Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody-19

masturbacja

Polecane posty

Gość mlody-19

Mam pytanie ws masturbacji. Robię to b. często ( codziennie, czasem nawet 3-4 razy dziennie). Czy może to mieć jakiś negatywny wpływ na fizjologię mojego organizmu? Pytam poważnie i proszę o powstrzymanie się od złośliwych komentarzy....

Gość ejdżisi
kto się onanizuje ten często w majty pruje

Żadnego wpływu na fizjologię twoje organizmu to nie będzie miało. Wielu chłopców to robi, jeśli nie wszyscy.

Gość _atomówka10142
mój maz co noc trzpeie kapusyna pod kołdra i łózko sie trzesie jak poejbane :-o

Gość s.Leokadia Tego
na razie to nic nie szkodzi, ale jak będziesz miał czterdzieści lat, to będziesz musiał kutasowi mówić, że tym razem tylko sikanie będzie.

Gość mlody-19
wiem, że wielu to robi. Mi chodzi tu o to, że robię to b. często. Wpływa to już negatywnie na moją koncentrację, czuję też, że trochę zamykam się w sobie przez to. Czasem od spotkań ze znajomymi wolę spędzić czas samotnie przed komputerem...

Gość mlody-19
tak jak w nicku: 19

Gość s.Leokadia Tego
chłopie ty się walnij w łeb, co innego jest raz dziennie strzepać konia, bo to normalne, ale , kilka razy dziennie, to jest już jakaś anomalia, uzależnienie, podobne do nałogu. Tobie potrzebna jest terapia, dzieciaku.

Żeby nie było tak, że się kupisz tylko na masturbacji i późniejsze doświadczenia z prawdziwa kobietą nie będą cię zadowalać ani ci wychodzić.

Gość s.Leokadia Tego
całkiem możliwe, że masz jakieś zaburzenia hormonalne. Facetowi po ejakulacji wydziela się hormon, blokujący, by jądra miały czas na wyprodukowanie plemników, a prostata płynu. Podejrzewam, że część tzw spuszczeń to suche spuszczenia, albo masz w sobie geny szympansa i jaja jak arbuzy by sie spuszczać raz-za razem.

Gość ostatni moheranin
oczywiscie stajesz sie ciota bo testosteron znajduje sie w spermie a przez masturbacje pozbywasz sie zastanawialiscie sie dlaczego Chińczycy masturbacja sie ale bez wytrysku nasienia http://nastek.pl/seks/3391,Cala-prawda-o-masturbacji kształtuje sferę emocjonalną poprzez ukształtowanie takich cech jak zdecydowanie, śmiałość, pewność, odwaga, niezależność, ale też skłonność do ryzyka, w zależności od rozwoju emocjonalnego może powodować wybuchowość, agresję