Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak majtek

moja kolezanka dala zdjecia na fb swojej corki

Polecane posty

Gość brak majtek

z goła pipką :/ jak siedza nad woda. corka ma okolo 3lata. masakra fuj:O napisac jej cos?

Gość srasia frustrasia
napisz jej, żeby zakryła te pierogi

Gość ;))))))))))))))))))))))))))
ale to jest male dziecko wiec takie zdj to normalność chociaz ja osobiscie trzymalabym tego typu zdj tylko dla najbliższych a ni calemu swaitu pokazywala jąką moja coreczka na pipke

Gość brak majtek
ale ja sama jakos tak zniesmakiem na to popatrzylam :/

Gość tak napisz jej
zanim ktos namiesza albo usunom

Gość ratowniczka345
pojebana ta matka... juz pewnie jakis pedofil wlacza sobie i sie cieszy...

Gość Ignarashi Ganta
Napisz, że córka jej za parę lat na pewno podziękuje za to, że połowa Polski wie jak wygląda jej krocze. Dodaj jeszcze, że jak jakiś pedofil ją porwie, to na pewno upatrzył ją sobie przez to zdjęcie.

Gość brak majtek
napisze a potem bedzie zla pieprze ja.

Gość ratowniczka345
wogole nie wiem co to za pojebana tradycja robienia dzieciom zdjec z widocznymi genitalaliami, dziecko to nie zwierze zeby mu bylo gola dupe widac, ja tez mialam nagie zdjecia (nic sprosnego) i np jak mialam 3 lata to juz widzialam co to wstyd i bylam bardzo zla jak rodzice takie zdjecie robili!

Gość lucyyynaa
;)))))))))))))))))))))))))) ale to jest male dziecko wiec takie zdj to normalność chociaz ja osobiscie trzymalabym tego typu zdj tylko dla najbliższych a ni calemu swaitu pokazywala jąką moja coreczka na pipke Takie zdj wrzucać na fb to przegiecie, ale rozbawiło mnie twierdzenie "jąką moja coreczka na pipke" hahahah to dziecko! kazde dziecko ma kreche i nic wiecej, chyba tak naprawde nikt normalny nie patrzy na na genitalia DZIECKA! jak na coś seksualnego, chyba że jest pedofilem :o

Gość troszkę nie w porzo
można mieć taką fotkę w domu ale nie dawać do neta ja nawet ubranego dziecka nie daje na żadne nk i fecboki bo pełno pedofili ogląda dzieci :(

Gość a takie se pytanko male
Ja mam pełno zdjęc synka, ale są one w rodzinnym albumie tylko i wyłącznie, nigdy w życiu nie wrzuciłabym takiego zdjęcia w internet. Moje koleżanki wstawiają zdjęcia swoich dzieciaków w kąpieli, dla mnie to chore - przecież to jest mały człowiek, on też potrzebuje jakiejś prywatności, a po za tym kiedyś będzie dorosłym człowiekiem i na pewno będzie zadowolony, że matka pokazała wszystkim jego krocze. Ale ostatnio co znalazłam na fb... SZOK. Baba wrzuciła zdjęcie z kąpieli swojego męża i córy 4 msc. Facet goły cały, wody mało i córka goła między nogami, wyglądało to jakby ojciec sobie za przeproszeniem genitalia córką zasłonił, aż mi się niedobrze zrobiło. Jak można takie foto wrzucic, fuj.

Gość brak majtek
dla mnie to wstydliwa rzecz pokazywanie swojej intymnosci innym osobom :/

Gość lucyyynaa
Ja mam tylko portretowe zdj swojego dziecka i tyle, nagiego bym nie umieściła nigdy. Jednak normalny człowiek widzac takie zdj nie widzi kroocza tylko dziecko, chyba ż ma coś z deklem i go to podnieca, dlatego rozumiem ze ta matka mogła nawet nie pomysleć o tym że jakiegoś debila to podnieci, bez przesady normalny człowiek ma mysleć jak zboczenieć? ten świat schodzi na psy...

