Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niko123

Ruchy dziecka.

Polecane posty

Witam. Zaobserwowalam u mojego dziecka dziwne ruchy, jakby kostka o kostke sie ocierala. Jestem w 32 tc. Czy wasze dzieci tez maja takie ruchy? No w zywca slysze trzask kostek :P

Dzis mialam wrazenie ze nogi sobie polamie. Wsadzila mi raczke lub nozke pod pecherz i az trzask poszedl. ;)

Ja nigdy nie miałam czegos takiego, moze dla pewnosci powinnas isc do lekarza.

Gość idel
chodzi co o dzwiek jakby strzelila kostkami z palca? moja corka tak rbila pierwszy raz jak to uslyszalam odrazu dwnilam do gina bylam przerazona

po to.jest to forum aby pytac o wszystko ,poradzic sie innych itd ..jak komus sie cos wydaje durne niech nie odpowiada !! ja zakladalam dotychczas wiele " durnych " tematow ,ale mialam taka potrzebe ,chcialam sie poradzic ,doradzic i pomagalo mi to ...

niko,niestety nie pomoge Ci ,bo nie mialam takiej sytuacji ,ale ja jestem dopiero 30 tc od srody wiec moze jeszcze wszystko przede mna jak sie dowiesz czegos na ten temat ,to napisz

Gość Joanno coś Ci powiem
A zdajesz sobie sprawę że dziecko w 32 tc nie ma na tyle twardych i mocnych kości abyś mogła ew. je usłyszeć?

Gość idel
ja nie pamietam w ktorym tyg cos takiego uslyszalam ale nic zlego sie nie dzialo

Gość Joanna:-)
Joanna i wszystko jasne :)

Gość Joanno coś Ci powiem
A poza tym chodzisz co 2 tygodnie do lekarza, to jego zapytaj. Co rusz to nowe choroby i objawy u siebie wymyślasz. Radze Ci wziąć sie za kompletowanie wyprawki, zajmnij się czymś pożytecznym, a poczujesz sie lepiej.

Wlasnie wrocilam od lekarza, niestety czeka mnie szpital. Dziekuje za kulturalne i madre wypiowiedzi, a naskakiwanie mnie nie rusza.