Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

Zajmę się Twoim psem! -wakacje, urlopy.

Polecane posty

Witam, chętnie zajmę się Twoim psem/ psami przez urlop. Koszt tygodniowy- do 160 zł*. Jednak nalegam na indywidualne ustalenie ceny. W cenie; - 1x kąpiel, - w razie potrzeby codzienne czesanie, - 2-3 razy dziennie karmienie* ( zależnie od potrzeb, diet itd.), - 1x dziennie długi spacer, - zabawy bez ograniczeń. * Cena zależy od wyżywienia, wielkości psa oraz wieku (szczeniak czy dorosły). - własne dostarczone przez państwa, - moje domowe; gotowane mięsko z kurczaka, ryż bez soli, kasze, wątróbki, porcje rosołowe, suche karmy dobrej jakości, smakołyki dla psów itp. Oferuję zdrowe odżywianie BEZ żadnego karmienia resztkami z obiadów, obgryzionymi kośćmi i innymi ścinkami. Mieszkam w dużym domu na wsi z ogrodzonym podwórkiem, dom znajduję się 20 m od mało ruchliwej szosy. Naokoło duże i rozległe pola. Mam kilkunastoletnie doświadczenie ze zwierzętami. Chętnie nauczę psa kilku sztuczek. Bez krzyku i nerwów. Cierpliwym głosem. Jeśli jesteś zainteresowany napisz na meila! Mój email; mkwiatkowska97@interia.pl Woj. ; kujawsko-pomorskie.

Gość khjknvfke9
a jak ja ci dam swoje jedzenie to ile wezmiesz za opieke?

120 zł tygodniowo, pies dorosły - duży. 100 zł tygodniowo, pies dorosły - średni. 80 zł tygodniowo, pies dorosły - mały. Cena za szczenięta ras dużych - 85 zł, cena za szczenięta ras mniejszych 75 zł.

Gość 787394
a jak dam ci takiego malego? takiego co ma 24cm?? i potrzebuje nieustannych pieszczot.

Wiesz.. wydaję mi się, że Twój mały jest dla mnie ''za maly''. Gustuję w większych i własnych. Mąż mi wystarcza :)

Gość 787394
dam 250zł za godzine, nie bedziesz zalowac, lize cipeczke !

Gość dddddddd
szkoda, że tak daleko ;/ szukamy z mężem w łodzi takiej opiekunki fajny pomysł - powodzenia

Dziękuję :) Jeśli kiedyś byście przejeżdżali to zapraszam. Ja dojadę do 25 km, a powyżej za opłatą. Pozdrawiam