Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudaaaa a a a a a

czy umowilbys sie z dziewczyna z rudymi wlosami?

Polecane posty

Gość rudaaaa a a a a a

jak wyzej

Gość rudaaaa a a a a a
up

Gość s.Leokadia Tego
pod warunkiem, że ma je na piczce.

Gość rudaaaa a a a a a
pytam powaznie, prosze o powazne odpowiedzi

Gość rudaaaa a a a a a
Marketta masz naturalnie rude wlosy?

Gość śpioszkowa
Ja mam naturalne rude :)

Gość LeśnyKwiat
Ja jestem naturalnie ruda (a raczej kasztanowa) i do tego strasznie blada, jak mleko no i mam zielone oczy i w mojej mieścinie wzbudzam zainteresowanie taką urodą :P Może też dlatego, że się jakoś mocno nie maluję. Czy się umawiają? Tak :)

Gość rudaaaa a a a a a
Marketta a masz faceta? bo ja wlasnie nie i mysle, ze to moj problem przez te wlosy;/

Gość śpioszkowa
Jasne, że tak, umawiaja się... :) oczywiscie sa ludzie dla ktorych ten kolor to obciach albo cos w tym stylu, ale to kwestia gustu. Blondynki tez sie wszystkim nie podobaja

Gość Micchaś,,,
A co mają się rude włosy do spotkania czy chodzenia z taką dziewczyną, włosy o niczym nie świadczą, bynajmniej dla mnie. Lubię jeżeli dziewczyna jest brunetką czy szatynką ale nie chodzi się z włosami:)

A co mają się rude włosy do spotkania czy chodzenia z taką dziewczyną, włosy o niczym nie świadczą, bynajmniej dla mnie. Lubię jeżeli dziewczyna jest brunetką czy szatynką ale nie chodzi się z włosami:)

Gość mam na kompie
cały folder ładnych ujęć rudych kobiet. rudzielce kręcą, hell yeah

Gość rudaaaa a a a a a
MIchas to ty tak uwazasz, a ja sie spotykam z taki osobami ktorym to przeszkadza, nie wiem juz jak to zmienic

Gość mojemu znajomemu podobaja
sie blondynki i rude. Zawsze to powtarzal.

Gość Hiszpan wolę blondynki^^
Nieee :P i co mam mieć potem rude dzieci, córka ujdzie ale ryży syn :D nie dziękuję, ale na pewno znajdziesz faceta, a ile masz lat

rudaaaa a a a a a Nie zmieniaj nic i bądź naturalna, myślę że jesteś jeszcze młodą dziewczyną więc nie jedną jeszcze osobę zafascynujesz swoją osobą:) Ja znam dwie osoby o takich włosach i powiem Tobie że są wspaniałymi osobami he ale już są zajęte te osoby bo warte pokuszenia się:)

Gość rudaaaa a a a a a
wcale nie jestem juz mloda, mam prawie 30 lat;/ i dalej sama, nie umiem sie pogodzic z tym, ze mam takei wlosy...

jak ci to przeszkadza to sprobuj rozjasnic wlosy i wtedy zobaczysz jak reaguja faceci . A moze to tylko jest w twojej glowie.Moze tylko tak ci sie wydaje. Niektore rude maluja na ciemno , ale nie kazdej to pasuje, wszystko zlezy od cery. . Ja widzialam ruda w rozjsnionych do blondu i dobrze jej bylo.

Gość rudaaaa a a a a a
ale co mi to da, ze rozjasnie czy przyciemnie skoro i tak beda rude, eh jak mam sie z tym pogodzic i to zaakceptowac?

lub podkresl swoje nturalne wlosy , jakims kasztanem , miedzia,mahoniem czy innym odcieniem na bazie rudego.

rudaaaa a a a a a przestań tak o sobie mówić i nie zwracaj uwagi na posty innych osób którzy może może chcą ciebie zdołować. Kobiety rude są fajne niczym się nie różnią od innych jeżeli dbają o swoje włosy:)

Gość rudaaaa a a a a a
Michas chcialabym tak mysle, ale lata upewniania mnie w tym, ze rude to beznadziejne przyniosly swoje;/

chodzi mi o to ,ze moze myslisz o tym i to jest w twojej glowie. Moze faceci sie nie umawiaja nie ze wzgledu na wlosy . Jaki masz odcien ?

Gość rudaaaa a a a a a
to jest na pewno w mojej glowie, pytanie jak to zrobic zeby sie z tym pogodzic? mam taki odcien jasny rudy pomieszany z blondem

rudaaaa a a a a a to jest na pewno w mojej glowie, pytanie jak to zrobic zeby sie z tym pogodzic? mam taki odcien jasny rudy pomieszany z blonde Ty kobieto świetnie wyglądasz:) i nie dołuj się tym bo włosy to nie wszystko lecz wnętrze człowieka:)