Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

ludzie dobijcie mie

Polecane posty

Borze nie wytrzymie, w kasie zero, ludu zero, babom za drogo, tej drugej fiel nie ma. Siedze tutej sama, rzre kielbachie I juz nie mogie. No nie mogie, co za zycie. Kto mie tutej wypchnol na ten swiat, przecie ja sie sama nie prosilam. Za tysionc zlotych takie meczarnie przechodzic kto to slyszal. Wolalabym na budowie siedzic I to za pol tego co mam. Przynajmiej bym sie opalila, zachlewalabym ryj codziennie I nic bym nie czula.

Wszyscy wyjechali pewnie, lezo tera na wyspie a ja tutej gnije.

Ale co wy mozecie wiedziec o pracy jag wy cqle zycie na bezropociu.

Biedota, pewnie zescie caly rok nie jedli, zeby se nad rzekie wyjechac, w portmonetka pusta a w zyciu rozpusta.

Jak to sie mowi nastaw sie I postaw sie.

Nie wierze ze az taka znieczulica tutej panuje. Ludzie

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Pierdolone zboczence - kurwy cipy chuice ciulice - oby was SWAIT ZAJEBAL NA SMIERC - baby i facetow polskich - oby wam wsadzali w dziury SZTUCZNE CHUJE i oby wam dziury poszly wy zboczone CHUYJOCIULE PIERDOLONE W LEB - sami sobie pracuyjcie fizycznie wy nieroby ZPOLSKI I SLASKA - wy mordercy gowna kanalie swinie PIERDOLONECIPY CHUJE KU RWY I ALFONSY z dziecmi na Blekitny Zamek. Oby was chuj trafil w cipy i dupy anie piorun!!! Na was pioruna szkoda i na te rodzine kroloewska w Londuynie tez. GDZIE MOJA RENTA WY CIPOCHUJE I DUPOCIPY WY CIULOCHUICE zapierdziale w cipu chuje dupy i cyce albo ryje. GDZIE MPOJA RENTA???!!! I sie odwalcie od moich dziadkow - bo wam cipy dupy cyce i MORDY smierdza. Se wygolcie wlosy spod pach kutasy i kutaski a take dupy na stala prace tyle wam zostaje za moja tragedie. I koniec. WY COIULKOCHUJE - a te kolezanbki z podstawowki do burdelu a juz - nawet slkelpu nie maja bez BONY - co te ciulice robia - miejmy nadzieje ze maja prace bo moglam byc bo odBONY SKLEP PASOWAL - oby je szatan do piekla porwal te CIPOCIULICE i dzieci sprzqataczxek pierdxolone w cipy chuje dupy i cyce. KONIEC!! I sie odjebajcie skurwiale menele zapite zawszone zapiuerdziane i obekjszczane od klas mojej matki bo im do cipy ciuila dupy i cyca nie dorastacie. Idzcie se wlosy spod pach wyglolic i dawac mi rente wy CIPOLCIULE koscielne. Teraz sobie skurwiewl przypomnieliscie ze czlowiek ma matke? WY CIULE!!! Dawac rente skuriwale karierioweicz e3- po co wy macie ten Kosciol - se chuja dso cipy wsadzcire CICPOCHUJE 0- p[o co to stoi!!! WY CIULODUYPY katastroficznne. Koniec :(

Fiel🖐️Kochana współczuję Ci-a gdzie wszyscy nasi znajomi się podziali -Zwiazdeczka,Trumple Fun,Cafe Atlantino,nastolatkamammma???itd...

LIST DO PANA PREZYDENTA Szanowny Panie Prezydencie! Na poczatku mego listu chcialam wyrazic swoj zachwyt spowodowany tym, ze moge ten zachwyt wyrazic Panu. Jest mi niezmiernie milo, ze wlasnie w tej sytuacji mam z Panem stycznosc. Pisze, poniewaz krew mnie zalewa. Sama nie wiem dlaczego. Moze dlatego, ze Pan ma, a ja nie mam I pewnie nigdy nie bede miala. NO, chyba, ze tez zostane sobie Panem prezydentem. Ale jak? Wiem, ze bym sie nadawala, czesto sie z Waszym rzadem porownuje I mamy wiele wspolnego. Kafeterianie moga to potwierdzic, gdyz oni mnie najlepiej znaja. Niech Pan tylko spojrzy, litr paliwa jest drozszy od godziny mojej pracy, ja zeby do pana do warszawy przejechac sto kilometrow musialabym wydac pol swojej wyplaty, co mi sie zdecydowanie nie oplaca. Zlituj sie Pan, niech bedzie po rowno dla kazdego. Jesli nam Pan nie chce opuscic to niech Pan sobie podniosie. gdyby Pan Bog dla mnie istnial to rzeklabym: widzisz I nie grzmisz.

O chiej damolko :-) stesknilam sie. Zwiazdeczka to chyba za granico na zarobku, a reszta nie wiem. Mysle, ze nastolatka nas podgladuje, cafe atlantico odszedl wraz z odejsciem ramtaty, trampek przepadl jak zwiazda zlamala mu serce I tak jakos sie pusto zrobilo. Jedynie kobylak zostal, bo on nas kocha na zaboj. a mea kulka to teraz nasz najwiekszy wrog, to ta od hitlera.