Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

chiba juz koncze z robieniem z siebie idiotki

Polecane posty

Kobciu Ty to umiesz slodzic. Prawda jest taka, ze gdybym byla madra nie pisalabym takich glupot. A ja w glowie mam fiu bzdziu. I najgorsze jest to, ze nie zamierzam sie zmienic, a moze bardziej nie potrafie.

Nie zawsze, ośle. Czasem tylko. I wkurwiasz mnie, jak nikt chyba dotąd. Najbardziej nie lubię tępaków, którym się wydaje, że są inteligentni i zabawni. I w związku z tym mogą udawać przygłupów. A Ty przygłupem po prostu Jesteś. Dotarło? Ciao. 🖐️ 🖐️

Ale mi sie nie wydaje, ze ja jestem zabawna, bo jestem. Nie musisz mi tego udowadniac. A co do inteligencji to ta nie grzesze kochanienka. Ochlon troszke I nie badz taka wulgarna bo w oczy razisz

Gość hgckvh
Czasami wydaje mi się ,że uwielbiasz ,kręca Cię obelgi takich musztard i nudza Cię zwylke rozmowy.

Gość hgckvh
Nic nie slodze ,po prostu taką Cię widzę , a jak kogoś nie lubię to z nim nie rozmawiam .

Nie grzeszysz, to fakt. Ale trzeba mieć chociaż jeden zwój mózgowy więcej od kury, żeby to pojąć. :D :D

Sarepska wczorej jadlam cie na grillu. Dobre mniam. kobciu skad ty to wszystko wiesz?

Gość hgckvh
Bo jestem wariatem takiego samego pokroju :D :D :D

Gość hgckvh
Wierz mi Fiel , że nie należę do osób ,które lubią slodzic .

A ja kobciu myslalam, ze jestes cukiernikiem :-P bo ty zawsze o nas milo. A musztarda jak widac sie wyploszyla. tak uwielbiam jak pojawiaja sie dziewoje typu sarepska, albo nieponiedzialek ona. Wtedy jest fajnie.

Uwaga wzbudzam sensacje, przypominam, ze odchodze.