Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bertus154

Chłopak z którym sie spotykam zakochał się w mojej przyjaciółce

Polecane posty

NAsza znajomosc zaczela sie calkiem przypadkowo. poznalismy sie na dyskotece. A. byl znajomym mojej przyjaciolki. Spotykali sie przez jakis czas rok temu ale jakos nic z tego nie wyszlo, poza tym kolezanka mowila ze on nie jest w jej typie itp... i na tej dyskotece jakos ze tanczylismy ze soba, gadalismy itd i na koniec wzial ode mnie numer tel i na drugi dzien napisal. i tak sie zaczelo. spotykalismy sie ponad miesiac. A. czasami mowil o mojej przyjaciolce, ale myslalam ze tak specjalnie zeby na zarty, zeby mnie powkurzac. chociaz troche myslalam , ze spotyka sie ze mna na zlosc jej, bo ona go nie chciala. chociaz nie chcialam w to wierzyc, bo wydalawal sie naporawde normalnym chlopakiem. po jakims czsie zapytal czy mozemy byc razem, mowil ze zalezy mu na mnie, ze zaczyna mnie traktowac pozaznie. ja nie chcialam sie wiazac, bo nie bylam gotowa.raz prawie zakonczylam nasza znajomosc, mowiac mu w oczy ze nie mozemy sie spotykac bo z tego nic nie bedzie.ale jakos sie pogodzilismy i dalej sie spotykalismy. az w koncu na pewnej dyskotece na ktorej mnie nie bylo,bo musialam byc w pracy a A caly dzien nic sie nie odzywal przypadkowo byl on i moja przyjaciolka. a jego kolega ktory byl troche podpity zaczal gadac ze A. ciagle mowi o mojej przyjaciolce, ze sie w niej zakochal itd. a moja przyjaciolka mi to powiedziala na drugi dzien i akurat A. napisal mi ze musimy pogadac. wtedy tak go wyklelam, ze nie chce go znac, ze jest dla mnie nikim. bawil sie moimi uczuciami itd. myslalam ze nic do niego nie czuje, ale jednak bardzo jest mi przykro ze to juz koniec. tylko jak tak mozna? jak mozna spotykac sie z najlepsza przyjaciolka dziewczyny w ktorej sie zakochalo...

bo mam go w dupie, ale jakim prawem on sie ze mna spotykal, skoro jest zakochany w moje przyjaciolce? przeciez po tym ona tym bardziej nie bedzie chciala z nim byc. sam sobie szkode zrobil.