Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka92

Noc z przyjacielem, a jego zachowanie;p

Polecane posty

Gość a ja nie wiem....
Nie zgadzam się. Gdyby nie stwarzać sytuacji jak autorka (wspólna noc) to przyjażń by nie zamieniała się w porządanie. Może stracić kogoś bardzo ważnego. U mnie było podobnie, bylismy na urodzinach kolezanki, wróciliśmy do niego bo było blizej ja brałam prysznic a on wszedł sie wysikać ;) wtedy pierwszy raz on zobaczył mnie nago, a ja spojrzałam na niego jak na faceta a nie przyjaciela... takie sytuacje nie są potrzebne w przyjażni ...

Gość anulka92
I wtedy przyjań się skończyła i zaczęło coś więcej czy definitywny koniec?:)

Gość bringoo
jasne jakbym widział przyjaciela pod prysznicem (lepiej nie bo jest gejem), ale drugiego pod prysznicem to nawet bym nie patrzał obojętność jak na plaży, tak samo podejrzewam 2 koleżanki nie będą sobie minet strzelać, ale chłopak z dziewczyną to zawsze co innego

Gość a ja nie wiem....
Nie że koniec, wtedy zaczeliśmy jakoś inaczej się traktować. Tak jak napisałam 4m-ce z nim była w związku. To że tak dużo o mnie wiedział a ja o nim zrujnowało ten zw. Żałuje tego zw i tego ze go straciłam jako przyjaciela.

Gość anulka92
Czasem lepiej spróbować, niż żałować że się nie spróbowało. Sama nie wiem jak postąpie;p

Gość a ja nie wiem....
Jak jestescie na etapie zauroczenia czy tam checi na sex to i tak już pewna granica została przekroczona

Gość anulka92
nie wiem, co będzie...ale jestem pewna, że za nim tęsknię, a on za mną-właśnie mi to napisał....

Gość kafeteria.pl :)
@Feelek - czy mógłbyś napisać coś więcej o DOTYKU Jesteś mężczyzną i ten punkt widzenia (odczuwania) bardzo mnie interesuje Dzięki

Gość stary pacan 50
Mialem podobna sytuacje jak felek, ale bylem niesmialy i do dzis zaluje.Ale miedzy nami doszlo do pocalunku i to ona mnie pocalowala w usta, niby na pozegnanie, zanim wskoczyla do autobusu i odjechala. Nigdy nie zapomne tych cieplych, delikatnych, miekkich ust. Pocalunkiem dala mi znak a ja nie zrobilem tego drugiego kroku. I tak juz 31 lat zaluje. Dziewczyno nie czekaj na jego pierwszy krok. Ty go zrob pierwsza, a jak trzeba bedzie, to i drugi.

Co możemy powiedzieć o dotyku ? Im bardziej dażymy kogoś sympatią, tym dotyk jest przyjemniejszy i odwrotnie im bardziej kogoś nie lubimy tym bardziej dotyk tej osoby jest dla nas odrażający. A my faceci też lubimy jak nas dotykają partnerki w miejscach najbardziej czułych, ja np. lubię jak partnerka szczypie, albo delikatnie gryzie brodawki moich piersi. Kobiety żadko zwracają uwagę na piersi mężczyzn, raczej koncentrują się na jądrach i penisie, ewentualnie na pośladkach.

Gość kafeteria.pl :)
Dzięki Czyli mogę rpzumieć że jeżeli dotyk działa niczym prąd elektryczny ( jeżeli mogę to tak ująć w pozytywnym znaczeniu) jest dobrze. A działa w obydwie strony ")

Gość anulka92
ajjj piszę z nim teraz, pada tyle ciepłych słow

Gość Heart Core
Co Ci napisał?:) O czym rozmawiacie?

Wszystkie uniesienia opierają się na dotyku. W przedszkolu gdy dotknęłaś rękę chłopaka, który Ci się podobał napewno szybciej Ci biło serce. Pocałunek to też dotyk tak samo jak seks, to przecież dotyk z pocieraniem. Czy całowanie i seks z osobą którą lubimy czy kochamy nie jest przyjemnością ? I czy nie działa przyciągająco ? Nie chcemy tego więcej ?

