Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca12345876

Problem:(

Polecane posty

Gość Pytająca12345876

Mam problem związany z facebookiem. Od jakiegoś czasu u niejednego mojego znajomego wyświetla się na jego profilu że wpisałam rzeczy których nie pisałam zwiazane głównie z grą w "bolesną prawdę". Ja na 100% tego nie pisałam. Dziwię się jak widzę kolejny post z mojego konta na tablicy któregoś ze znajomych. Nikomu nie podawałam mojego hasłą na facebooku a jednak mam ten problem. Czy myślicie że jakiś haker mógł rozszyfrować mój login i hasło i wchodzi teraz na mój profil i robi te rzeczy? Dodam jeszcze że mam taka osobę, która byłaby zdolna do tego. Czy jest możliwe żeby haker odkrył mój login i hasło?

Gość Pytająca12345876
Help

Gość eeeeeeehhh
zmien hasło

Gość manaaam
Tak jest to mozliwe, moj chłopak mi sie włamał na face ;]

Gość Pytająca12345876
Już zmieniłam ale boję się że jeśli to jest sprawa hakera to odkryje je znów i będzie się dziać to samo.

Ale jeśliby Ci się włamał to musiałby od razu zmienić hasło. Nie jest możliwe, że ktoś Ci się wlamal na facebooka i hslo masz dalej takie samo.. Mam kolege informatyka i pytalam go o to.

Oczywiście, bo jakiś haker, czyli człowiek niegłupi, obdarzony talentem, bo niestety tak to wygląda, nie ma co robić, tylko się włamywać na konto FC jakiejś lali:o

Gość Pytająca12345876
Ja mam pewnego wroga, który mówił mi nieraz o hakerach jak jeszcze był moim kolegą. Wiem że on byłby zdolny komuś zapłacić po to by mi zrobić takie świństwo. Znam go na tyle dobrze, on jest zdolny do tego.

Gość Pytająca12345876
Myślałam zgłosić to na policję ale czy to się udowodni kto to robi? Wydaje mi się, że na tej podstawie nie bardzo idzie dojść do prawdy.

Ile razy mam sie powtarzac i pisac , ze jesli Ci nie zmienili hasla to nikt Ci się nie włamał...!! Nie ma takiej opcji, w chwili włamania się komus na face musisz zmienic hasło . Innej opcji nie ma .

ta cała bolesna prawda to taka aplikacja, która wysyła automatycznie na profile Twoich znajomych posty z Twojego konta. Żaden haker dziewczynko :O wystarczy obok takiego posta nacisnąć na opcje i tam będzie, że można zablokować tą aplikację lub ją usunąć. I po sprawie. Pójść z tym na policje :D:D:D:D:D:D:D hahahahhahahahah :D:D:D:D

Kliknij na aplikacje i usun wszystkie , które da się usunąć, sa one nie potrzebne ... I własnie to te aplikacje wysylaja te glupotki