Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klub ładnych i

Klub ladnych i zgrabnych matek- zorganizowanych

Polecane posty

Gość Klub ładnych i

zakładam topik dla matek ładnych , zadbanych , zorganizowanych i poradnych - aktywnych . Czy ktos sie dołączy ?????????????/

Gość no znalazla sie pewnie
buahahahga a jak ponzasz kobiety zgrabne i zadabane przez forum buahahahhahahaha

Gość Klub ładnych i
ty do nich na pewno nie nalezysz...

Gość ghjvvb
hmmm... moze i dołacze:) zorganizowana moze jestem, staram sie byc zadbana a zgrabna moze jakos super nie ale nie jestem tez tłusciochem:) synka mam 9msc ktory własnie bawi sie na balkoniku zabaweczkami a ja siedze obok :) obiadek juz zrobiony, posprzatane i czekam na meza ktory niebawem wroci z pracy:)

Gość to nie koniec
za mna sie faceci ogladaja i kumple mojego meza - podobam sie im wyraznie nawet wiem o tym od znajomych:)Mam dlugie zgrabne nogi , zajebista sylwetke, jestem wysoka. Tyle moge o sobie powiedziec ale na bank jestem zadbana czysta i nie jeden by chcial bym sie rozwiodla. Po ciazy zero rozstepow. cwicze na silowni, plywam na basanie.Plywalam tez w ciazy.

Gość jugo
"nie jeden by chcial bym sie rozwiodla" :D:D:D:D umarłam :D

Gość do jugo
pewnie jestes obrosnieta tluszczem z bladym cialem ze to cie tak dziwi:)ja tez na twoim miejscu bym sie smiala z takic sytuacji

Gość do jugo
dla twojej wiadomosci co jest takie dziwne nie jedna kobieta po porodzie ma powodzenie wsrod mezczyzn bo jest ladna , zgrabna i szczupla oraz zadbana

Gość do jugo
skoro to takie smieszne znaczy sie ze nalezysz do kobiet niepewnych siebie : z roztepami, wiszącą skórą oraz nalaną tłuszczem od wenwątrz:)

Gość mozliwe to??
beznadziejny temat,nie zweryfikujesz czy ktos napisal prawde czy nie, jak dla mnie te co tu dolacza nosza glowe wyzej niz sraja jeszcze raz plytki beznadziejny temat

Gość jugo moze
jugo moze twoj facet za kilka lat bedzie sie uganial za takimi:))) ojj przykro mi..,

Gość jugo moze
skoro dla ciebie to moze nie byc prawda i to jest do domyslu to jestes rownie brzydka jak opisy w tym temacie

Gość kaskaadaff
bez sensu temat:) Każdy może się dołączyć... Zaraz każda matka okaże się miss:) Ja osobiście nie znam matki pracującej która ma czas regularnie chodzić na siłownie... co nie znaczy że nie znam żadnej ładnej mamusi bo sama się do takich uważam ale żeby od razu się tym przechwalać i podniecać że ma się zajebiste nogi to już gruba przesada. Niestety ale przez takie tematy ładne kobiety uważane są za puste kobiety!!!

Gość gygygyg
taki temat na ogol jest poruszany bo bulwersuje kobiety brzydkie,grube,zaniedbane i z roztepami jak stad do afryki. takie mogłyby nie rodzic corek bo szkoda ich figury

Gość kaskaadaff
heheh co klub już upadł??? Znalazły się tylko dwie zgrabne i głupie???

Gość jana 24
o matko-ja tez umarlam...wszyscy faceci chca zebyscie sie rozwiodly...;)

Gość o zesz w morde........
"nie jeden by chcial bym sie rozwiodla" mnie ten tekst tez powalil :D :D :D gdzie sie rodza takie pustaki??

Gość hahahahaaaaaaaa
juz sobie tak nie pochlebiaj, moze najwyzej chcieliby cie przeleciec, ale zeby od razu pragneli rozwodu, no bez przesady :)