bo jest SEKSMISJA. Tam sie to kladzie i tak sie odchodzi ze jestes PRZECIWKO pracy po nagu. Bo jaki jest Bog w porownaniu do nich - do pracy po nagu nie chodzil. I wiecie ogrodnictwo klona, syna Diany to wlasnie mieli chodzic po nagu, ty na to SEKSMISJA i wiecie - tylko ze owady z tego leca. I tak byla SEKSMISJA zeby sie tego pozbyc. I tak przepadl ten moj rok , musieli sie w luft wysadzic bo tego nie rozumieli. Chyba chcieli wyjechac do ogrodnictw - no tyle mogli. I mysleli ze im ktos pomoze. 30 osob poszlo za Picassa, a 60 chcialo do ogrodnictw. No wiecie praca fizyczna po co tak sie zachowywali. No ale nikt im nie chcial pomoc. No to od Kevina i sie wysadzili w powietrze. 60 osob renty niema bo eksperyment - kazdy wiedzial i siedzial i PODPISAL ZE SIE ZGADZA, tak? Ja nie podpisalam - ja od razu zmienilam miasto. Wiecie ja tego miasta nie znalam i powiem wam ja MOGLAM SIE POMYLIC - ze egzamin w zlym budynku i tyle. I to nie wiedzialam gdzie egzamin - albo od razu wiedzialam. Nie - chyba przychodzilo do domu albo dopiero w dniu egzaminu sie dowiadywalas jaki budynek a ja sie nie dam NIGDY bo chodzic w zniknieciu i pisac egzamin w zniknieciu to sa 2 rozne rzeczy. A egzaminu w zniknieciu sie nie pisze i koniec :(

Gość Kopernik była kobietą!
chodź owca na trawę wypas zrobimy, soczysta, zielona ;)

I teraz zobaczcie - 60 osob wysadzilo sie w luft rok zaczal sie chyba 127 osob albo 137 osob. No to zobaczcie - tyle przyjetych. 60 osob wysadzilo sie za eksperyment, 30 za Picassa. BYl rok czy nie bylo i wiecie w ten sposob wszyscy byli czy ich nie bylo?i tyle. I wszyscy na mnie ze nie bylo roku. No jakis rok byl 137 osob czy cos tam bylo.I wiecie ja docenilam ze staroscina sie powiesila i mi ograli ten ezgamin ktorym chcialam odejsc gdzie indziej BO TO SIE NIE DALO. Jeden bezsens. POCZAWSZY OD AKADEMIKA gdzie nie umialam SIEDZAC SAMA CALE DNI ZROBIC NIC i tyle. Nie umialam ksiazki przeczytac - juz nie powiem sie uczyc. Tak mi zle bylo ze jedynie ze nie chodzilam i nie rzygalam. nawet nie umialam w kuchni ugotowac sobie ZUPY MLECZNEJ, najesc sie NICZEGO!!!Koszmar i sie wynioslam po 1 sesji Z CALEGO AKADEMIKA bo przeciez tej Gosi wiecej nie bylo niz byla no mowie wam czegos podobego swiat nie widzial. A czemu to sie stalo? Jedynie przez to, ze nie mialam LITERKI bo mi ja ukradla matka Kevina. Tez klon sie dowiem. I oddana do Holandii , zeby byla rodzina krolewska.Nie wiem.Wiem tylko ze literke od kogos wziela - to moze klon, oddana do bankierow, nigdy jej nic nie pasowalo, dla tego Kevina wiecie 7 cud swiata, ZIELNIK SPALILA - typowe zachowanie klona i ubrania. Ale ona nawet do porno z nim poszla takze i tyle :( I co wy na to? Ale rodzina. I za to tez chce rente ze zostawilam te Gosie bo nie mialam literki , nie umialam sobie usiasc I SPISAC MOICH MYSLI, strachow, tego ze mi zle i tak dalej. I sie musialam wyniesc. Pozniej zaczelam pisac wiersze bo tylko mialam kolezanke z roku. A tam nawet tyle bo bez potasu ja bylam. Pozniej juz dalam rade bo bylo bez potasu i mialam rok - 2 rzeczy choc wtedy dopiero mi sie chcialo pisac, a tu tylko tyle. No to w sieci. NIESTETY bez sensu. Ale to juz jest samo zycie. Ani jednej zyczliwej osoby, ktora by mi dobrze zyczyla. To potepienie wieczne. NO jakbym postawila na kogos. A postawilam? I tyle. I rodzina??? tam tyle 4 klony - ta matka Kevina, Kevin - tak pasuje - nie syn Diana , Diana - nie, Diana nie byla klonem. Wiliam i Haryy. I dr. Mengele sie dowiem - na takie cos sie zgodzic. A to nie wiem - 4 klony starcza i wojna z wszystkimi ALE RODZINA jeden wyglad. I stad ten wyglad - ze nic tylko wyglad , zadnych wartosci. A KK po co im? Oni tez jak klony, tylko wyglad i szata ale to standart. A gdzie Bog w tym? I tyle :( No coz... tak ide dalej na rente a wy sobie robcie co chcecie i tyle. JAKO KLON sie dowiem. No to juz jako SLASKI KLON za wilki i tyle. Ze mi nikt nie powiedzial ze to wszystko bez wartosci, cala moja medycyna, cala pala psychiatryczna. Bo co ma sens jak sa klony i ze mialam sie powiesic i renta ...klonow. No wiecie co... :(

Wiecie jakby rodziny???? tych klonow z mojego roku chcialy proces to NA PISMIE ze jest ze ogrodnictwa w ubraniu. I tyle. I kiedys tez beda po nagu i wtedy sie nie robi dzieci, przeciwko sa temu i tak dalej. I przeciwko ogrodnictwom i przeciwko rodzinie krolewskiej. I mowi sie na nie LATAJACY HOLENDER i tak jest Holandia i wiecie te 60 osob z mojego roku mieli z tego eksperymentu passy USA na NJ - ja wielkie gowno wiecie i nawet 2 gowna, a oni nie do ogrodnictw w Szkocji tylko do USA mieli wyjechac i prace FIZYCZNA sobie znalezc PO STUDIACH na magazynach i wiecie w sumie 2 dziewczyny z rodowodami TAK SA ZAJECHANE - rok wyzej czy dwa z porno. A nie mna. Ale przyznaje bo wiecie tez byle co sie dzialo i tak dalej. Np. ktos raz mi pukal do pokoju, otwarlam i nikogo nie bylo. Polecialam na klatke schodowa na dol i wiecie od razu przez judasza wyjrzalam. Nikogo nie bylo. DUCH? i tyle. Byle co sie dzialo. Jeszcze cicho bylo jak makiem zasial. Ale ten akademik no czy mogl byc? Ja juz sie W OGOLE nie interesowalam ani studiami ani akademikiem. I tylko mialam wziac pod uwage ze Mengele jest chory umyslowo i nie mam ZADNEJ SZANSY na to co on pierdoli, ze prace dostane. Bo wiecie studia biologiczne i praca na poczcie. To wiecie co... IDZCIE SIE LECZYC NA LEB I tyle :( No i tylko tyle - taka kariera i sie domysl ze to jest z choroby umyslowej. No to tyle zle. Ale wiecie no to dalby mi spokoj po studiach - idz se w ksiazki. Nie - doktorat.I za to sie nie dam ani jemu ani temu rokowi bo mialabym ksiazki i by mnie zostawil. Bo tez najgorszy nie jest. Ale uczelnia ograna na 3 skrzydla i mu nie pasowalo i sie uparl i cale zycie mi spieprzyl i tego nawet nie zaluje. Ja nie umialam wziac kredytu. Ze mnie sie wszyscy smiali jak ja prace znajde po tej uczelni. Mengele 3 skrzydla na dojazd i uczelnia ograna krzyzem na 3 skrzydla no i jeszcze na 3 skrzydla mi ksiazki ukradli. Bo ja bylam jebnieta z tym doktoratem. No wiecie sa gorsze rzeczy niz cos takiego. Jak dla mnie przynajmniej. NO takie cyganstwo i ani sie nie wynioslam z tego. Nie umialam. Przelozyli termin egzaminu z botanika powieszona staroscina zeby BYL ROk i wiecie jak sie wyniesc bylo z tego? A profesor mial krzyz rodowodowy. No i co dalej? I tyle :( No to przedmiotami. Nie umialam. Pozniej umialam, ale to bez sensu bylo juz. No jakis sens to mialo, ale zasadniczo na 5 letnich po roku sie wynosi zaliczonym jak dla mnie i tyle :(

Jozku spod 8ki - to musze odpisacbo to na czarno. NAPRAWDE NIE ROZUMIESZ MOJEJ HISTORII JOZEK, tej historii? Naprawde? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA??? co tu wiecej rzec. I tyle. ot cala historia. Jozek!!! Opamietaj sie!!! GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość ciekawy rencista
masz krzyż rodowodowy na angielski?

