Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

kafe w niedziele ok. poludnia...

Polecane posty

No coz ... Gosia z 1 roku, a ktora Gosia i tyle.Bo Gosie byly dwie. Ale byla GOSIA i MALGOSIA. I ta Malgosia byla na te Gosie ale wiecie - jakie ona miala szanse przy tej Gosi z matka nauczycielka, rodzina wielodzietna, katechetka gdzies z Bieszczadami - wschod Polski. Jakie szanse? I tyle. Bez sensu w ogole i tez sie nie dam. I tyle. Zeby sie nie okazalo ze to klon byl ta MALGOSIA. Choc ja tak najrozniej mowilam - Gosia , Malgosia i tyle.I wiecie nawet jak wiedzialam ze ta Gosia jest okradziona to co moglam zrobic. Jakby rodzina jej do mnie napisala. Tyle. A ta Malgosia - z mojego roku to ona byla chyba Zielonym Swiatkiem. Chyba tak. jadla na kalorie. Ona do mnie pasowala jak wol do karety i odwrotnie, ale co zrobic? I wiecie ona nie mieszkala w akademilku i tyle. I ja chcialam sie wyniesc i nie umialam bo NIE POJECHALAM NA JESZCZE JEDNA uczelnie zaraz po egzaminie w wakacje. Nie bralam pod uwage przeniesienia jakby cos nie wyszlo. ZAWSZE WEZCIE TO POD UWAGE bo tylko tak mozna sie ZNOWU WYNIESC dalej i jak zlozycie papiery - NASTEPNA UCZELNIA - odwiedziny jakis informator. tak sie studiuje w Polsce to sobie zawalilam i zrezygnowalam ze szkol i tyle. Bo nie umialam sie wyniesc nie tracac roku - po roku tym, ze zaraz po wynikach egzaminu wiecie na studia, ze zdalam nie pojechalam gdzie indziej jakbym nie miala akademika i wiecie czy pojechalabym do krakowa? Czy w ogole byl Krakow TEORETYCZNIE mozliwy? I tak ta rodzina krolewska ze mna przegrala ze inne myslenie i tyle. No tak wyszlo. Najbardziej z porwania i to wszystko :( I tak chce rente i koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ta Gosia mi gadala byle co bo najpierw ze mialam sie wydac i na poczte isc a pozniej nawet tak sie gadalo i wiecie no ale ona mi powiedziala rozne ciekawe rzeczy i takie zabawne to bylo, o matce. I pisala listy, a pozniej przyniosla ksiazke. I ta ksiazka wszystko mi ograla. I wiecie ta ksiazka byla taka, ze jak ja zobaczylam to pomyslalam - nic tylko byl tu jakis facet i TO NA MNIE PRZYNIOSL. Zeby mnie szlag trafil w tym akademilku. Bo jej byle kto byle co zostawial i tyle. No i wiecie byla inna ksiazka tam. Ale taka stara. Czyje to bylo? I zawsze jakos przychodzilam i na polke co tam lezy. I wiecie dlaczego ja nie umialam zrobic porzadku z ani jedna ksiazka. I wiecie te ksiazke chyba przyniosl kolega tego mojego MEZA - i to oczywiscie sa same glupoty, albo ta Gosia i powiedziala poogladaj sobie rysunek biologiczny.Ksiazke mi przyniesli. I wiecie wszystko mi ograli tak tymi 2 ksiazkami i mi sie zrobilo, ze zycie nie ma sensu. I wiecie ja dostalam depresji z tego. Zostalo mi gotowanie. Ale ja nie umialam gotowac. No to wyprowadzka, ale po zaliczonej sesji bo tak NAWET SESJI BYM NIE ZALICZYLA przez 2 ksiazki. I kiedy ona mi to przyniosla juz nie pamietam. Czy to byla ksiazka tego faceta co tam chodzil czy ksiazka znajomych Gosi - wiecie ktos wypozyczyl komus z biologii. Albo ta caryca komus dala. Bo czemu ona popelnila AZ SAMOBOJSTWO. Nic tylko Mikrografia i taki koniec wszystkiego. A Gosia powiesila sie na 3 roku moim, jej 5 roku i tam byla Mikrografia ale czyja? I te ksiazke wzial ten kolega??? z roku,ktorego na te Gosie zrobilam mezem swoim i powiem wam wysadzil sie w powietrze po obronie jak Robert Hooke. Takie cos chyba to bylo. I sie przeniosl do domu rodzicow. W przestrzeni. I on jest pocztowcem i listonoszem. takie cos. On nie chcial robic protez. Zostawala mu MOZE??? dentystyka i technik dentystyczny i tyle. I sie wysadzil w powietrze ze protez robic nie bedzie. I chyba od tej Gosi chcieli listy, a dostali w leb wszyscy - ja tez. A ona sie powiesila. I oni mysleli ze oni sa lepsi. A ja tez. A jednak :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Napiszcie