Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic nie jest

Mój facet chyba mnie oszukuje.

Polecane posty

Gość Nic nie jest

Wczoraj pojechał w delegacje.Rozmawialiśmy przez tel. I ok. 23:20 stwierdził,że idzie spać.Po rozmowie Napisałam mu jeszcze smsa na którego nie odpisał.Budze się rano a tam dwa połączenia od niego ostatnie o 2:15.Rano do mnie dzwoni jak gdyby nigdy nic,więc po krótkiej rozmowie pytam się czemu dzwonił w nocy?A on na to,że nie dzwonił.Pytam się czy smsa przeczytał to odp:,że nic nie dostał.przed chwilą dzwoni drugi raz i mówi,że rzeczywiście ma smsa ode mnie i połączenia też są.Mówi,że odrazu po wieczornej rozmowie poszedł spać i nikogo u niego nie było.I nie wie skąd te połączenia.Telefon przecież sam nie dzwoni.Pewnie mnie zdradza,bo co innego?

Gość dżina bangla
miał telefon na poduszce a kochanka tak po nim skakała że ktoś wcisnął ostatnie połaczenie :D

Gość Nic nie jest
Telefon miał na łóżku albo przy łóżku.Bynajmniej tak mówil wczoraj wieczorem.Zresztą jak rozmawialiśmy to mówil,że już leży w łóżku.Tylko,że on ma tel.dotykowy i według mnie ciężko przez sen byłoby mu go odblokować i wybrać nr. do mnie

ja czasami odbiore w nocy i nie pamietam rano, ze rozmawialam z kims....

Gość przecana -50%
Kochanka sie obudziła w nocy i postanowiła do Ciebie zadzwonić w celu sprawdzenia,czy masz miły głos:D sorry,ale telefon sam nie dzwoni. W niedziele na delegacje??? hahahaha Mój mąż o ile wyjeżdzał to ZAWSZE w poniedziałek rano

Gość gdteyshagstey
przecana -50% - na co nie mozna być na delegacji w niedziele ? myślisz że cały świat działa tak jak twój mąz glupia babo :D

Gość Nic nie jest
Co do tego,że w niedzielę wyjechał w delegacje.Nie mam obiekcji,Ja raczej budze się gdy w nocy dzwoni telefon,Tym razem się nie obudziłam.Może tylko sygnał był puszczony.Nie wiem co myśleć.Między nami ostatnio było źle,on chciał wszystko naprawiać.Jeszcze wczoraj mówil,że kocha.A dzisiaj?Mam wątpliwości.Mogło być tak,że nacisnął przez sen,ale mogło i być inaczej.

przecana -50% Kochanka sie obudziła w nocy i postanowiła do Ciebie zadzwonić w celu sprawdzenia,czy masz miły głos sorry,ale telefon sam nie dzwoni. W niedziele na delegacje??? hahahaha Mój mąż o ile wyjeżdzał to ZAWSZE w poniedziałek rano skad wiesz ze delegacja nie trwa kilka dni i ze nie pojechal wczoraj by odpoczac przed spotkaniem dzisiaj??

Gość przecana -50%
[zgłoś do usunięcia] gdteyshagstey przecana -50% - na co nie mozna być na delegacji w niedziele ? myślisz że cały świat działa tak jak twój mąz glupia babo buraku,widać,ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem,ale to Twój problem:)

ja obstawiam, że się nawalił, dzwonił do Ciebie a teraz nie pamięta

Gość Nic nie jest
Przeszło mi to przez myśl.Wczoraj w końcu był finał,ale jak mówil to kupił sobie tylko jedno piwo.Byliśmy w kontakcie podczas meczu.Najlepsze jest to,że zostawił mnie z myślami sama.Powiedział,że nie wie o co chodzi,Że odrazu po naszej rozmowie poszedł spać i on nic złego nie robił.A to,że ja mu nie ufam to mój problem.No niby ma rację,ale jak tu wierzyć słowom?Nie chce być naiwna

Gość Nic nie jest
By mi powiedział,że więcej sobie wypije.Poza tym przez następne parę dni będzie pracował po 12h,więc dla niego głupota byłyby się upic.

Wygląda na to, że Ty go zdradzasz, bo niby dlaczego nie odebrałaś telefonu o 2.15? Sex z żigolakiem był dla Ciebie ważniejszy od rozmowy z Twoim partnerem? Chyba jesteś zepsuta kobietą. Tfu!

Gość Nic nie jest
Nie zdradzam.Skoro spał to by do mnie nie dzwonił.A jak zadalam pytanie czemu o tej h dzwonił to nic nie wiedział na ten temat..

Gość gość
bynajmniej to nie to samo słowo co przynajmniej, kretynko