A jest taki krzyz? Jak on wyglada? Ja tak nie lece. Ja nie lece nawet sw. Patrykiem jesli chodzi o angielski. Nawet tak. Jako ARCHEOLOG BEZ SZKOL jestem historyczna i lece HISTORYCZNIE i szkoda ze tego nie wiedzialam, ale wiecie co... z tego W POLSCE NIC MI NIE PASOWALO W SZKOLE. Jedynie z rodowodu tam moglam byc i 1 figury ktora mialam - tyle. Choc moze mialam dwie figury na szkole, ale przy tekscie na znikniecia NIE MAM POJECIA JAKA MIALAM I TYLE. I wiecie czy jestem Zielonym Swiatkiem?Nie chociaz... wszystko jest zniszczone. Ale Rzym mam. Wszystko jest zniszczone - jak to mialo sie uchowac jak zaczeli budowac Watykan to ja nie wiem. Kombinowali sobie tak jak i dzisiaj i wiecie - chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie ludzil sie ze takie myslenie doprowadzi do czegos innego niz destrukcja. Wiecie ja nie wiem czy to jest dobre na pisanie takich przemyslen. KAFETERIA to do spowiedzi. takie przemyslenia? To zyc czy nie zyc. Nie to forum.Iwiecie dlatego to ukracam bo sie tym wykoncze, a nie zostalam archeologiem. Nie doszlam nawet do wiecie szkoly ogrodniczej a co dopiero archeolog Z RENTA??? takze ja rezygnuje z takich dywagacji na kafe. Do spowiedzi i tyle. Tyle tu moze byc. A wyzej to juz nie.Bo to mnie wykonczy NAZWA FORUM I TYLE.Bo w sumie jestem Zielonym Swiatkiem.No tyle ile. Za duzo porwan wiecie. I nie lubie Zielonych Swiatkow bo niektorzy leca kara smierci i wtedy masz takiego pecha ze cos strasznego. Jak ja. Bo mialam isc na fora tematyczne i prace stala sobie netem na forum dopasowywac i wiecie tak bym mogla byc. I urwali by mi leb w akademiku bo taka bylam. Probowali i nie udalo im sie wiec wiecie. A tak Z NAZWY FORUM dawno temu mnie wciagnelo w Polsce i tak bym sobie zrobila 2 paszport stojac o stala prace, a tak ZGLUPIALAM Z NAZWY FORUM - z ludzi tyle ile ale wiedzieli co robili, a ja nie rozumialam tego forum. A oni rozumieli no ale to jeszcze zostawala poczta sie dowiem i stojac o email nic mi sie nie powinno stac.No wlasnie juz mialam ograna SATANIZMEM i tyle. I tak mialo byc sie dowiem.No wiecie - tak mialo byc. Co mialo byc niby? I tyle. Co mialo byc? Po roku nie moglam sie wyniesc. Po roku studiow. Rok mam powieszony. I przepadlam w pracy w roku 2005. ALE JAK? Wiecie pol Kevina nie zylo i jeden telefon co ze mna zrobic. Najlepiej powiesic, ale cos sie nie chcialam wieszac. Dostalam prace stala w korfantym w Chorzowie i jakie byly gadki , ze mam rok powieszony, nie interesuje sie tym zupelnie, zabijam sobie ludzi na prawo i mam to gleboko w dupie. Taka mi KEVIN z Katowic zrobil opinie i zapomnial PRZEZ TELEFON powiedziec, ze to jest... ich opinia i tyle. Dlatego wiecie MNIE IDEALNIE pasowalo w 2005 zostawic IDIOTYCZNA SZKOLE i wyjechac za granice zarobic i cos swojego tu. Jedno wyjscie . A drugie dokonczyc doktorat i tu pracowac i uczyc. I to wybralam, ze przeciez to skoncze. I TAK MNIE URZADZONO