Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
irkacy

Uważajcie na Markafoni były Bay Vip

Polecane posty

Uważajcie na Markafoni!!! Kupowałem trochę- nawet drogie rzeczy. Wcześniej było ok. ale teraz coś się psuje. Może zmiana nazwy z bay vip na markafoni ma z tym coś wspólnego.Zamówiłem t-sherty Ralph Lauren za ponad 1600zł i czekałem ponad 50 dni. Przysłali po zagrożeniu, że się wyloguję i dam złe opinie. Dałem trzy dni na określenie czy w 7 dni sa w stanie dosłać towar, a jeśli nie są to chcę pieniądze w ciągu 3 dni na moim koncie. Po 2 dniach przyszła paczka ale było to po ponad 50 dniach od zamówienia. Większość zwróciłem, ponieważ przeterminowały się okazję na które kupiłem je jako prezenty i także źle się układały. Teraz czekam za zwrotem kasy. Wysłałem zwrot 20.06.12r. odebrali 22.06.12r. a dzisiaj 02.07.12r. przez telefon usłyszałem, że magazyn zrobił notatkę 29.06.12r. Ponoć mają mi odesłać te 1233zł-zobaczymy. Przez ok. 2 miesiące mieli darmowy kredyt i jeszcze muszę walczyć o zwrot kasy. Wspólnik jeszcze dłużej czekał na Le Merida i otrzymał tylko część zamówienia i też do tej pory nie ma zwrotu reszty kasy. Coś jest nie tak. UWAŻAJCIE na Markafoni!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować