Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patii5

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Witam , mam taki dość nietypowy problem ... otóż kochałam się z moim chłopakiem i wszystko na pozór było dobrze , on miał gumkę i jeszcze chwilę przed wytryskiem wyciągnął go i spuścił się na brzuch .. Jednak chwilę potem poszłam się umyć i zobaczyłam "coś w rodzaju spermy " tzn . nie jestem pewna .. było ciemno byłam zmęczona i w ogóle .. Jednak może to był mój śluz ? Tylko , że może gdy spuścił się na brzuch to gdy wstawałam mogła spłynąć niżej .. Policzyłam cykl i okazuje się , że miałam akurat dni płodne ,.. trochę się nie pokoje , czy to możliwe ? Mógł mnie zapłodnić ?

Gość stop a
miał gumke i spuscil sie na brzuch? coś kitujesz

Przeczytaliście dobrze ? ? Chodzi o to , że gdy poszłam do łazienki się umyć to po prostu miałam na dole jego sperme .. Po prostu może jak wstawałam to spłynęła niżej .

Gość Apasz
Tak, jeżeli sperma spłynęła z brzucha do pochwy zajście w ciążę jest bardzo prawdopodobne. Mój znajomy zaliczył w ten sposób wpadkę ze swoją kobietę. Jeśli miałaś dni płodne, możesz juz teraz rozglądać się za wózkiem i łóżeczkiem dla dziecka :). Moje gratulację

Gość 232323
"trochę się nie pokoje " że co? I czy ten temat jest w ogóle na serio, czy po prostu masz takie niskie IQ?

Gość Mamusia838383.
Owszem, możesz zajść w ciążę. Ja tak zaszłam i mam teraz cudownego synka. Także głowa do góry :*

Gość lovelylovetka
Straszycie biedną dziewczynę, ja myślę, że powinnaś po tygodniu lub dwóch od tego zdarzenia kupić sobie w aptece test ciążowy i po prostu sobie go zrobić.Jeśli wyjdzie pozytywny to dopiero wtedy się martw.Powodzenia :*

Gość w ciążę można zajść nawet
jak się sika pod wiatr. Jesteś w cionży na 10%, a nawet 142 %

Szczerze mówiąc to właśnie zauważyłam , że robią to , żeby mnie przestraszyć . Wielkie dzięki , na prawdę .

Gość Kaśka28PiotrkówTryb
Wcale jej nie straszą, też znam taką koleżankę, tyle ze jej facet spuścił się na tyłek, sperma spłynęła i teraz są szczęśliwymi rodzicami

Gość panowie zdrada , krzyczy
plemnik, płynąc pod prąd, jesteśmy w dupie!!!!!!!!!!!!!!

Gość frwewe
Moja kuzynka tak zaszła w ciążę. On się jej spuścił na krzyż, a ona leżała na brzuchu i plemniki dopłynęły do pochwy, a stamtąd do macicy. Urodziła bliźniaki.

Gość ger443
Debilko "naprawdę", a nie "na prawdę" "niepokoję", a nie "nie pokoję" Sięgnij może po słownik ortograficzny, a nie po penisy

Gość vvdfdf
Jest bardzo prawdopodobne, że zaszłaś w ciążę. Zrób test ciążowy

Gość JakToPowiedzieć
Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, mam dni niepłodne, ale jednak obawiam się czy nie zaszłam w ciążę, ponieważ spuścił mi się na tyłek i sperma spłynęła na pochwę w niezbyt małej ilości, czy jest możliwość zajścia w ciążę ?