Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola96

Faceci - Czy mam dalej się oszukiwać ?

Polecane posty

Gość Karola96

Cześć mam 16 lat i potrzebuje szczególnej porady od dziewczyn w moim wieku. Każda z nas wie jak to jest z chłopakami oni są naszym szczególnym problemem. Mamy zwariowane uczucia , i jak je opanować ? Męczy mnie pewna myśl. Czy powinnam się angarzować w poważne związki czy poznawać , i wybrać tego z którym bedzie mi najlepiej ? Jestem aktualnie w związku , ale nie do końca jestem pewna czy czuje coś do chłopaka z którym się związałam , mam wrażenie, że juz nie bardzo , ale boje sie go zranić . A cały senk tkwi w tym, ze mam przyjaciela , o którym myślę cześciej niż o chłopaku , co mam zrobić ?

16 lat i poważny związek zamiast radosnego dzielenia czasu z chłopakiem-przyjacielem? ale ja jestem z innego pokolenia :)

Gość Karola96
Przyjmę każde poważne rady

w wieku 16 lat nie buduje się poważnych związków, buduje się przyjaźnie, poznaje świat, jeżeli z tego wyjdzie związek to fajnie, ale nei wychodź z takiego założenia. Polecam spędzanie czasu z przyjacielem, z którym to jak piszesz chcesz ten czas spędzać. Jeżeli nic do chłopaka nei czujesz to zerwij, po co macie to ciągnąć na siłę :)

Gość julka19x
lepiej poznaj jakiegos faceta w wieku ok.28 lat, Bo teraz to ganiasz z dziecmi.

Gość Karola96
Oni mają po 19 lat , i nie wyglądają na dzieciaków , problem tkwi w tym , że nie wiem jak zakończyć ten związek żeby nie zranić chłopaka