Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa.94

Jak ujawnić nasz związek?

Polecane posty

Gość aaaaaa.94

Mam 18 lat. Zawiązałam się z 39letnim ojcem mojego 18 letniego przyjaciela. Bardzo się kochamy i jesteśmy pewni swoich uczuć ale ukrywamy nasz romans. Po prostu domyślamy się w jaki sposób przyjąłby to jego syn, mój przyjaciel, inni ludzie, moi rodzice. Mieliśmy powiedzieć im prędzej jednak im dłużej w tym tkwimy tym ciężej nam jest to oznajmić. To trochę zakazana miłość ale myślimy o sobie na poważnie. On zaproponował mi wspólne wakacje we dwójkę w Mielnie. Jedziemy tam 6 lipca na dwa tygodnie. Jak długo ukrywać jeszcze nasz związek? W jaki sposób się ujawnić?

Gość khjknvfke9
zastanow sie czy chcesz w to brnac czy on cie nie wykorzystuje bo faceci lubia balamucic a potem zostawic. chociaz ojciec mojego kumpla zwiazal sie z laska ktora miala 18 lat a teraz maja 3 dziecko w drodze: odpowiedz mi na pytanie jak to jest z takim starym dziadem sie seksic?

Gość youtubeofkors
nie brnij w to, zostaw go, wiem co mowie, bedziesz zalowala, milosc minie, nadejdzie przywyczajenie, przywiazanie i popattzysz za 10 lat na swojego 5o-cioletniego meza a on bedzie wiecznie zmeczony, zramolaly, nie bedziecie nadawac na tych samych falach, bedziesz miala 28 lat. Stracisz przyjaciela. wiem co pisze. z doswiadczenia...

Gość hjkhjkhk
czy tef facet ma zone?

Gość sens nonsensu
za duża różnica wieku, ty jesteś dzieckiem on dojrzałym facetem.. czarno to widzę

Gość jaki wiek takie myślenia
Jeśli to nie prowo to cóż - stary cap dorwał durną małolatę żeby się poczuć jeszcze raz młodym. Brutalne ale prawdzie ;)

Gość aaaaaa.94
On jest 14 lat po rozwodzie. Z byłą żoną nie układało im się dobrze, ona teraz ma małe dzieci z nowym mężem i mieszkają za granicą. Co do spraw seksu jak ktoś pytał jest mi z nim bardzo dobrze w łóżku. Seks z nim jest wspaniały.

Gość hjkhjkhk
wezcie slub i po sprawie jesli rzeczywiscie sie kochacie

Gość ku przestrodze innym
porucha i zostawi, weź potem taką szanuj co poleciała za facetem co mógłbybyć jej ojcem