i co sie oplaca robic w Polsce? No bo wiecie zostawic to tez moglam no ale co? To tylko kasa byla? Dla mnie nie. Jeszcze 2 nazwisko. Powinno byc jedno. No to bylo jedno - na poczatku albo na koncu - praca pasuje do 1 i 2 nazwiska a sa 2 zupelnie inne i tyle. Takze wiecie... i tyle wam napisze. Nie chodzi mi o moralnosc, ale sluchajcie no to teraz kto zaczal z tego roku choc 1 proteze robic. Powiesila sie staroscina na 1 roku - no to byl koniec renty i emerytury , ktora byla OD NIEJ WIECIE bo byla po szkole kucharskiej. I co ja zaburzylam do momentu a dalej tez i tyle. Co ja im zaburzylam? I dlatego na zawsze ta caryca a nie rok bo wiecie gotowac w sumie przyszlam sie uczyc na biole a mialam wybrac KSIAZKI KUCHARSKIEJ no to tego nie wymyslilam i tak mi ukradli ksiazki. Ale wiecie to bylo CHAMSTWO - ta caryca sie REKLAMOWALA , ze jest po szkole kucharskiej i tak sie PODPORZADKOWALAM ze w sumie kuchnia jest, od jakichs prostych dan ale wiecie jeszcze jakich - ja to pisalam i tyle - mozna probowac cos w wolnym czasie robic. I wiecie ja nie bylam w stanie isc do kuchni, a na obiad tez. I tyle. No nie bylam w stanie. Tyle sie tam dzialo. Wstac z lozka nie bylam w stanie. Nic. Ja tylko sesja, zdac i sie wyniesc. Czy ten rok przyszedl na rente to nie wiedzialam. Akademik byl gorzej niz glupi, w pokoju oprocz syfu chyba??? satanistka z wielodzietnej rodziny pracujaca fizycznie w USA , zeby wspomoc matke. Czy to byly moje problemy? Jak ja mialam zdac egzamin z angielskiego i na 2-3 roku zaczac 2 fakultet. Nie wiem. No i zostawalo mi sie wyniesc. I wiecie gdzie ja popelnilam JEDYNY BLAD? Ze nie wzielam papierow z egzaminu ze zniknietego psychiatryka i nie wynioslam sie od razu na inna uczelnie PO EGZAMINIE zachowujac poczte.I tyle zle zrobilam , ze poszlam do tych Katow. Bo egzamin nie znaczy nic,no ale wiecie cos by to znaczylo, nastepnie sie wynioslam i ... gdzie mialam mieszkac i kasa zostaje i tyle. Wszystko. Dostalabym akademik? Albo mialam sie pytac wiecie czy dostalabym tam akademik tez jakbym na przyklad chciala sie przeniesc. No cos takiego. No ale wiecie to juz na uczelnie zas telefon i tak dalej.No moze nie... anonimowo i tyle.No to to zrobilam zle - od razu sie zaklepuje 2 uczelnie. I wiecie no to taki koniec. Od razu zniszczona poczta i krzyzowki.No i wiecie krzyz rodowodowy wydzialu i nie po mnie a tak? I tyle. I co ten dziekanat opowiadal ze ja sobie radzilam. Bez takiego krzyza?I uwazali ze mam na 3 skrzydla od Mengele. Nie mialam. To moja sprawa. To sluchajcie po co tam poszlam i prosze nie mowic mi ze mialam rodzine w polsce. Nie mialam. A co mialam robic to nie mam pojecia. A zreszta moze i mam ale na to mialam bana, juz nie powiem ogrodniczka i dalej archeolog i paczka i wyjazd na wschod i tyle.Bo taka jestem. No to na to mialam szanse. Albo na pass USA na NJ po porwaniu i tyle. Dlatego wiecie koniec z wszystkim i wszystkimi. Renta moja i koniec. A ze musze siedziec w chalupie to KAiN i tyle. A cos robic TO I TAK SIE WYNIOSE bo rodziny nie uznalam- rodzina z wypalonego peta NIE UZNALAM.Bez systemow matematycznych, swinstw, moze cos jest. Ja nie uznalam przykro mi. To jest uznac Kaina i do niego dolaczyc. Bo co jest pietro nizej? Napewno rodzina i tyle :(

GDZIEJEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn -ZAGINIONA RENTA CZY PACZKA - to jest temat na kafe.Reszta bez sensu i tyle. :( :( :( :(

Gość ciekawy rencista
no to masz może krzyż rodowodowy na biologię? lecisz biologią?

Witam ponownie, CIEKAWEGO czy ZACIEKAWIONEGO RENCISTE. Nigdzie nie lece. Nie mam skrzydel to nigdzie nie lece i tyle. Jaka macie pogode? U mnie przed chwila tak lunelo a PRZEKLETA Bona wyslala mnie kwiatki na cmenatarz i zmoklam na rowerze jak debilka. Wrocilam przeklinajac wszystkich i tyle. Imprezka sie konczy w deszczu w sumie - tyle chcialam napisac. Doroczna imprezka - czyja nie wiem. Humoru nie mam - renty tez. I w sumie juz swieci slonce , ale chmure tez widac. Analiza sie odezwala. A jednak. Bo pojechalam bo myslalam, ze ta kurewska chmura z PIORUNAMI przejdzie bokiem,ale zapomnijcie i tyle. To wszystko. I siedze i mysle wiecie co to dalej bedzie. No smutno mi i tyle. Czy z powodu imprezy konczacej sie - nie. CHWD calej imprezie. Temu rokowi mojemu tez wiecie. SLUSZNIE SIE POWIESILI - czy tam wysadzili w luft. Zasrane malpy i malpiszony i tyle. I ten moj maz. A jednak byl inny bo wiem ze bedzie pocztowcem. Nawet listonoszem. I sluchajcie nic tylko bylismy poczta polaczeni.No ale wiecie- ja nie mialam szans tego wymyslic. I bedzie pocztowcem kiedys, moze bedzie zonaty. I wiecie to chyba nie jest moja wina. I ta Gosia wziela i nas ZNISZCZYLA a siebie tez bo poczta wiecie by sobie byle co dopasowala a ona wiecie wziela takie ksiazki i wiecie cos tam probowala zrozumiec. A to bylo bez sensu. No to chciala isc na poczte albo nie i tyle. A jemu tyle zostalo, a ja co se tam nie myslalam - taka mialam opinie, ze nawet nie raczylam isc do szkoly kucharskiej jako adopt NIE WIADOMO SKAD na pewno nie z Londynu. A zwlaszcza to wiedzialam. No i wiecie na pierwszy rzut wydawalo MI ??? sie, ze ten moj maz i ta caryca to wiecie - takie cos jak ta corka przeora i ta bankierka. I sluchajcie oni mnie tak olali, ze to sie w glowie nie miesci. Ja nie umialam nawet ksiazki przeczytac - no wiecie co. Ale pocieszam sie DZIS, ze wszystko bez sensu wiecie bo kLON mi literke ukradl. Ta matka Kevina co sie rozwalil pila spalinowa. Syn Katarzyny Figury. I wiecie to jest chyba JEDYNY klon, ktory sie uratuje. I ten ogrodnik drugi. Te dwa klony w Londynie niech se robia co chca. Bo klon moze sie uratowac tylko praca. I wiecie oni sie mscili na mnie, ze Bona nie miala literki i cyferki. No ale wiecie - to wszystko sa jedynaki. Ten Wiliam i Harry to klony, a ja co? I koniec. I ja wiecie