Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maadziulla

Jak nauczyć się chodzić na obcasach?

Polecane posty

Mój problem jest taki, że nie umiem chodzić na obcasach. Jak ide to mam wrażenie, że wszyscy się na mnie patrzą i cicho śmieją.. Nie wiem czy to kwestia psychiki (wmawiania sobie tego) czy na serio tak jest. Proszę o jakieś rady. :(

Gość hgdf
cierpliwosci i cwiczyc w domu :).

Nie czujesz się pewnie na obcasach i masz poczucie, że wszyscy przechodnie widzą Twoje niepowodzenia :) Trochę cierpliwości - poćwicz w domu chodzenie przez dłuższy czas, a dopiero potem wybierz się na dwór.

Gość karoool25
Skoro tak ci sie wydaje to tak jest. Z kumplami jak idziemy to sie nabijamy z tychpustych lasek ktore mysla ze jak zaloza obcas to sa seksowne a ida jak stare pokraki albo kaczki :O

Gość telefrenia
ćwiczyć trzeba w domu, wiadomo. no i nie od razu na kilkunastocentymetrowych obcasach, na poczatek coś niższego :) sama mam już upatrzone baaardzo wysokie szpile ze stilago, ale jak na razie nie mam odwagi w takich butkach wyjść na ulicę. trenuję na 9centymetrowych póki co.

Gość buty na nowy sezon ;))
a może masz po prostu niewygodne lub za wysokie buty! zacznij od niższych, 7-8cm. HallofashionPL zaprasza po jesienne nowości! w ofercie: - szpilki w delikatny szpic, różne kolory i wysokości obcasa; - zamszowe creepersy; - sneakersy na koturnie; - botki fason LITA, obcas 9 lub 13cm, zamsz lub eko-skóra i inne modele na nowy sezon. 193.23.48.135/listing/user.php?us_id=26185676 Zapraszamy ;)