Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę miec piękne ciało po

Jakie preparaty na ROZSTĘPY stosować i od kiedy??

Polecane posty

czy to faktycznie pomoże przed rozstepwami???co polecacie?? i kiedy mam zaczać stosować?

Gość Ignarashi Ganta
Kremy nawilżające to podstawa.

Gość Ignarashi Ganta
Krem w dużym słoiczku z BB

Gość a jamyślęże
ja zaczęłam już od 2go miesiąca ciąży. czy pomogło? Nie... mam straszne rozstępy, mimo regularnego stosowania na brzuch, uda, pośladki i biust (do tej pory tylko na biuście nie mam rozstępów). oczywiście smaruj, bo może akurat pomoże (kto wie jakie bym miała jakbym wcale się nie smarowała), ale jeśli masz tendencje do rozstępów to nie licz na to że całkowicie Cię ominą... ja liczę na to, że po porodzie mi zejdą (za 2 tygodnie rodzę) a jeśli nie to zostają jakieś zabiegi w salonie kosmetycznym...

ojej nie załamauj mnie ze nic ci nie pomogło:-( a duzo przytyłąś?? ja jestem na poczatku ciazy i chce sobie juz kupic, ale nie wiem ktory kosmetyk warto

Gość a jamyślęże
niestety przytyłam sporo - 16kg. chociaż nie widać tego tak po mnie, jedynie po tyłku ;) niestety nastaw się na to, że rozstępy mogą się pojawić choćbyś niewiadomo co stosowała jeśli masz tendencje :( jakbym miała coś polecić to Pharmaceris, w aptece koło 50zł. ja używałam Palmers (osobno do brzucha i piersi) bo kolezanki mocno polecały - mi nie pomogło ale im tak (cena koło 30zł)

ja stosowłam od drugiego miesiąca przeróżne preparaty i nic nie pomogło :( jestem 4 miesiące po porodzie i może tylko troszkę zbladły. tak jak napisała koleżanka jeśli mają wyjść to nic nie poradzisz bo i tak wyjda a sama waga ma tu nie duże znaczenie. ja sama brzuszek miałam naprawdę nie duży a i tak mi wyszły :( z tym ze jęśli czymś smarowac to polecam preparaty witaminowe - podobno cuda działa maść ochronna z wit A, mi po niej właśnie rozstępy na brzuchu zbledły a te na udach znikły. koszt ok 4zł/ tubke a efekt fajny :)

Gość mała mała mi
Rozstępy nie zejdą po porodzie! To są blizny więc już nie znikną. Jedynie co to wyblakną i będą mniej widoczne.

Gość a jamyślęże
oj nie do końca tak jest, różne blizny potrafią zanikać - rozstępy także :) w zależności od tego czy są świeże i jak bardzo głębokie. no i jak kremy nic nie dadzą to zostają zabiegi typu laser.

na to czy rozstępy będą i w jakim stopniu nasilone tego niestety nie da się przewidzieć, ja smaruję się tylko oliwką a jak mam mieć rozstępy to będą a jak nie to nie, chyba to nie jest takie najważniejsze, owszem ciało po porodzie jest ważne ale jak się ma ukochaną osobę przy boku to jakie ma znaczenie kilka rozstępów :)

ja stosuję Fissan i nie mam do tej pory żadnych rozstępów, myślę, że to też trochę genetyczne do moja mama nic nie miała. Smaruję się przeważnie co drugi dzień od 4 miesiąca każdej ciąży. Ale fajtycznie kto ma mieć to będzie miał iżadne preparaty nic nie pomogą.

Gość a jamyślęże
niby rozstępy nie są najważniejsze, ale jednak doprowadzają do depresji... oczywiscie, że dziecko jest najważniejsze, ale dla kobiet wygląd mimo wszystko jest ważny, zwłaszcza, że wszelkie media przesączone są seksem i nagością, gdzie widzimy sztucznie wykreowane idealne ciała... chcemy się podobać, a rozstępy tego nie ułatwiają :(

Gość melka544
Mi rozstępy znikają po Revitol stretch mark czy jakos tak sie to pisze;p działa na mnie zajee*** i nie jest taki drogi a preparat z górnej pólki, tu go zamawiam http://www.reVItolstretchmark.pl pozdroooo

Gość boliuszka
Ja też stosuję ten prEparat Na roZstepy. Revitol Stretch Mark sprawdza się u mnie w stu procentach. Kupiłam go niedawno, gdy znalazłam taką stronę http://rozSTepykoSmetykI.pl/skuteczne-preparaty-na-rozstepy.html Nie myślałam, że ten krem zacznie tak szybko działać. Teraz skórę na brzuchu mam znacznie ładniejszą, tzn. rozstępy nieco pojaśniały. Mam nadzieję, że już niedługo już nikt ich nie zauważy.

Gość Patka90
Jestem w 5 miesiącu, stosuje oliwkę BIO OIL! nie wiem czy jest dobra - okaże się ale dużo osób mi polecało kosztuje ok 35zł. Ktoś jeszcze ją stosuje? Pozdrawiam.