Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemail

Poszukuje dobrego samochodu :)

Polecane posty

Gość mojemail

Otóż chciałabym kupić jakiś ładny i sprawnie jeżdżący samochód do w przedziale cenowym od 10tysięcy do ok 13tys. w miare nie duży przebieg w dislu. Macie jakieś pomysły ??? Przeszukałam już chyba wszystkie możliwe i już sama nie wiem . Mam 20lat i na codzień jeżdżę Fiatem Saicento :)

Gość prawiczek 28 lat
jaki przebieg ? 250 000 moze byc ?

Gość prawiczek 28 lat
Szukasz małego samochodu czy dużego . Jesli mam doradzić , to ważna jest wielkosc .

Gość hyniuś
golf IV

Gość mojemail
Raczej mniejszy :) i najlepiej 3drzwiowy

Gość inzynier serwisowy//
Proponował bym fiata stilo 1,9jtd 3 dzwiowka jest ładna. Za ok 8 - 9 tyś idzie dostać wersję z szklanym dachem i navi. A potem kwestia czy duże czy małe. I czy możesz dołożyć np do hundai i20. Kia ceed. Ale z maluszka do dużego bym się nie przekładał. Wolał bym kupić stilo a resztę zostawić w kieszeni. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

c2 jest zjebane mimo że kocham citroena. Najgorszy model jaki kiedykolwiek wyszedł. Elektryczne drzwi. Cieknące. Silniki 1,6hdi najgorsze jakie były... Już lepiej c3 1,4hdi. Lub niemal nowe c1.

Gość mojemail
Hehe fajny ale jednak troszkę za drogi :)

poprawka to wersja zwykłymi drzwiami ale po lifcie. I na 1,4 wiec technicznie jest ok. Poza malowana maską, zderzakiem i błotnikiem :) I kosztuje 15 tyś.

Gość prawiczek 28 lat
za drogi , ale warto dopłacić . Przynajmniej to moje zdanie

Gość automanniak
a peugeot 206?

Gość kup vw Golfa
:-)

Gość Szpindlerowy mlyn
polo

http://otomoto.pl/fiat-stilo-1-9jtd-oplacone-fajne-autko-C24670983.html Tu masz coś mniej więcej.. Wjechał mu ktoś w tył ale klapa tylna wydaje się nie wymieniana. Jedynie zderzak. I jw nic lepszego nie dostaniesz. 206 ma ciulate zawieszenie. Końcówki co 2 lata, amory max 3. Ale jest najładniejszym autem :) Za ok 12 - 15 tyś dostaniesz nawet stare 206 cc. Ale w benzynie. Problem z częściami do składanego dachu.

Gość mojemail
Górna granica u mnie to 13tys. Aa i jeszcze ważne żeby był zarejestrowany w Polsce, właśnie zastanawiałam sie nad Citroenem C3 :) Fiatem Punto FL i volkswagenem Polo IV :) ALee mam mętlik w głowie, dlatego dałam taki temat bo może macie jakieś jeszcze pomysły i swoje opinie ;)

Gość prawiczek 28 lat
inzynier serwisowy co ty pierdolisz ?

Gość automanniak
ja jezdzilam fiatem panda i kilka dni temu przerzuciłam się wlasnie na peugeota 206, jezdzi sie super tylko trzeba uważać na belke z tyłu...tak ostrzegam bo może akurat jestes demonem predkosci;p

Gość prawiczek 28 lat
ciroen c2 jest bardzo dobrym samochodem

http://otomoto.pl/fiat-stilo-jtd115-panorama-navi-alu-17-C24964902.html malowany bok ale szklany dach. Z tego co podałaś jak nie chcesz stilo to brałbym c3. Ze względu na tanie części. I błędne jest że dobrze ze zarejstrowany w polsce :) Za granicą lepsze drogi. Jak z holandii lub szwecji wiesz o aucie wszystko. A jak ktoś sprowadził do polski i chce się auta pozbyć na 80% z autem jest coś nie tak. Kto się pozbywa dobrego auta :)

Gość zsdrqqqqsxccv
to bierz polo

Prawiczek no nie kupimy twojego samochodu sory :) A jak ktoś napisał 206 belka, końcówki, amory. Za to kobiece i ładne... coś za coś.

Gość prawiczek 28 lat
i znowu pierdolisz . Najlepsze samochody sa te ktore użytkował Polak . Zagraniczne to złom

Gość mojemail
Rozglądałam sie też za C2 , Ale są w miare tanie za 12tys. w miastach które są zbyt daleko np. nad morzem :/ aa ja mam ograniczenie do woj. dolnośląskiego, opolskiego noo i może jeszcze śląskie i małopolskie. Jeżdzę też czasem Fiatem Bravo mojego taty więc Stilo jest podobne aale jednak bedzie zbytnio duże

Gość prawiczek 28 lat
w zyciu bym nie kupil samochodu sprowadzanego . Wolałbym kupic auto od sąsiada niż sprowadzane .

Za duże ???????? C3 jest jeszcze większe. Tylko że opływowe jak żółw. No to nie pozostaje nic innego jak c1 vel 1007

Gość automanniak
mam nadzieje ze ta belka szybko mi nie padnie ja jeżdżę w miarer powoli wiec mysle ze obejdzie sie bez wiekszych problemow

Gość mojemail
Noo muszę powiedzieć, że to czerwone Stilo mi się podoba :) myślałam że C3 jest mniejsze , Hmmmmmmmmm Noo ale słucham dalej waszych pomysłów i opini :)

Gość rtgyhrthyrty
inzynier serwisowy// to znany debil, zna się na motoryzacji jak świnia na astronomii :D posiada zajechane stilo i póbuje wszystkim wciskać tego rupiecia :D