Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika2012

Dlaczego mężczyźni olewają porządne dziewczyny?

Polecane posty

Oj tam, Levviatan, usmiechnij sie :) jakbym nie byla zajeta, tobym Cie poderwala :) :p

nie potrafię tego zrozumieć, że tyle czasu jesteś sam, nie raz widywałam tu Twoje wypowiedzi i wynika z nich, że masz poukładane w głowie

realista? dlatego uwazasz ze nic sie nie zmieni? wiec w takim razie co z Toba moze byc nie tak skoro ja nie znajac Cie stawiam Cie w dosc dobrym swietle:)

Dziunia, niektorzy bardzo wartosciowi ludzie sa dlugotrwale sami, wystarczy np.ze sa niesmiali

boja nie jestem zbyt społecznościowy jeśli chodzi o charakter ;] Calluna79 -> wątpię bo znając zasady internetu mieszkasz daleko ode mnie :P

a dziewczyny sa glupie,ze nie dostrzegaja tych wartosciowych mezczyzn ,a ciagnie ich do takich przez ktorych placza po pol roku albo i szybciej

Eteryczna - to, ze dla Ciebie cos jest wazne, nie znaczy, ze kazdy odczuwa podobnie.

Mówimy o odległości w początkowej fazie związku - nie przez cały czas jego trwania. Znane Wam może są takie słowa, jak: "kolej", "samochód" i wyrażenie "przeprowadzić się"? ;)

dziunia z tapetą -> Małopolska powiat nowosądecki Calluna79 -> tylko ze to kosztuje

ooo jaka odwazna;p a teraz poradz sobie i stworz taki zwiazek oparty na zaufaniu ,ja bym chyba nie dala rady. bez urazy ale chyba naogladalas sie za duzo filmow amerykanskich z happy end-em

Eteryczna, wyznaję, że Cię nie rozumiem. Z moim obecnym partnerem ok. 2 lata jeździliśmy do siebie naprzemian 1-2 x w miesiącu, obecnie 3 lata mieszkamy razem. Nie rozumiem, co mi właściwie sugerujesz?

Calluna79 -> tylko ile było tych km do przejechania? bo ja za 1500 na rękę (co jest świetną kwotą jak na mój powiat i to ze nie płace za dojazd do pracy) to za wiele bym nie najeździł

Gość to chyba nie tak
Ja bym powiedziała, że nie olewają, raczej się ich boją, wolą jakieś z niższej półki puknąć, niż narazić się na ośmieszenie, podpaść z czymś itp.