Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żart natury

Powiedzcie czy to nie jest żart. Można gorzej trafić? Chyba nie. Otóż

Polecane posty

Gość żart natury

Jestem brzydki, niski i mam małego, bardzo małego i nieładnego penisa. I co teraz? Ja uważam że należałaby się mi jakaś renta bo funkcjonować normalnie w społeczeństwie nie mogę. Niezłe żarty. Szkoda tylko że ze mnie.

Dopóki Donald Tusk rządzi krajem to zapomnij o rencie! A nawet dowalą Ci podatek za to że się nie ożeniłeś, nie masz dzieci i psujesz dobry wizerunek polakom!! Tusk to premier, dla którego wygląd polaka jest podstawą !!! Na renty więc nie licz!!

Gość żart natury
I tu nic nie pomoże. Może być pewność siebie, może być intelekt i mogą być pieniądze. Może być nawet wysportowane ciało, które przy niskim wzroście wygląda raczej komicznie. I co to da? No nic nie da. Jak widzicie może się trafić tak, że pomimo tego jak bardzo się zmienimy i poprawimy to co poprawić możemy, nikt nas nie zechcę.

Gość żart natury
No chyba że komuś się uda miliardy zarobić albo dziesiątki milionów i wtedy jakaś próżna dziewczyna się zgodzi z nami być, ale będzie nas zdradzać na lewo i prawo a jeżeli weźmiemy z taką ślub bez intercyzy, to się szybko rozwiedzie żeby mieć pieniądz i móc się związać z kimś lepszym.

Gość runawayyyy
z tych wszystkich rzeczy niski wzrost jest nagorszy brzydki ale wysoki facet zawsze znajdzie dziewczyne

Gość żart natury
A kto by tam patrzył na serduszko, skoro jest ono zamknięte w okropnym opakowaniu. Czasami to aż ciężko uwierzyć jak los sobie z nas drwi.

Gość runawayyyy
[zgłoś do usunięcia] migotka tylek jak szczotka moze masz dobre serduczko jak ma dobre serduszko to moze byc dobrym kumplem jak jest wysokim samcem alfa to zawsze dacie takiemu doopy hipokrytki!!!

Gość żart natury
My tu mówimy o wielkiej trójcy nieatrakcyjności faceta: brzydocie, penisopodobnym czymś w spodniach i niskim wzroście. To się nazywa przegrać!

Gość żart natury
Jasne, na forum liczy się serduszko. Kobiety to z natury hipokrytki.

Gość Awartek
kurdu_bydzia - a czy ty głupia w ogóle wiesz skąd się bierze kasa na renty? Z naszych pieniędzy tępa dzido! Jeśli chcesz, to sama ufunduj rentę dla autora - Tusk Ci w tym nie przeszkodzi. Bo ja akurat nie chce się dokładać do jego brzydoty i cieszy mnie, że nie rozrzuca się naszej kasy każdemu chętnemu.

Poza tym "migotka tylek jak szczotka dla mnie serce jest najwazniejsze. bo tylko serduszkiem sie kogos kocha." Tylko to zależy u kogo to serduszko. Bo jak u jakiegoś niskiego brzydala to można sobie darować takie serce.

Gość ichmanka
masz wzrost ponizej 160cm? a penisa ponizej 10cm?

Gość kinia158
a penis nie musi być duży mój chłopak nie ma dużego i jestem zadowolona:) Niewiem kto wam takich bzdur nagadał

Gość kinia158
A tak w ogóle to dziewczyna zawsze ma gorzej bo gdy jest brzydka niska itd . to też nikt ją nie zechcę a chłopak zawsze jakoś da radę może wyrwać kogoś z agencji towarzyskiej one tylko na kasę lecą nie na wygląd

Gość żart natury
Oczywiście że nie poniżej. Wtedy byłbym karłem z mikro penisem. Ale to przecież nie ma znaczenia czy ktoś ma 150 wzrostu czy 170 dla kobiety. Podobnie jak nie ma dla niej znaczenia czy ma 8 cm czy 12 cm. W obu przypadkach mamy do czynienia z czymś podobnie odpychającym w oczach kobiet. Dodamy do tego brzydotę i widzimy przykład singla nie z wyboru, bez względu na całą resztę.

Gość żart natury
Dobre sobie, penis nie musi być duży. Ciekawe czy wiesz jakie penisa ma twój chłopak. I wcale tak nie jest jak mówisz. Każda dziewczyna, nawet gruba i brzydka, prędzej czy później ktoś się nią zainteresuje. Facet jest zdobywcą, ale jak nie ma się czym zdobywać to niby jak tu kogoś poznać? Każda kobieta już na początku każe nam spadać.

Gość żart natury
Inni ocenili i powiedzieli że jestem brzydki. Oni widzieli tylko 75% całej brzydoty, tylko wzrost i wygląd. Nie wiedzą że w spodniach tego brzydala na próżno szukać penisa, jest tam tylko coś co się nadaje tylko do oddawania moczu.

Gość żart natury
Dokładnie tak jak napisał samotny. Piękne serduszka widzi się tylko u atrakcyjnych. Jak jest brzydki to z góry się zakłada że jest fałszywy, zły, obłudny i nie warty nawet sekundy uwagi.

Idzie przystojniak i dziewczyny myślą "Jakie ciacho, pewnie jest super (ogólnie same dobre cechy)" Idzie nieatrakcyjny facet jako brzydal i dziewczyny myslą "Patrz jaki brzydal, fuj, ten to pewnie jest jakimś psychopatą (ogólnie same złe cechy)". XD

"Piękne serduszka widzi się tylko u atrakcyjnych." Podsumowanie co do tych "serduszek".