Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkująca000

Spotkanie z facetem z neta.

Polecane posty

Gość randkująca000
Nie ważne :) kogoś mi przypomina taki podszyw :P dobra mam nadzieje że będziecie trzymać kciuki za spotkanko...;)

Gość eh.............
Umawianie się przez neta jest poniżające. Nie rozumiem takiej formy poznania opierającej się na fikcji. Słowa każdy interpretuje na swój sposób i tworzy fikcję. Nie ma porównania do spotkań w różnych okolicznościach kontaktu wzrokowego, intonacji etc. Poniżające jak wystawienie siebie na allegro i dokonanie transakcji ;) Powodzenia ;) Ubierz się w photoshop

Gość ada19
no nie wiem zrobisz jak uważasz zobaczysz go poznasz bliżej;))

Gość randkujaca 000
zgadzam sie i nieprzypominam sobie znajomości z osobą o tak marnej prowieniencjii

Ja poznałam mojego w necie:) Pojechałam do niego do mieszkania na pierwsze spotkanie, ....był wielki stres...jesteśmy razem do dziś(3 lata)

Gość ada19
ale i tak uważam że to jest głupota spotykania się z ludźmi z czatów

Gość ytrytre
jasmina ty sciemniasz tu od poczatku do końca idz do psychiatry

Gość gumiś;P
hahaha od pewnego czasu wchodze na kafeterie i zauważyłam że więkrzośc ludzi tutaj zmyśla;P;P

;-) nie musisz mi wierzyć w nic:) Nie żałuje... mimo, że było to bardzo szalone i były sytuacje, że mogłabym się jego otwartości i bezpośredniości przestraszyć:D ale nie żałuję...

Gość ytrytre
oczywiście :-D 99% tematów to fikcja ,99 % fotek nieprawdziwa i 99 % to przegrańcy zyciowi ,dla których to forum jest namiastką zycia jakie chcieliby wieść ,a jakie im nie będzie dane

Gość gumiś;P
bo zdarzają się przypadki może jesteś jedną na milion takich osób którym się poszczęściło i są w spaniałym związku;))

Gość ada19
hahahah zgadzam się w 100% z ytrytre

a kto powiedział, że to super szczęśliwy związek? widujemy się za rzadko, aby tak móc powiedzieć. do pełni szczęścia brakuje wiele...ale kocham go:) brak mi czasu z nim

Gość ytrytre
jestem po :-D i zaglądam tu dla zabicia czasu,ale rzadko ,mniej wiecej od 5 lat tutaj wchodzę z przerwami 5-mcy,3 m-ce ,najdłuzej chyba 10 m-cy ,to i tak nie ma znaczenia bo tutaj sie nic nie zmienia,te same tematy ,te same osoby choć pod róznymi nickami,to takie polskie typowe piekiełko ludzi bez zycia w realu

Gość randkująca000
Jaki bojkot :P a zapytałam o ubranie...zamiast tego dostałam pouczenie że jestem stuknięta, życie...

Gość realni
bo ktoś kto spotyka się z kimś poznanym z internecie nie jest normalny..... bynajmniej moim zdaniem