Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmguyr576r654

SEX PO PORODZIE, wasze cialo/zycie erotyczne, rekacja facetow...

Polecane posty

Gość nmguyr576r654

ciekawi mnie to bo sama niedlugo rodze(12 dni) do tej pory uprawiam seks, ale boje sie go po porodzie jak wygladaja wasze ciaa? -faceci czy czujecie roznice czy to rzeczewiscie glupota ze pochwa jest ''rozjebana'',/...j

Gość pani Wladzia z naprzeciwka
Inaczej wraca ciało do formy po urodzeniu 4,5kg dziecka, inaczej po 2,5kg. Inaczej wygląda ciało kiedy zachowana jest waga w normie, inaczej kiedy kobieta tyje 20kg. Inaczej reaguje na zmiany facet dwudziestoaiparo letni inaczej facet po trzydziestce. Czego oczekujesz? Ciesz się najważniejsza chwila w swoim życiu, a nie zastanawiaj nad pierdolami. A może będziesz miała cesarke i cipka pozostanie idealna, a ty i tak będziesz miała w dupie seks, bo cię szwy będą jeszcze przez miesiące bolaly?...

Gość nmguyr576r654
do 6-tej rano...

Gość nmguyr576r654
tak. Łaciate

Gość doświadczony przez życie
sex po porodzie to fikcja. Nie ma czegoś takiego. Jest seks do pierwszej ciąży a potem tylko wypełnianie obowiązków małżeńskich.

Gość nmguyr576r654
to do 6 rano to podszyw...no jestem jeszcze zatym zeby dalej go uprawiac chociaz powiem ze ciezko, ale daje rade:P no martwie sie martwie...zastanawiam sie poprostu...chociaz moj facet ma namnie ciagle nieziemska ochote az mi czasami sie glupio robi ... przytylam 8kg, niby malo nie heh...ale pojawily mi sie takie 3 rozstepy na dole brzucha naszczescie niezawielkie, ale jednak wkurwia mnie to i mi przykro:( ale juz zanikaja powolutku wiec idzie w dobra strone:) a jak zostanie slad to zrobie tam tatuaz:)

Gość nmguyr576r654
prosze o powazne wypowiedzi

Gość nmguyr576r654
ehh zamykam temat bo sie nic niedowiem:D

Nie zawsze po porodzie robi sie wiadro. Jeśli mięśnie sa silne to wszystko powinno wrócić do stanu wyjściowego :) Chyba, że to którys z kolei poród, to juz trudniej.

A tak w ogóle, ta autorka wysławia się mniej więcej na moim poziomie, więc wiesz, taka z niej matka będzie jak ze mnie baletnica. :D

Gość eeewweeeeedddddddddddddd
po CC nie ma sie rozklapiochy :) tylko trudniej sie dochodzi do siebie, blizny ciagna do roku...

Gość mumineeek
ja mialam cesarke. przytylam 8 kg, moje cialo po porodzie bylo opbwisle bleee. ale tak 3 tyg po mialam straszna ochote na sex normalnie jak nigdy. ale wytrzymalam do wizyty u lekarza po 6 tyg od porodu. powiedzial ze wszystko ok i byl zajebisty sex :D:D i nadal jest skora wrocila do normalnosci, moze nie tak jak kiedys ale jest ok. a moj maz nadal szaleje ja tez :D:D

Gość Arturooo25
Vera Ty cipo niedomyta. Twoja mamuska ma rozklapioche po porodzie bo urodziła zmutowanego, koślawego tłustego bachora, fuj. Inne tak nie mają:)

Gość MŁŁODA
ja w ciazy przytylam 20kg, delikatne rozstepy zostaly na posladkach ale to rowniez znak ze pupa mi urosla a to plus :) mialam cc choc dziecko nieustannie parlo przez 2 dni by wyjsc szwy rzeczywiscie bola ALE do czasu po ciazy ochota ta sama przeze mnie i przez meza a orgazmy jakies lepsze...:) noi sama motywacja by dobrze wygladac zrobila swoje,piersi mi nie obwisly choc karmilam rok

Gość Arturooo25
vera czyli mialem rację że to mamuska ma rozklapiche :D tobie pi.ździcho zapchało się kałem z odbytu i jest ciasno

Nie wiem jaką ma moja mama, ale za to wiem jakie ma piersi - i ma fajne. :) Po prostu nie ma chuuja na Mariolę, żeby po SM cipka została taka sama jak przed ciążą.

Gość Arturooo25
Wiem o tobie vera dużo bo pod monopolowym żule gadają żeś im wszystkim dała. Wiecej nie chcą boś brzydka i ten kał odstrasza fuj

Czy ty nam opowiadasz historię zycia swojej starej stosujac przeniesienie na mnie? :D Jeśli tak, to współczuje i życze udanej psychoterapii. :D:D:D

Gość Arturooo25
Veraaa veraa każdy tobą poniewiera

No przecież wiadomo, żem paszczak pierwszej klasy, to co będę ciemnotę pociskała jak 95% loch na forum, ze są piękne jak Anżelina Żoli. :D:D:D:D