chce rente i w zadku wszystko i tyle. No i koniec. Ja sie nikomu nie dam i tyle. Cos strasznego. Jakie ja mam zycie przerazajace. Ale tak to jest. I nikt mi nie pomogl, jedna kpina. Skad ja mialam wiedziec, ze siedze z 2 kainami albo 3 albo 4. Na ulicy na pewno sa 4 i nie po nich. No ale wiecie tak sie wybraniac i w sumie wtedy nie ma poczty. Zostawala mi praca w banku. Nie mialam rosliny. Od zalozycieli bankow bez rosliny. No to mi ukradli. I nazwisko babci i bylo czyja bylam. Takze poczte bym miala - na studiach by mi wrocila I NORMALNIE BY MI PRACA PASOWALA stala, no ale coz wiecie. Zesrac sie mieli i zesikac i tyle. No i coz... i wtedy mialam opinie a teraz zadnej. I wiecie gdzie tu ta sluzba? Nie ta uroda nie to. Wiecie co... dajcie spokoj i tyle. To wszystko :( No co ja jeszcze moge napisac? Nie wiem. To wszystko. GDZIE MOJA RENTA??? Co jeszcze? Wykorzystana przez klona z passem USA? Bo co zrobi klon w Holandii z AFRYKI bez Kaina bo sie zastanawiali czy Kaina da sie sklonowac bo szkoda ludzi, a niszcza. Otoz nie. Na klona Kain nie przeszedl i tak uratowali klona, a matke klona chyba nie. No i wiecie bo ja sie nie umialam polapac w niczym. To wy moze bedziecie miec w zyciu okazje zebyscie sie polapali w takich rzeczach i tyle. I powiem wam to jest takie cos , ze no wlasnie ... co to jest? I tu na mnie systemy matematyczne, ja wszystkie daty zle, wszystko. I tak dalej. ANi tego domu dziecka - dajcie spokoj i tyle :( Eeee - szkoda gadac. Szkoda slow. WO IST MEINE RENTE???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie przez to ile klonow wszedzie to ja zostalam porwana i wiecie tak mnie porwalo, ze Krakow od razu odpadl. No i literka na to jak tu mialam siedziec. A tak to pieklo jest za porwanie nie ograne. A jak to bylo ograne? Helikopter. No to na poczte mialam isc dopasowywac sobie cos poczta to jak to bylo ograne? Bo ja mialam rodzine? JAKA? Nawet nie indianska. MATKA KATARZYNA FIGURA i brata mialam U KLONA i to mi nie dali bo to sie potepie. W chrzescijanstwie zostalam Z OGONEM co prawda broda i penisem, ale zawsze panstwo chrzescijanskie. No jesli to chrzescijanstwo to ogon, broda, penis i wasy.To sie zgodze - reszty nie ma i tyle.To jest polskie chrzescijanstwo, a polska rodzina to CO NAJMNIEJ pol roku na rente czekam i jeszcze ani tej renty i tyle. Takie cos to jest. I SWIETA ANALIZA - blogoslawiony papiez i swieta ANALIZA i Janina S za 2 dziecko przed 40stka kanonizacja i tak sie rozlecial KK.No ale coz... kogo to obchodzi i to ze 8 bomb zjadlam nie wiadomo po co i na co i tyle. Nie wiadomo. Bo niby po co? Zeby spotkac CIEKAWSKIEGO emeryta na kafe.PO to jako emerytka bez renty i tyle :(

GDZIE JESTMOJA RENTA??? jutro ciag dalszy czekania na rente i tyle. Co robic? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość ciekawy rencista
a co słychać u gosi z pierwszego roku? Dawno chyba nie dawała znaku życia.

