Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

4 dni...

Polecane posty

witaj kochana:) jeszcze nie spakowana ,znając życie w środę zacznę .Dziękuję:) już się nie mogę doczekać..wiesz?..

Gość mksieja
ja tez mam juz zaplanowane wakacje w bulgarii, jedziemy do naszego apartamentu ale niestety dopiero w sierpniu bo wczesniej nie dalo sie urlopu zalatwic...ta mysl trzyma mnie przy zyciu :D

Wiem. Każdy czeka na wyjazd wakacyjny jak na cud:) Ja w tym roku nigdzie dalej się nie ruszam. Co weekend jakiś wypad nad jezioro i może kilka dni w górach. Zobaczymy czy pieniążki się do nas usmiechną :)

tak bez córki ,mała niestety nie może z powdu zaleceń lekarza i w sumie jakoś sobie nie wyobrażam ją w tak ciepłym klimacie ,kłatwy faraona itp...

Nie mam dzieci, ale raczej małych dzieciątek nie zabierałabym na wyjazdy, urlopy, itp. Dziecko i rodzice się męczą. Ciężko coś pozwiedzać, wyjść wieczorem. Jaki to wypoczynek...

ta zmiana temperatur też jest bardzo ryzykowna dla dorosłego a co dopiero dla dziecka w samolocie na dużych wyskościach zimno jak cholera a po wylądowaniu skwar

Mała i tak mało pamiętałaby z wycieczki:) Posiedzi z dziadkami:) no i co tam więcej słychać? co dziś robisz?

dzisiaj musze zrobić pranie póki pogoda ,potem spacer z małą a po południu idę na urodziny do teściowej:D hehe. A ty jakie plany?

To u Ciebie jest ładna pogoda? U mnie pochmurno, w nocy szalała burza...

Muszę iść na miasto wpłacić kasę na studia. A potem nie mam planów. Wczoraj byłam nad jeziorem, trochę skóra mi się przyjarała:) To imprezka urodzinowa się szykuje:)

no to fajnie opaliłaś się :) ja już do wyjazdu się nie opalam .Zmykam :*:*:* bo jeszcze muszę poprasować gromadę ciuchów.Trzymaj się i miłego dnia zyczę:*

Gość v xv vcdv
i do psychiatryka...wspolczuje, corką kto sie zajmie??

Gość jenni sajkol
skoro dzieci ni e moga jechac do cieplych krajow z rodzicami to rodzice tez nie lecą. proste ale wyrodni rodzice maja dzieci w dupie i sami jada sie bawic prawda żenifer?