Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jam Jest Mati

Prawda o kobietach

Polecane posty

Gość Jam Jest Mati

Powróciłem dzisiaj po kilku latach w rodzinne strony. Przypadkiem zobaczyłem moją dawną miłość - przepiękną blondyneczkę z włosami do ramion, z paroma piegami na swojej bladziutkiej, delikatnej twarzy. Tak wyglądała te 7 lat temu. Teraz to tłusta baba, która taszczyła ze sobą 2 dziecięce wózki idąc ze swoim facetem - typowym osiedlowym cwaniaczkiem ubranym na sportowo, który nawet nie pomoże swojej kobiecie targać tych wózków, bo rozmawia przez telefon z innymi dresami planując komu dzisiaj w nocy ukradną felgi. Ja pierdolę, pomyśleć, że w liceum był ideał - skromna, piękna, miała wyjebane na śmieszkowanie z innymi dziewczynami i to imię - Julia - sugerowanie, że istnieje ładniejsze. Chodziliśmy na lody, rozmawialiśmy, śmialiśmy się, trzymaliśmy za ręce. Kobiety to kurwy i idiotki.

Gość Jam Jest Mati
Przeczytaj to co napisałem jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem. Tam jest odpowiedź.

Gość Jelcz345
Ja to zrozumiałem po za jednym dlaczego inne dziewczyny też nazywasz kurwami.

Gość Jam Jest Mati
od kilku lat codziennie wracam w rodzinne strony, tak juz mam, zatrzymalem sie w czasie. Dowodem na to jest pisanie tego samego posta codziennie

Gość Karoooolina_Rze
Autorowi pewnie chodziło o to, że kobiety często porzucają fajnych ambitnych i inteligentnych chłopaków dla przypakowanych przygłupów sama taka nie jestem i nie podoba mi się generalizowanie :/ ale się z nim zgadzam dużo moich koleżanek tak robi :/

Gość Cała prawda o Jam Jest Mati
Tępy pajac, taki z niego mężczyzna, że już po raz któryś z kolei wchodzi na babskie forum, żeby założyć ten sam temat.