Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imię dla małej....no właśnie..

Imię dla córki: Julia, Cynthia czy Dora?

Polecane posty

Gość bhamber
Autorka tematu to pewnie kolejna rodzina patologiczna. One zwykle maj takie pomysy.

Gość linuś1987
Mam córeczkę Syntię i jak czytam te komentarze, że tak dają dzieciom na imię ludzie z patologicznych rodzin i zakompleksieni, to mam ochotę spotkać się z takimi w sądzie za obrazę nas. Nie jesteśmy ani z żadnej patologi, a kompleksów to w ogóle nie mamy. To był nasz wybór, tak jak i waszych starych nazywając was tak, a nie inaczej. Nie chciałam żeby jej imię powtarzało się na każdym kroku, gdyż było tak w naszych rodzinach i jak wołali dzieci, to nie wiadomo było o kogo chodzi. Teraz tych Mai, Julek itd. jest multum. Rosną jak grzyby po deszczu. Dodam, że najgorsze komentarze wychodzą z pewnością od mamusiek, które nie miały żadnych koncepcji na swoje dziecko i dały tak proste imiona, a teraz im żal dupę ściska, bo mózgiem nie ruszyły. A i jeszcze jedno na koniec...Syntia to nie jakieś tam nowoczesne imię, tylko jedno z najstarszych. Tak do tępaków się z tym odnoszę.

Gość gość
nie z patologicznych, tylko nowobogackich co to tv sie naogladaly i jak pojechali na wakacje za granice to nagle stali sie tacy swiatowi. jesli uwazasz ze imie typu Ania, Magda, czy Malgosia jest nadawane bo rodzice 'nie ruszyli mozgiem i nie mieli koncepcji' to chyba jednak masz kompleksy, bo imie nie stanowi o czlowieku, a kombinacje typu Syntia (jezu..) czy Cynthia Pałka czy Samanta Bober sa tylko i wylacznie smieszne i osmieszajace.

Gość gość
Ja mam na imię Cynthia więc zamknijcie mordy bo was zęby po wybijam . Pozdro Cynthia

Gość gość
Też mam na imię Cynthia i bardzo się z tego ciesze bo uważam ze jak najbardziej do mnie pasuje. Jest to orginalne imię które przyciąga uwagę

Gość gość
Ja mam na imię Cynthia więc zamknijcie mordy bo was zęby po wybijam . Pozdro Cynthia xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Lejesz co drugiego człowieka? Sorry bejb, ale masz koszmarne imię, wysławiasz się jak żul, masz usposobienie dresiary i jeśli jeszcze do tego pasuje Twój wygląd, to zapewne nie masz łatwego życia ;)

Gość gość
Cytnhia Kapuscinska hi hi hi hi hi hi hi

Gość MAM NA IMIĘ CYNTIA
Ja mam na imię Cyntia i jestem z tego faktu bardzo zadowolona. Byłam rozpoznawalna, nikt nigdy nie musiał się zastanawiać, o którą Cyntię chodzi. To imię również mnie dowartościowało, mogłam czuć się wyjątkowo. Podobały mi się momenty, gdy ludzie pytali się o moje imię, wiedziałam, że zrobi na nich wrażenie. Osobiście zdecydowanie je polecam.

Gość gość
To imie nadaja mamusie wiesńiary aspirujace do nowobogackich gwiazd...lecz słoma z obuwia...Ludzie naokolo sie smieja gdy ktos zawola Synthia ...no prosze was! Ale to dobrze przynajmniej jest z kogo sie pośmiać...a mamusia dowartosciowana ze ma w domu gwiazde! :D