Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żart natury

Powiedzcie czy to nie jest żart. Można gorzej trafić? Chyba nie. Otóż

Polecane posty

Gość żart natury
I należy zauważyć, że faceci nie oceniają w ten sposób kobiet. Oczywiście atrakcyjne są pociągające, ale żaden mężczyzna widząc brzydką kobietę nie pomyśli o niej, że jest zła, okrutna, próżna, głupia i tak dalej. A kobiety widząc atrakcyjnego faceta od razu tworzą mu charakter idealny. Do nieatrakcyjnych dorabiają zaś charakter najgorszego człowieka z możliwych.

Gość żart natury
Czasami to wyobrażenie o facecie jest tak silne, że później nawet jak ten ją bije,poniża czy zdradza to ta nie odchodzi bo żyje sobie z tą wcześniej wyrobioną opinią że on jest piękny to i jest wspaniały, ale zdarzyła mu się chwila słabości i na pewno się zmieni, bo przecież jest taki słodziutki.

Gość kinia158
otóż wiem jakiego mój chłopak ma penisa bo nieraz widziałam ale to mnie nie obchodzi. obchodzi mnie to jaki on jest w środku jesteśmy ze sobą ponad 2 lata i kocham go chodz nie jest idealny poprostu zaimponował mi nie wyglądem a charakterem

Gość kinia158
A tak w ogóle to jestem dziewczyną i jak ci mówię że penis nie jest najważniejszy to jest chyba słyszałeś takie bzdury od kolegów którzy się chwalą jakiego mają to dziecinada

Gość kinia158
A tak w ogóle to jestem dziewczyną i jak ci mówię że penis nie jest najważniejszy to tak jest. Chyba słyszałeś takie bzdury od kolegów którzy się chwalą jakiego mają to dziecinada

Gość reeeeds
Nie masz autorze racji z tym wyglądem, wzrostem i penisem, bo sa kobiety, dla których liczy się serce, ja nie patrzę na kase, wzrost, duzego penisa i nie wiem co tam jeszcze. Nie jestem mała gruba i brzydka, a nie ma faceta, który po prostu by mnie kochał - sercem.

Gość żart natury
No tak, twój chłopak ma pewnie 18 cm penisa, do tego jest prosty i gruby, a ty mówisz że penis nie ma znaczenia, bo twój chłopak ma według ciebie małego i ci to wystarcza. Nie da się kobiecie zaimponować charakterem. Przeciętny facet potrzebuje pieniędzy żeby zaimponować kobiecie. O wiele łatwiej takiemu pokazywać swoje niefizyczne zalety przy drogiej kawie, w oczekiwaniu na film w kinie czy jedząc w drogiej restauracji. Piękny facet nie potrzebuje pieniędzy. Kobiecie wystarczy jego obecność, sam spacer wystarczy. Nie musi on specjalnie skupiać się na swoich zaletach niefizycznych bo kobietę na tę chwilę to nie obchodzi. Każda jego najmniejsza zaleta jest przez kobietę wyolbrzymiana do maksimum, dodając mu punkty do chwilowego ideału. Oczywiście zdarzają się tacy, ale to jest raczej rzadkością. Przystojny facet wie, że nie musi być księciem z bajki żeby rozkochać w sobie kobietę na zabój. A co z brzydkimi? Tym to nic nie pomoże. Pieniądze, w ogromnych ilościach, mogą zwabić kobiety próżne, materialistki, które będą kombinować i czyhać jak takiego bogatego brzydala oskubać, jednocześnie zadając się z lepszymi od niego.

Gość żart natury
Na forum możecie sobie pisać jedno, a w rzeczywistości robić drugie. Nieatrakcyjna kobieta zawsze kogoś znajdzie. Prędzej czy później. Brzydki facet jest przekreślony w oczach dziewczyny już na samym początku.

Gość reeeeds
Nie masz racji do końca, nie wszystkie kobiety takie są, ja chciałabym tylko, zeby ktoś mnie kochał.......tylko tyle i aż tyle...

Gość ŚLICZNA RUDA
Ten nick to żart :) a działa to tak -ja tak myślę i inni też mnie tak widzą :) Wygląd nie jest najważniejszy To co najważniejsze jest niewidoczne dla oczu

Gość iseeyouu
Masz niską samoocenę jeżeli tak siebie uważasz za najgorszego to nie oczekuj od dziewczyny że jej się spodobasz.Popracuj nad soba każdy ma coś do zaoferowania znajdz sobie dziewczynę taką sama jak ty:)

Gość żart natury
Po części się zgodzę. Kobiety po 40 roku życia, samotne, rozwódki, albo samotne matki z dzieckiem, patrzą w mniejszym stopniu na wygląd, wzrost, czy penisa.

Gość kinia158
Napewno jest ktoś ci pisany w tym życiu zamiast się żalić na forum zwróć uwagę na swoje zalety chyba każdy je ma

Gość żart natury
Jest mniej kobiet niż mężczyzn. Niż demograficzny. Wielu facetów nie ma nikogo pisanego, bo po prostu brakuje kobiet.

Gość kinia158
A tak ogólnie to są gorsi ludzie np. poparzone kwasem siarkowym i kto je zachce? ludzie co nie mają rąk albo nóg te osoby mają przechlapane a ty jesteś sprawny powinieneś się cieszyć nikt nie zdaję sobie sprawy że mółby wyglądać gorzej i że są ludzie o wiele wiele gorsi

Gość reeeeds
Dokładnie, zgadzam się

Gość ujawnijok
wez w końcu ujawnij ile masz cm w penisie jeswt jednak róznica miedzy 10 cm a 13 cm, z tym drugim od biedy mozna jako tako funkcjonowac ja mam 15 i nie jest idealnie, ale jakoś daje rade

"Jestem brzydki, niski i mam małego, bardzo małego i nieładnego penisa. I co teraz?" Samobójstwo? :D

Gość żart natury
Co gorsi ludzie to promil. Oni podobnie jak ludzi mi podobni są w takiej samej sytuacji jeżeli chodzi o życie uczuciowe. Oczywiście mam od nich lepiej jeżeli chodzi o ogólny komfort funkcjonowania.