Gość lucyyynaa
brak majtek dla mnie to wstydliwa rzecz pokazywanie swojej intymnosci innym osobom :/ Ale u normalnego człowieka nagie dziecko nie wzbudza żadnych skojarzeń.

Gość gyhbtd
co innego pokazywać takie zdjecia bliskiej kolezance, a co innego wklejac na fejsa, bez przesady, po kiego grzyba ma to ogladac znajomy ktory jest tylko znajomym na facebooku? ja bym zgłosiła takie zdjecie, jest opcja zgłoś czy jakoś tak na szczescie mam normalnych znajomych ktorzy nie wklejaja takich zdjec.

Gość brak majtek
u mnie nie wzbudza aczkolwiek jest to takie jakby przelamanie tabu tak jestem wychowana i koniec.

Gość internet niszczy
nasze głowy :(

Gość nie umieściłabym nawet ubraneg
o. A wrzucenie gołego to skrajna tępota, brak kultury i taktu, brak szacunku do własnego dziecka i dawanie radości pedofilom (chyba że o to tym pustym pudłom chodzi). Uważam, że w ogóle nie należy dzieciom robić zdjęć, jak na przykład kucają gołe i aparat ujmuje w całości ich genitalia. Po co robić takie fotki się pytam? Co do postu wyżej: nie widze absolutnie nic niewłaściwego, że ojciec brał prysznic z niemowlęciem. Natomiast pokazanie to w necie, to skandal.

Gość gyhbtd
lucyyynaa lucyna a ty chyba nawet nie wiesz ile pedofilow krazy w sieci bez przesady powiedz po co wklejac takie zdjecia na facebooka? po co?

Gość nie umieściłabym nawet ubraneg
I zgadzam się, że nawet małemu dziecku należy się szacunek, jemu i jego intymności, jego ciału, a pokazywanie całemu krajowi jego genitaliów, nie mieści się raczej w definicji szacunku.

Gość oooddttotoo
ostatnio weszłam na NK i zobaczyłam w nowo dodanych zdjęciach przez kogoś tam zdjęcie dwójki nagich dzieci w baseniku. Dzieci stały,więc wszystko było widać. Napisałam pod zdjęciem,żeby mamusia usunęła to zdjęcie bo to dobra pożywka dla pedofilii.

Gość lucyyynaa
Nie wiem bo nigdy się nad tym nie zastanawiałam :o ja nie ywierdze że wklejanie takich zdj jest normalne, ale rozumiem to że ona mogła o tym nawet nie pomyśleć..

Gość a takie se pytanko male
Ja również nie widzę nic złego w tym, że ojciec się z dzieckiem kąpał, mój mąż też do wanny włazi z naszym maluchem, ale nigdy w życiu nie dodałabym takiego zdjęcia na fb, to jest okropne.

Gość gyhbtd
zależy z maluchem w jakim wieku ja uważam ze facet nie powinien sie kapac nago z coreczkami, bo po prostu nie wypada. i mimo ze nie ma zlych intencji, nie nalezy tego robic

Gość oooddttotoo
rozumiem,że dla mamy to uroczy i normalny widok,sama mam dzieci,ale takie zdjęcia trzymam dla siebie.

Gość mariusia_milusia
a to nie jest tak, ze to teraz sioę robi z tego niewiadomo co? przecież każdy z nas ma takie zdjęcia z dzieciństaw i i nie było wtedy problemy. weźcie sobie dajcie na luz wszyscy. ja to juz wyluzowana jestem totalnie, bo myślę tylko o koncerrcie Queen w przyszły łikend. wybieram się i wiem, że będzie extra. a swoją droga, to zdjęć swojego dziecka takich bym nie dała.

3 letnie dziecko to nie jest takie małe pójdzie do przedszkola lub szkoły to się będą z niej śmiali. Fajnie było żyć w latach 80 kiedy rodzice nie mieli FB,NK i aparatów fotograficznych :D