Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi88

co mam o tym myslec?

Polecane posty

bylam z nim jakis czas pozniej nie wyszlo rozstaliscmy sie ja niedlugo po tym przespalam sie z jego przyjacielem , po czym dowiedzialam sie ze dla niego to nie byl koniec, z tego powodu mnie znienawidzil ,przez dlugi czas nie mielismy kontaktu slyszalam od znajomych ze nie raz sie o mnie pytal wspominal wspolne chwile, przypadkowo sylwestra w tym roku spedzilismy razem, i doszlismy do wniosku ze bedziemy utrzymywac kolezenski kontakt, jednak on ma dziewczyne wiec nie odzywalismy sie do siebie, az ostatnio napisal do mnie , co mam o tym myslec?

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
nie wiem co masz mysleć, bo to chyba sama powinnaś wiedzieć. Sama znasz najlepiej samą sytuację, więc....

Gość niech sie
rozwija dalej sytuacja ps. zdajesz sobie sprawe ze zachowałaś sie jak prostytutejszyn? zadnych zasad i charakteru. bedzie glupi jak do cb wroci czego nie mozna wykluczyc

co do Ciebie napisał?

nic takiego ,tylko co slychac tak zeby zaczepic, ale bardzo mnie to zdziwilo biorac pod uwage to ze jest w zwiazku, aa i dodam ze na sylwestra po wypiciu juz paru;) wyznawal mi milosc caly czas , tak tak wiem ze po pijaku sie nie liczy ale jemu wlacza sie szczerosc wtedy

wiem ze zachowalam sie niewybaczalnie, ale wydawalo mi sie ze to definitywnie zakonczona sprawa

zapytał, bo jestes jego kolezanką,a po wypiciu alkoholu mozna mówić rózne rzeczy.

Gość Olamabzikola
jak bedziecie kiedys i tak razem wklotniach i nerwach bedzie ci wypominal ze skurwilas sie i jestes kurwiskiem... a tak poza tym zachowalas się nędznie.. dupa paliła

chyba wtedy zrobilam to bo wiedzialam ze go zaboli, zawsze byl bardzo zazdrosny

Gość Olamabzikola
ale żeby od razu sex, myslisz wlosami? moglas sie spotykac z facetem, randkowac.. paranoja.. i dziecinada..

wlasnie nazwalismy to kolezenstwem ale wiedzialam ze tylko sie tak mowi bo i tak nie bedziemy miec kontaktu a tu nagle napisal

chyba wtedy pomyslalam wlosami chwilowo;) na sylwestra powiedzial mi sie mi tego nigdy nie wybaczy ale ..ze kocha

Gość Olamabzikola
przywiązal się, szkoda faceta.. byłoby mi głupio na Twoim miejscu jak diabli ale może dlatego, że ja jestem naturalną blondi :D

czy tak szkoda to nie wiem ,bo od naszego rozstania mial wiele dziewczyn slyszalam ze wszzytkie je zdradzal , zastanawiam sie co on o mnie mysli

Gość Olamabzikola
powiem krótko-nadajecie się, dwa patole, pozdrawiam i bez odbioru, bo szkoda czasu

Jedno warte drugiego.Ty spałaś z jego kumplem bo myślałaś włosami ale chyba tymi na dole a on też z tych "zaliczających".

to nie tak, on zawsze byl w dlugotrwalych zwiazkach tylko jakos ostatnio tak polecial, boje sie ze ta dziewczyna z ktora jest teraz to dla niego ta jedyna

Gość Tu już nie ma pomocy
cyrk na kółkach + zryta psychika. Do leczenia.

Gość Tu już nie ma pomocy
Twoja skoro, bez refleksji polecialaś się przespać. Jemu na dobre to nie wyszło.