Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieposzło

prosze o motywujące słowa

Polecane posty

Gość nieposzło

dziś mam 5 podejście prawa jazdy... wiem, ze mnie stać na to, by zdać ale moim problemem jest rozkojarzenie się! np. wjeżdżam na ulice i zapominam, ze musze zjechać na prawy pas -.- instruktor powiedział, że umiem jeździć, ale rozkojarzam się za bardzo. zaczynam tracić nadzieje w swoje siły :( wiem, ze nie powinnam sie poddawać, ale to takie dołujące.. moze macie jakieś sposoby na rozkojarzenie się? jakieś słowa otuchy?

Gość czyli nie umiesz jeździć
no ale instruktor musi ładnie mówić bo kase za to bierze a ty będziesz musiała znowu dokupić 10 godzin i jak weźmiesz innego to mu przepadnie sporo kasy. głupia baba :D

Gość nieposzło
sam jestes głupi rzucając takie komentarze i obrażając mnie. wiem, ze mnie stać i nie oczekuje takich tekstów jakie piszesz Ty. ma ktoś rady jak pzrestać się ciągle rozkojarzac?

Gość aicza
zamiast sie ROZKOJARZAĆ to może sie ROZKRACZ ..ktos sie ulituje i zdasz :p

Gość to jak ty
bedziesz potem jeżdzić po drogach taka rozkojarzona. To chyna lepiej abyś nie miała tego prawa jazdy.

a co ci to da skoro sama wiesz że jesteś rozkojarzona ? jak zdasz to co będziesz się skupiać bardziej ? o wypadek nie trudno ! Może popracuj najpierw nad skupianiem uwagi a później podejdź do egzaminu jeszcze zrobisz komuś i sobie krzywdę

Gość nieposzło
POSZŁO! ZDAŁAM! :)))))))))

Gość jaoooooooooooajja
Gratki :) A można wiedzieć , na czym oblewałaś popzednimi razami,.? Mnie niedługo czeka teoria ,oblałam :/

Gość nieposzło
a można ;) 1- 'zabiłam' pachołek jadąc tyłem na łuku 2- jak wiadomo na stopie i krzyżu św andrzeja trzeba zatrzymac się równo ze znakiem, a ja wyjechalam odrobinke maską poza. oblany.. 3- skacząca stopa na sprzęgle i na wzniesieniu :D 4- spory kawałek od wordu udupił mnie, bo nie zauważyłam ukrytego zakazu wjazdu zmieniałam jeszcze z punto na yaris.. nie ważne, to juz za mną. myślec pozytywnie należy!