Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasJa.

Czy on do mnie cos poczul?

Polecane posty

Gość KasJa.

Mam takiego kolege, z ktorym swietnie sie dogaduje, darze go sympatia, spotykamy sie po pracy od czasu do czasu, dzwonimy do siebie, wyjezdzamy wspolnie w sprawach sluzbowych. Ostatnio jakos inaczej sie zaczal zachowywac w stosunku do mnie. Potrafi polozyc mi reke na ramieniu, poglaskac, objac w pasie, szepnac cos na ucho, dotknac kosmyka moich wlosow pod pretekstem przyklejonego paproszka, czy chodzacego owada, wreszcie pocalowacna do widzenia w policzek w duzym skupisku ludzi. Mam meza, dziecko, kolega o tym wie. Po prostu nie chcialabym go urazic, zranic. Kolega mi sie podoba, lubie spedzac z nim czas, ale procz przyjazni nie jestem mu nic wiecej ofiarowac. To jego obecne zachowanie wynika z czystej sympatii do mnie, czy jest cos na rzeczy? Nie jestem obiektywna.

Gość KasJa.
Dodam, ze raz rozklapcial mi muche na policzku

Gość kjyhtrrtyui
jest jak myslisz

zapytaj kolegę, to może znaczyć ze Cie lubi, albo ze chce przelecieć. Ja osobiście tez tak podchodze do koleżanki którą bardzo lubie :)

Gość Zuzuzel
może po prostu miałaś tam robaka :O

Gość Qasandra31
Masz ciągoty do zdrady :-O Twój facet powinien kopnąć cię w dupę :-O Dajesz się obłapiać obcemu facetowi. Dziwka :-O

Gość KasJa.
Z tym owadem, to byl z jego strony blef. Po prostu chcial dotknac moich wlosow. Kinky reggae, a Twoja kolezanka rowniez Cie lubi? Dazy do czegos wiecej?

Gość celnik
Koleś jest właśnie na etapie rozpoznawania granicy. Jak go nie przystopujesz to na nastepnym wyjezdzie wpakuje Ci sie do pokoju. Wtedy dopiero bedzie niekomfortowa sytuacja. No, chyba ze mu ulegniesz :)

Gość Qasandra31
Popuść mu szpary bo widzę że właśnie do tego dążysz ty dziwko

Gość KasJa.
Moze faktycznie powinnam jasno okreslic granice naszej relacji. Nie powiem, lubie jego dotyk... Ale kocham meza i nie pozwolilabym sobie na cos wiecej, niz przyjazn z kolega.

Gość hehe :D
nie ma szczerej przyjazni miedzyfacetem a kobieta. obstawiam, ze jak dojdzie do powaznej rozmowy z kolega i jasno mu okreslisz, ze moze liczyc maksymalnie na przyjazn, to zwinie manatki i poszuka innego obiektu adoracji. z tego co piszesz, to moze byc tak, ze on liczy na jakis romans. od ciebie zalezy co z tym zrobisz. ale dziwie sie, ze masz meza, a spotykasz sie z innym po pracy. czyzby jakies kompleksy?

Gość KasJa.
Nikt z Was nie mial bliskiego kolegi? Co w tym zlego?

Gość Lukrecja Cenci
KasJa to w tym złego, że aż założyłaś temat na kafe, tak Cię nurtuje, czy on czuje, czy nie czuje:D Hehe dobrze Ci napisał:) Nie zawracaj sobie głowy, skoro jesteś mężata

Gość rabbit junk
Ja mam bliskiego kolegę i na przywitanie i pożegnanie całujemy się w policzek, przytulamy. Tak normalnie to nie. No i nic nas nie łączy, bo obydwoje jesteśmy zainteresowani kimś innym. Do tego on ma kilka takich przyjaciółek