Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

jak myślicie?

Polecane posty

Zastanawiam się czy się nakręcać czy nie nakręcać, bardzo chciałabym być w ciąży, niestety jakiś czas temu stwierdzono u mnie wielotorbielowatość jajników, ostatni cykl co dziwne wypadł idealnie w terminie co u mnie jest nie lada rzadkością, to było 16maja. Od tamtej pory nie mam miesiączki, w sumie nawet mnie to nie zastanawiało bo zawsze miałam nieregularne cykle, ale zauważyłam niedawno dziwne delikatne skurcze w podbrzuszu, i teraz zastanawia mnie czy to nareszcie owulacja, moje wyobrażenie, czy może ciąża? dziś po stosunku dostałam strasznych mdłości, trzymają mnie aż do teraz. Chce kupić test, ale boje się że się rozczaruje.. znowu.

No i mogłabym spać całymi dniami.. ale z drugiej strony jak się czegoś bardzo chce to to sobie człowiek zaczyna wmawiać, sama nie wiem.

Gość to zrób test
bo tego ci nikt tu nie powie:O moze ciaza a moze nie

ja wiem o tym, tak po prostu potrzebowałam się wyżalić ot co.

jutro kupię test, tak strasznie bym chciała żeby to było już, ale już tyle razy mi się wydawało.. z drugiej strony to ukłucio skurcze w brzuchu.. nawet nie umiem tego dobrze nazwać. Pewnie się okaże że to tylko torbiele.. :(

Gość niee wieeem
Testy robi się rano, są najbardziej wiarygodne.. Nie załamuj się :) następnym razem się uda!

wiem, ale mój facet chyba już bardziej niż ja nie mógł wytrzymać, i zrobiłam, sądze że gdyby coś miało wyjść i tak by wyszło. Powtórzę rano, przypadkiem kupiliśmy dziś test obydwoje więc mam jeden w zapasie. Ale i tak już nie mam nadziei.

Gość niee wieeem
Nie mów tak! Musicie miec nadzieje, oboje.. Wierze ze wam sie uda :)

:) być może. Zastanawiam się czy nie zainwestować w jakieś zioła, może ojca sroki, podobno pomagają.

Gość niee wieeem
Łap się wszystkiego :) Czasem takie ziółka mogą zdziałać cuda! :)

dziękuje za otuchę, muszę się z tym wszystkim przespać :)

Gość niee wieeem
Yhymm.. Sen jest dobry na wszystko :) Wtul sie w swego ukochanego i dodajcie sobie otuchy wzajemnie :) Zycze powodzenia :)

zgłupiałam. Powtórzyłam test i widzę jakiś dziwny widoczny pod światło cień drugiej kreski, czy to możliwe żeby jeszcze było za wcześnie na testowanie czy ja już zaczynam wariować i sobie coś przywidziałam.

Gość bialamasajka
Nie przejmuj się. W końcu Ci się uda :) Jeśli masz nieregularne cykle to pewnie masz problem z określeniem owulacji. Kup sobie testy owu albo mikroskop np afrodyta. Będzie Ci łatwiej zaplanować starania :)