Ale wiecie to jest taki SYMBOL POLSKIEJ MORALNOSCI - ta matka Kevina V. tylko tyle napisze- mojego brata adoptowanego. Baby z Polski w Holandi postawily na klona, a na normalnego nie. Co robic? Nie wiedzieli i poszli sie zapytac klona co robic. I klonowi dawali rodowod. Nie chcial bo byl klonem. Tylko literke przyjela ta matka Kevina - klon w holandii. I tyle.No i ocalala. Jej zachowanie - TRAGOS. Ale literka i ocalala. Od rodziny krolewskiej w Londynie, prezent za to, ze cos warta jest. Bo ja nic.Brak kontaktu. Ja nic. To szkoda literki i pieklo. I kto tak zadecydowal ten skonczyl no w niebie i tyle. na pewno :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Gosia z I roku
hej Basiu, co u Ciebie, dostałaś już rentę? Pozdrawiam miłego hej!

Ona bedzie w banku i jest mocna w USA takze nie mieszaj i tyle. leci systemami matematycznymi i koniec. I poczta na mnie.No to rozumiem. Chociaz po co jej ta poczta w banku i jeszcze dzienne studia z matmy i powiesila 2 lata matmy i jeszcze piorunem we wszystkich. Ona miala miec ZAOCZNE STUDIA jak miala kase i z zaocznych do banku. Po CHWD polazla na dzienne i ja jej sie nie dalam bo Bona i Mengele nie chcieli mi dac na zaoczne i np. dzienny angielski albo 2 filologie. Tak bo to ma sens a reszta nie i sie nie dalam tej Gosi i tyle. A reszcie tez nie. I widzicie - ale wszyscy byli wiedzialabym ze leci POCZTA NA BANK i tyle to warte i bym ja olalala i ksiazki by mi WROCILY bo byly wziete na krzyz rodowodowy i mialabym literke i moglabym se pisac i nie pisalabym w siecie, a tak? Wszyscy mnie klamali i taki koniec. A ona jedza. I tylko panstwo miala no i wszystko ale ta poczta i tez w sumie mogla ale po co niszczyla mnie na poczcie i mojego MEZA i tyle. Taki tam facet z pierwszych grup bo to bylo tak ze ona powiedziala ze ja sie mialam wrocic na te poczte i sie wydac tam i dzieci rodzic a nie lazic na studia, 5 lat praca niepewna, najwyzej zaoczne. I ja jej powiedzialam - 20 lat to nie trzeba sie wydawac a na poczcie mi poradzili ze mam sie isc uczyc i wrocic za rok. I wiecie co ona mi tak rzadzila z tej rodziny wielodzietnej pracujac w USA. Ale nauczycielka mogla byc. A ja tez - tylko wiecie najpierw studia, a przy niej to moglo byc najrozniej chociaz powiem wam , ze nawet tak nie mozna bylo nic jej zarzucic, ale jedzenie. Jak sie tu najesc? Ale czy to jej wina? i tak dalej. A tak to byla Ok i tyle. I dalej poczta w tym banku i tyle i koniec. takze ona sobie poradzi - w koncu miala 3 braci i 4 siostry i to wiecie bylo widac. Inne rzeczy to nie wiem. Ale to bylo widac, ze zostala OJCEM tej rodziny i za OJCA sie uwazala i tak bylo i tak sie nie wydala i przez to przyszla na studia zeby miec rodowod od Jana Ewangelisty i zajac sie swoja dupa i tyle. No i nie skonczyla tych studiow powiesila 2 lata matmy. Mnie olala bo nie rokowalam na wydanie sie na studiach a tak bym mogla byc, a inaczej nie.No wiecie ja to rozumiem, ale calosc SKANDAL i koniec. KLON BEZ RODZINY to ja i tyle :(