Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paquaio

Pech czy jednak wyrachowanie kobiet?

Polecane posty

no dlatego nigdy na taki układ nie poszedłem choć słyszałem że to popularne

Gość człowiek z nad morza
Skoro podobny "problem" masz już któryś raz to powtarzasz ten sam błąd. Być może dziewczyny z którymi byłeś potrzebują więcej adrenaliny niż ty im dostarczałeś. Jedno jest pewne żadna nie traktowała Cie poważnie jako docelowego partner byłeś takim bezpiecznym azylem. Wybierz się gdzieś w podroż i przemyśl sobie jakie wspólne cechy miały te kobiety i jakiej Ty tak naprawdę chcesz na chwilę obecną.

Gość widocznie wybierasz okreslony
aż taki inteligentny nie jesteś skoro masz podane wszystkie powody a ty dalej,,,, no to robią cię w ciula skoroś taki mało myślący

Gość człowiek z nad morza
Zadaj sobie szczerze pytanie do siebie jakiej kobiety szukasz i czy te z którymi byłeś nadawały/pasowały na matkę twoich przyszłych dzieci.

dobra dzięki za komentarze , mam nad czym myśleć. Może faktycznie muszę dobrze się zastanowić jakiej kobiety chcę. Już niedługo będę miał operację wycięcia nowotworu, więc może to będzie dla mnie nowy start, tabularasa :) dziękuję i pozdrawiam

Gość niebieskooka28
Szkoda, ze nie zostawiles zadnego namiaru do siebie :/ Podobnie jak Ty nie mam szczescia do zwiazkow. Moglibysmy sie poznac, no ale... Powodzenia :)

Witaj, hehe mogę zostawić kontakt, nie widzę problemu :D moje gg to 38416169. Chętnie pogadam :) Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki

Gość Maleńka 26
mam coś podobnego tylko że z facetami. I muszę powiedzieć że znalazłam na to receptę. Nie wiąże się z nikim, kilka razy za dużo mnie zraniono. Tak jest bezpieczniej. Inna sprawa jest taka że jeśli to co piszesz jest prawdą, to każda rozsądna kobieta powinna się zainteresować takim facetem. Wydaje się że jesteś poukładany i z sensem podchodzisz do tematu związku. Skąd jesteś ? choć pewnie już tutaj nie zajrzysz :( ale na gg pozwolę sobie napisać. całuski