Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klitajmestra

Hotel dla zwierząt

Polecane posty

Czy ktoś z was korzystał? Chcę, czy raczej muszę, w tym roku oddać na jakieś 10 dni moje koty. Obliczyłam, że wyniesie nas to ok. 400 zł. Ale chciałabym porozmawiać z kimś, kto już miał do czynienia z taki przybytkiem:)

Gość wszyscy----------kafeterianie
nie korzystaliśmy bo nie jesteśmy zwierzętami

Gość saerfa
Jeśli o koty chodzi to nie wiem. Psy wiem że warto, bo są zamknięte, ale wyprowadzane. A koty pewnie wciąż siedzą w kojcach :O Może spytaj na miau.pl ?

Gość pimpałek
koty to potop tepa strzało ,najlepiej razem z soba :-D

saerfa - dzięki. Byłam ciekawa, w końcu na to forum wchodzi wiele osób. Ale widzę, że tylko o dupach i penisach umiecie rozmawiać:o

Gość psychiczna myszellyna
Ja miałam do czynienia, chociaż nie bezpośrednio - moja siostra oddawała właśnie kota, na 12 dni. Była bardzo zadowolona i płaciła 380zl, więc Twoja cena chyba też jest normalna ;) Koty były trzymane w odgrodzonych od siebie płytkami działowymi kojcach, ale miały tam fajne posłanie, swoje miski, kuwetę. 2x dziennie mogły z niej wyjść, żeby połazić sobie wolno po pokoju.

Gość pimpałek
prędzej od lizania twojej cipy sie zarazi

Absolutnie nie, wrócił w nienaruszonym stanie, dokładnie takim, w jakim tam przyszedł :)

Trochę mam wyrzuty sumienia, że muszę je oddać na te kilka dni, ale naprawdę, nie mam nikogo, kto by do nich przyszedł.

No daj spokój :D To tylko kilka dni, pewnie Ty będziesz miała większego stresa niż one :) Nie miej żadnych wyrzutów sumienia, co coś Ty :)

proponowałabym popytać o takie rzeczy prawdziwych psiarzy/kociarzy. jak masz fejsbuka, to wskocz na fanpejdż krakvetu, tam na pewno pomocne dusze coś doradzą.

wiesz co ja nie korzystałam nigdy. Bo raczej jak gdzieś wyjeżdżam to staram się znaleźć takie miejsca hotele, gdzie można się zatrzymać z pupilem, teraz wybieram się do Stolicy i najpewniej będę mieszkać w tym hotelu http://hotelatos.pl/pl/ na pewno mój psiak też będzie się w nim dobrze czuł.

wiesz co ja nie korzystałam nigdy. Bo raczej jak gdzieś wyjeżdżam to staram się znaleźć takie miejsca hotele, gdzie można się zatrzymać z pupilem, teraz wybieram się do Stolicy i najpewniej będę mieszkać w tym hotelu http://hotelatos.pl/pl/ na pewno mój psiak też będzie się w nim dobrze czuł.