Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovelylovetka

rozstępy

Polecane posty

Gość lovelylovetka

Ratunku!Jestem w 28 tygodniu ciąży i wczoraj pojawiły mi się rozstępy.Czy znacie jakiś skuteczny środek żeby je zlikwidować?Jestem załamana, boję się, że już nigdy nie będę mogła pokazać brzucha.Nie chce mieć tak oszpeconego ciała.Proszę pomóżcie mi.

Gość lovelylovetka
proszę napiszcie coś na ten temat, bo jestem na skraju załamania!

Gość Zuzuzel
ja nigdy nie byłam w ciąży ale jak kiedyś przytyłam ciut za mocno to mi się takie coś pojawiło takie czerwone rysy sądzę że to były rozstępy no i miałam przez jakiś czas potem to znikło ale mi się wydaje tylko dlatego ze jeszcze byłam nastolatką i skóra była naturalnie jędrniejsza teraz noc nie mam

Gość lovelylovetka
Nie pomogłaś mi zbytnio...

Gość lovelylovetka
To może znajdzie się w końcu ktoś kto mi doradzi coś w mojej sprawie...Zwariuję zaraz...

Gość trtyrytuyui
przeciez chcąc dziecka powinnas sie oliczyc z takim,wiaodmo ze po ciązy juz nie bedziesz miec fajnej figury

Gość NoJaWiem
Kup sobie dobre kremy i smaruj brzuch oliwą z oliwek. Pomaga.

Gość lovelylovetka
Ludzie, wy nie potraficie czytać czy jak?Chodzi mi o ROZSTĘPY nie o figurę...nie do wiary...

Gość lovelylovetka
Smarowałam brzuch oliwką Johnson s baby codziennie po kąpieli i to nic nie dało, a kremy jakie?Wiesz?

Gość lovelylovetka
Ale wy pomocni jesteście... jak jasna cholera...

Gość niebieski w kropki
ja jestem w 31 tyg. ciazy i odpukac rozstepow nie mam, ale stosuje kremy na rozstepy i wogole duzo nawilzam cialo

Gość NoJaWiem
Zbledną Ci.Wiesz, gdybyś przed ciążą ćwiczyła to byś prawdopodobnie rozstępów nie miała :P Jakie kremy? Nie wiem, idź do jakiegoś kosmetycznego tam Ci doradzą. Oliwka dla dzieci Ci raczej nic nie pomoże, mówiłam o oliwie z oliwek.

Gość lovelylovetka
Nic tylko wyzywać i jeszcze bardziej dołować...

Gość lovelylovetka
Niebieski w kropki, a jakie kremy stosujesz?

Gość niebieski w kropki
czytalam gdzies o kremach ktore usuwaja nabyte juz rozstepy, ale nie pamietam jakie to byly musisz poczytac na necie

Gość łeeee spodziewałam się
o ludzie, jaki natręt. Pocieszę cię- kremy nie pomogą, skoro rozstępy już się pojawiły! Potem ci zbledną, będą mało widoczne, a jak chcesz się ich pozbyć całkiem to tylko zabiegi u kosmetyczki. I przestań tak się rzucać jak rozkapryszony bachor.

Gość niebieski w kropki
ja stosuje palmers.. cocoa butter formula, podobno perfecta jest tez dobry

hej:) całą ciąże stosowałam Pharmaceris krem na rozstępy,i nie udało mi się tylko pupy ochronić przed nimi,krem całkiem ok,późniejstosowałam fissan tez nawet taki,w teraz próbuje takim kremem z Avonu i moje rozstępy na pupie dzięki bogu bieleją

Lovely, jaki ci sie agresor wlaczyl. :O Wyluzuj. Kremy ci nie pomoga. Rozstepy zrobia sie biale jesli nie przejdziesz sie do salonu na usuniecie ich. Nie usuniesz ich kremami. A jesli chodzi o usuwanie bialych rozstepow - koszt kilku tysiecy.

Gość lovelylovetka
Niebieski w kropki, a czy któryś z tych kremów działa gdy już się pojawią rozstępy?

Gość lovelylovetka
Śledź w puszce, dziwisz mi się jak ludzie zamiast pomóc to wyzywają lub dołują, to już wolę, żeby tacy ludzie w ogóle nie pisali, znajdę sobie inne forum jak tu są tacy nie mili ludzie...

Gość niebieski w kropki
nie wiem czy dzialaja na rozstepy ktore juz sa... bo na szczescie nie mam, ale poszukaj w google moze cos znajdziesz

Gość lovelylovetka
Spróbuję coś znaleźć, bo jak na razie żyć mi się odechciało, jak mogłam się zgodzić na to żeby mieć oszpecone ciało... :'(