Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
maajaaaa

Bardzo kłopotliwe podreażnienie po depilacji

Polecane posty

Hej, nie jestem pewna czy ten temat nie został wcześniej poruszony na tym forum, jeśli tak to proszę o link:) Otóż, mam mega problem z depilacją. Obojętnie czego używam, czy jest to wosk, krem, depilator czy zwykła pianka i żyletka, zawsze pojawia się u mnie paskudne podrażnienie(takie małe czerwone strasznie bolące krostki) nie tylko w miejscach wrążliwych/intymnych, ale również na nogach. Najgorsze jest to, że odrastają mi mega twarde i czarne włosy, a jestem blondynką, więc nie powinno być aż tak źle, do tego odrastają mi szybko (nawet po depilatorze po 2/3 dniach) i nie moge ich od razu usunąc ponownie, przez opisane wyżej podrażnienie(wtedy diabli mi sie to wszystko jeszcze bardziej, skóra nie jest gładka i piecze). Już nie wiem co mam robić, używałam różnych kremów (m.in. krem na podrażnienia dla małych dzieci itp.) i nic nie pomaga. Wstydze się latem iść na plaże, albo rozebrać w szatani lub przed chłopakiem, a o jego rękach na moim ciele nie ma mowy, ponieważ strasznie sie wstydze i pod wpływem dotyku bolą mnie miejsca z tym okropnym podrażnieniem. Nawet kiedy zakładam jakieś ubranie na wydepilowane nogi, np obcisłe spodnie, drażnię te krostki i boli. błagam pomóżcie :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować