Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim345

co ja zrobiłam !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wybacze sobie tego

Polecane posty

Gość anonim345

Wiec zaczne od początku w sobote byłam na imprezie byl tam 1 chłopak którego troche znałam i cały czas gadał ze mną usmiechał się przynosil picie a jak wraclismy do domu szedł koło mnie mówił do reszty zeby sobie szli razem a on pójdzie ze mną wszystko było by fanie gdyby to ze on ma dziewczyna i cały czas gdy zarywał do mnie to z nią pisał w niedziele coś około 10 dzwoni do mnie zebym mu pożyczyła ładowarke bo mu sie zepsuła a mamy takie same telefony no i przyjechałam dałam mu ta ładowarke i mówie ze musze juz isc a on nalega zebym została chociaż na chwile obejrzymy jakis film czy cos tyle błagał ze w koncu sie zgodziłam no i oglądamy tak ten film a on nagle sie zbliża do mnie i zaczyna mnie całować nawet nie wiem kiedy znalazłam sie na jego łóżku na szczęscie do niczego nie doszło bo w pore to przerwałam nie wiem czemu to zrobiłam ;/ w tamtej chwili w ogóle nie myślałam no i mam taki problem czy powiedziec to jego dziewczynie z którą sie znam jakiego ma ''chłopaka'' czy zostawić to w spokoju ??

Gość blackwell
możesz jej powiedzieć, ale jak znam życie ona obrazi się na ciebie, nie na niego

Gość anonim345
jeśli to istotne to my mamy po 12 lat, a jego dziewczyna 10... poradzicie bo nie wiem co robić :(

Gość anonim345
nie kur.a nie mamy po 12 lat tylko 17 !!!! nie musicie sie pode mnie podszywac to jest załosne .....

Gość kasiaaaaxcxcx90
no i mam taki problem czy powiedziec to jego dziewczynie z którą sie znam jakiego ma ''chłopaka'' czy zostawić to w spokoju ?? - wiesz co wydaje mi się że ta dziewczyna sama do tego dojdzie ...