Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojtam ojtam

co edukacyjnego dla 3 latka? poradźcie

Polecane posty

Gość ojtam ojtam

szukam prezentu dla chrześniaka na 3 urodziny - coś edukacyjnego tylko co...

zalezy co lubi, czym sie interesuje zapytaj Jego mamy, mowie Ci ze podpowie Ci najlepiej ;) mojemu ciagle kupuja samochody przerozne, ostatnio dostal taki wypasiony , zdlany i co z tego, skoro On sie nie bawi autami :O a jesli jakis pomysl, top mi sie podoba perkusja połaczona z organkami, w dziale edukajcynhe zabawki na allegro ;)

Gość a może..
a może jakaś tablica z jednej stron do rysowania kredą a z drugiej magnetyczna z literkami i cyferkami??

super prezent - instrument, a procz tego moze jakis model samolotu,statku do skejania, klocki edukacyjne, jakies ciekawe ksiazki, zestaw malego chemika itp

Gość egosita i tyle nie mysli wcale
puzzle, przybory plastyczne. ksiazeczki.

Gość ojtam ojtam
no wiem że to dziecko raczej intelignencik niż sportowiec - książeczki, zwierzątka - hitem jest laptop edukacyjny.. perkusja oj nie - raz że hałas a jak przyjdzie rodzeństwo to odpada a dwa że wolałabym coś bardziej edukacyjnego ale nieznam się na zabawkach - przeglądam allegro i nadal nic nie wiem

autorko- to w takim razie zapytaj Jego rodziców. Nie kupuj nic na zasadzie strzelania.Najgorzej wlasnie, jak kupi sie cos ode serca, nie raz drogiego- a dziecko sie tym nie bawi. Nie masz pojecia ile pewnie kazda mama ma takch :gratów w domu".Ja wolalabym, zeby mnie pytali o prezent o zainteresowania dziecka, bo w zasadzie wiem najlepiej.... a tak ludzie robia prezenty a taka mama pozniej kłamie, ze super trafiony,. bo co ma powiedziec /

Gość kup mu klocki lego
.

Gość szalona_kapelusznica
klocki lego to najlepszy wybór, moim zdaniem, jest ogromny wybór wspaniałych zestawów

Gość ojtam ojtam
a jakie lego dla 3 latka? duplo czy już normalne?

myśmy ostatnio odkryli prostą grę pamięć - czyli szukanie pary do obrazka, teraz szukam tego z cyframi i literami, są też takie fajne zestawy do skręcania samochodu albo helikoptera

Gość wirikotka
garaż z autkami, mały majsterkowicz, tablica do rysowania kredą, klocki lego, koparka zdalnie sterowana to hity u mnie

duplo oczywiście

duplo zestaw startowy, masa klocków, do tego z jedną, dwie płytki. 3letni chłopcy uwielbiają się też bawić magnetycznym, drewnianym pociągiem, polecam BRIO zestawy kolejek. Na inne okazje możesz dokupywać nowe części co będzie ułatwieniem świąteczno-prezentowym, to samo z resztą i z DUPLO

Gość marika163
jeśli coś edukacyjnego to polecam fajna grę http://www.2o2.pl/produkt,22359,angielski-.html mója cróka dostała taką od Mikołaja i bardzo ją lubi:)

Gość mój....
Mój trzylatek niedawno dostał super zestaw lego warsztat. Uwielbia si tym bawić. Poza tym to książki zawsze się sprawdzają bo młody uwielbia jak mu czytam. W naszym przypadku wchodzą jeszcze w grą różnego rodzaju układanki, puzzel, domino itp gdyż sporo czasu dziennie spędzamy właśnie na tego typu zabawie.

Gość lego!!!!
Jakie DuPLO ? dla trzylatka??? Przecież tym pobawi sie jeszcze trochę i w odstawkę pójdzie. Ja mam i jedne i drugie po starszych dzieciach i Duplo już od ponad roku jest schowane, bo lepsze okazały się mniejsze - LEGO po siostrze i bracie...siedzi godzinami! Fakt ,że mamy niezłą kolekcję, bo miałam sporo dla starszej córki lego scala ( teraz już niestety w Polsce tego nie ma - nie wiem czemu?? )Moja ma 3 lata. Dla chłopca spróbuj nowych kolekcji np FRIENDS - niby "dziewczyńskie" ale kolega mojej córki też zainteresowany :P

Gość mój dostanie rower
:)

mój syn dostał puzzle takie do dopasowywania par. jest 12 par i np. na jednym puzzlu jest kość a na drugim pies, na jednym jest mleko a na drugim kotek.. a drugi zestaw jest że na połowie puzzli są cyferki od 1 do 12 a na drugich zwierzątka w ilości do cyferek.. http://allegro.pl/trefl-cyferki-plus-gra-edukacyjna-i3179429340.html coś takiego nie drogie a siedzi przy tym kilka godzin dziennie i każe by mu wymieszać i układa od nowa i od nowa i od nowa..

a laptop leży i się kurzy.. nie trzeba majątku wydawać żeby dziecko się zaciekawiło;)