ale tak SZCZERZE - czy ja powiesilam moj rok? I gdzie to pisze? GDZIE RENTA? I za co ja wylecialam z tej waszej Pierdolonej w ch... i tak dalej szkoly i tyle :( Ja sie dalam i chce rente i ide na rente i koniec glupot. A wy sobie robcie co chcecie. A Zielonym Ludzikom tez sie nie dalam bo powiem wam - fajnie sobie leca na Slasku. Wiecie jak ja przegralam w tym necie daaaawno temu i tak dalej. RZYC ALBO NIE RZYC? Takie cos - no na to nie wpadlam i po mnie w necie. Wyrok smierci. I juz w zyciu mialam od ... AKADEMIKA-bo roku tyle ile. Ale ludzi w 2 akademiku. Z tym ze ja sie wynioslam po roku takze bez sensu. No ale... takie jest zycie :( i tyle. I jedyne co mieli mi powiedziec to,ze Mikrografia jest to ksiazka dla fizjologow roslin. Tylko tyle. Ikoniec. I nawet tego. No to trudno i tyle. I wiecie jak sie jest fizjologiem roslin?Bo tego nie wie nikt. WYOBRAZCIE sobie ze z MIKROGRAFII i to jest bez studiow i tak jest sie biologiem i to byla ksiazka dla mnie i ta Gosia tez jest powieszona ta ksiazka bo na matme ja sobie zostawila a ja mialam wypozyc i nie wypozyczylam. Bo mi powiedziala ze ksiazka jest na matme. I ja ja przejrzalam i powiedzialam - stare rysunki i tyle. I ona?Nie interesuje cie to? To jest na matme. Ja powiedzialam. A co tam jest na matme? Takie rysunki? Z XVI wieku. Co to ma byc? A ona ze to chyba ksiazka Nehemiasha dla fizjologow roslin i tak chyba leciala i tyle. No i co? Ale co mi to dawalo. Ze po tym wszystko rosnie, facetom rosnie. To juz pieprzyla albo nie . A ja powiedzialam PODOBNO to mialo byc na matme. No to masz odcinek mi tlumaczyla. A ja jej powiedzialam no odcinek masz, ale taki odcinek? Chyba nie o to mu chodzilo jak pisal te ksiazki i malowal te rysunki. To mial namalowac ten odcinek jej powiedzialam. A ona na mnie, ze mi wyrosnie penis, broda, ogon , wasy jak tak bede sama siedziec. No i sluchajcie jaka ona byla? Ja ja skreslilam za jedzenie.Nie umialam sie najesc przy niej. Cos napisac - na stolowce. I jak dotrzec mialam na te stolowke. NIE UMIALAM . Straszne,nie? Ityle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Jakby nie ta Mikrografia to bym zadnej ksiazki nie miala. I ona powiedziala CHYBA TAK TO BYLO TA GOSIA ze to chyba do mnie, ale mnie nikt zadnych ksiazek nie nosi to ona se to wezmnie bo na matme to sie przyda. A ja cos zamawialam z biblioteki czy cos? Ja powiedzialam, ale ta ksiazka mi nawet pasuje bo wiesz to jest ksiazka dla fizjologa roslin. No i nie chciala mi jej dac. I se ja wziela na matme i tak miala prace magisterska i sie powiesila a ksiazki nie dala, a ten MAZ moj to samo. Z pokoju denatki wzial ksiazke i nic. Wzial - jego. Wysadzil sie w luft. Jedyny wniosek z calosci. Ona tez sie miala wysadzic. Za 2 lata on sie wysadzil. A co ja mialam jesc po tej uczelni bez tej ksiazki to nikt sie nie zastanowil. Zostawalo sie powiesic bez angielskiego. Za filologa nikt mnie nie uznal. Moze z tej mikrografii i tak jestem na amazonie. MIKROGRAFIA i tyle. I co wy na to? Bo nie mam pracy bo nie moge wrocic na amazon. Bo nie mam wyksztalcenia. Jak to nie mam? I 1 lipca moge NORMALNIE WROCIC i fizycznie pracowac MIKROGRAFIA i co wy wszyscy jestescie warci? I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA I KONIEC :((( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Widcie ona miala rodzine z listow i miala sie wydac. No to miala czy nie? A ja to samo - wypalony pet - co to jest. I wiecie mnie ta renta obchodzi w CHWD. Juz bardziej mnie obchodzi kto to byl ROBERT HOOKE. No zeby wszyscy tak skonczyli, ja w koncu tak sobie radzaca wyjebana za dupa z roboty ze ROK POWIESILAM!!! 90 osob - i jeszcze pol Kevina i dyry w pilsudskim.I tak wylecialam, ale nic mi nie umieli zrobic. CHOC W SUMIE KTO. I tyle. I sie nie dam i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(