Gość anulka92
Nasza rozmowa;p heeeej:0 ;* cześć [

Gość anulka92
ajajaj nie dało się przekleić, ale pisał mi, że cholernie tęskni i że za tydzień bd w moich okolicach i musimy się spotkać...wszystko dzisiaj przypominało mu mnie, po moim wyjździe złapał doła itd

Gość Vivo
Ja powiem jak Feelek. Zrób coś, on Cię bardzo kocha i za bardzo szanuje żeby Cię nachalnie obmacywać i ciągnąc do wyra. Fakt że chciał iść do seminarium wiele mówi o jego podejściu. Ma Cię za istotę czystą i jakby nie chce cię "zbrukać" ale tak naprawdę pragnie Cię. Musisz zrobić pierwszy krok. Też kochałem się w dziewczynie, której nie tknąłem a dowiedziałem się, jak już była mężatką, że wtedy chciała być ze mną. Minęło 25 lat a ja ją czasem widuję i serce wali jak głupie. Do dziś żałuję, że ją wielbiłem jak bóstwo a nie kochałem jak człowieka. Działaj i powodzenia.

Gość anulka92
Tylko jaki pierwszy krok? On wie już, że strasznie tęsknię, podobnie jak on. Odliczamy dni

Przypomina mi to czasy gdy miałem 16 - 18 lat, a gdy pierwszy raz powiedziałem dziewczynie że ją kocham o mało nie popuściłem w spodnie z wrażenia, a już dwadieścia minut później straciłem z nią cnotę. Jeżeli nadajecie na tych samych falach, to u was może być podobnie.

Gość Vivo
Chyba jesteś kobietą? Moja żona musnęła opuszkami palców moje usta gdy byliśmy blisko siebie i rozmawialiśmy? I to wystarczyło za tysiąc słów :)

Gość anulka92
AJAJAJ

Pewnie ględziłeś nie do rzeczy i chciała zmienić temat na taki, który ją interesował, A ty niech zgadnę ....... nie wiedziałeś jak zacząć. Wielu z nas to przerabiało.

Gość anulka92
napisałam mu:kochanie tęsknię za Tobą, a on na to, że on też, że wszystko dzisiaj przypominało mu mnie i że za tydzień musimy się spotkać...popłakał się jak pojechałam, sam mi to powiedział...

Fajny zwiazek bedziecie miec jesli wam sie uda. Znacie sie doskonale i wiecie czego po sobie mozecie oczekiwac. Powodzenia

Gość anulka92
ajjj wspominał, że nawet ta koszula, którą mu uprasowałam mu o mnie przypomniała...tramwaj którym jeździł do mnie, specjalnie przyjeżdża wcześniej, żeby się ze mną zobaczyć...chce mi się rzucić na szyję wariat mój słodki :D

Dobrze Anulka zrobiłaś, teraz poleci Ci jak z płatka. Dziękuje Ci że tak zrobiłaś. Nie potrafiłem sam tego zrobić, to chociaż udało mi się Ciebie naprowadzić, przez co poczułem się odrobinę lepiej. Teraz zajmijcie się tylko sobą. Zyczę wam szczęścia i powodzenia.

Gość anulka92
dziękuję Feelek!!! :) brakowało mi tego kopniaka na opamiętanie...jeżeli on czuje to samo to myślę, że nie pozostanie obojętny na moje słowa. Tak bardzo go pragnę... Choć nie planowalam tego nigdy, nagle mnie zauroczył swoją czułością, szacunkiem do mojej osoby. Zachowuje się niczym mój rycerz... On pierwszy powiedział, że tęskni, ja mu na to:kochanie ja za Tobą też! A on mi:najpóźniej za tydzień się widzimy, płakałem wczoraj za Tobą, źle mi się spało bez Ciebie;* ajjj bujam w obłokach, obym się nie myliła co do niego, boję się troszkę, bo przeżyłam niejeden zawód.