Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka19866

Błąd przy braniu tabletek

Polecane posty

Gość natalka19866

Jest to moje juz 6 opakowanie tableteku madinette troszeczke obawialam sie tutaj napisac bo znam Wasze podejscie do kobiet ktore zapominaja sie w kwestii brania tabletek. Tylko nie wiem czy mnie zrozumiecie . W zeszła sobote 23.06 wieczorem zapomnałam wziąć jednej tabletki zwykle biore okolo godziny 22 . Przypomnialo mi sie o godzinie okolo 9 rano nastepnego dnia w niedziele . Wzielam te tabletke . Lecz wieczorem tego samego dnia powinnam wziac kolejna a ja jej nie wzielam . Wzielam dopiero nastepnego dnia ... o porannej godzinie tak jak ta zapomniana tabletke i potem az do dzisiaj stosuje te tabletki nie wieczorem a rano juz ani jednej nie zapomnialam ... Do tego 27-28.06 pękła nam prezerwatywa z cala jej zawartoscia . Radziłam sie ginekolożki mojej i powiedziala ze ryzyko jest bardzo male . Ja po prostu nie wzielam 2 tabletek jednego dnia tego co sie zroientowalam ze zapomnialam wziac tabletki . Bo wzielam rano te zapomniana a nie wzielam wieczorem juz o tej porze co bralam zawsze . Przestawilam sobie ... godziny brania na nastepny dzien na 8:30 do konca opakowania zostalo mi 6 tabletek . I obawiam się tego ze moglo dojsc do zaplodnienia ... Jakie jest ryzyko ? 0

Według mnie ryzyka ciąży nie ma. Po co stosujesz prezerwatywy skoro bierzesz tabletki?

Gość natalka19866
Tak tylko ta prezerwatywa ... z całą jej zawartoscia pękła !

Gość natalka19866
to wyglada dziwnie co ja zrobiłąm glupia jestem jak BUT !!!! jak mozna takie cos odwalić 23.06 zapomniałam tabletki zwykle biore je o 22 24.06 wzielam zapomniana tabletke okolo 9:30 ( lecz nie wzielam juz drugiej tabletki o tej 22 o tej zwyklej porze co powinnam ) 25.06 Wzielam tabletke o 8:30 26.06 Wzielam tabletke o 8:30 27.06 Wzielam tabletke o 8.30 i pekla prezerwatywa z cala jej zwartoscia Chodzi o to ze martwie sie ze przestwailam sobie SAMA godziny brania tabletek przez to ze zapomnialam wtedy tej jednej tabletki i ta prezerwatywa

Gość natalka19866
???

Gość natalka19866
??????

Gość bez przesady ...
a w ktorym tygodniu brania to było? Mysle ze mocno przesadzasz z tym zamartwianiem... Chyba jestes jeszcze młodziutka i troszke głupiutka, nie gniewaj sie.

Gość natalka19866
Nie gniewam sie bo masz calkowita racje :( To było w pierwszym tygodniu to była 6sta tabletka

Gość natalka19866
I skoro to było w pierwszym tygodniu ... i na dodatek teraz moj chlopak twierdzi ze ta zapomniana tabletke wzielam pozniej czyli okolo 10... to byloby juz po 12 godzinach :(

Gość monika-jastarnia
Wydajnie mi sie ze nie masz sie czym martwic... chyba wszystko bedzie ok ! Nie wiem co na to reszta kolezanek ale chyba zgodza sie ze mna