maajaaaa 0 Napisano Lipiec 2, 2012 Hej, nie jestem pewna czy ten temat nie został wcześniej poruszony na tym forum, jeśli tak to proszę o link:) Otóż, mam mega problem z depilacją. Obojętnie czego używam, czy jest to wosk, krem, depilator czy zwykła pianka i żyletka, zawsze pojawia się u mnie paskudne podrażnienie(takie małe czerwone strasznie bolące krostki) nie tylko w miejscach wrążliwych/intymnych, ale również na nogach. Najgorsze jest to, że odrastają mi mega twarde i czarne włosy, a jestem blondynką, więc nie powinno być aż tak źle, do tego odrastają mi szybko (nawet po depilatorze po 2/3 dniach) i nie moge ich od razu usunąc ponownie, przez opisane wyżej podrażnienie(wtedy diabli mi sie to wszystko jeszcze bardziej, skóra nie jest gładka i piecze). Już nie wiem co mam robić, używałam różnych kremów (m.in. krem na podrażnienia dla małych dzieci itp.) i nic nie pomaga. Wstydze się latem iść na plaże, albo rozebrać w szatani lub przed chłopakiem, a o jego rękach na moim ciele nie ma mowy, ponieważ strasznie sie wstydze i pod wpływem dotyku bolą mnie miejsca z tym okropnym podrażnieniem. Nawet kiedy zakładam jakieś ubranie na wydepilowane nogi, np obcisłe spodnie, drażnię te krostki i boli. błagam pomóżcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach