Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskoleda

MAM 21 LAT, CHCĘ IŚĆ DO PRACY A NIE MOGĘ !!!

Polecane posty

Gość amelicja
To nie skomentuj ale moja kolezanka tak zrobila jak nie miala wyjscia. nawet cv nie miala jak wydrukowac. jeden jedyny raz i miala kase na jezdzenie i szukanie pracy cv podrukowala sobie w zakladzie ksero i najlepsze udalo jej sie znalezc prace w knajpie gdzie dostawała dniowke codziennie do ręki (nie miala umowy) juz dawno wyszla teraz na prostą, ma stałą prace itp a wszystko dzieki 1 razowi ...

Gość Ogórek_pisiureK
może jednak skorzystasz z mojej oferty ? wiesz wkońcu lodzik to nic takiego, ale nie wiesz co możesz mi ręką zrobić okej ? nikt sie nie dowie :)

Gość amelicja
no jak wolisz ale juz niejeden byl taki cnotliwy i zle na tym wyszedl i jak chcesz wiedziec to mam kolege w podobnej sytuacji do Twojej, przesrane chlopak ma tyle ze on do wiekszego miasta moze dojsc pieszo nawet (3 km) a z obrzezy juz jezdza autobusy 2,20 za bilet wiec jakby chcial to by mógł ale on siedzi i narzeka ze nie ma jak dojechac.

Szukasz chyba pracy tak, ze nie znaleźć. Skoro jesteś w takiej beznadziejnej sytuacji, to lap sie wszystkiego.

Gość Ogórek_pisiureK
dokładnie podaj maila to popiszemy :)

nie, nie skorzystam !!!!!!!!!! nie beę sie puszczac , więc zadnego maila Ci nie podam ! nazywaj jak chcesz, jesli to jedymy sposób na zdobycie kasy to ZWYCZAJNIE WOLE ZYC JAK DO TEJ PORY

Gość Ogórek_pisiureK
jasne, lepiej puszczać sie za darmo, a ja czysty kulturaśny człowiek jestem kupie bilet dam na jedzenie i jeszcze kieszonkowe nic tylko korzystać i co o tym myślisz ?

słuchaj sponsorku od 7 boleści, nie umiesz zrozumieć slowa NIE? mam gdzies te 250 zł. straciłabym szacunek do siebie, a fuj

Gość Ogórek_pisiureK
to szkoda i pewni ejutro znowu bedziesz siedzieć i smęcić i nic nei robić zamiast elegancko sobie zarobić kilka stówek...

Gość amelicja
,,albo są to ulotki, gdzie zarobiłabym za 5 godzin 30 zł - 11 zł dojazd to 19 zł dniówka.. ale to nie w tym rzecz... zwyczajnie NIE MAM ZA CO JEŹDZIĆ !'' to czemu tej pracy nie wzielas? 19 zl Twojego!!! za ulotki to placa zazwyczaj od reki!!! musialabys wykombinowac tylko 11 zl na jeden raz, potem z dniowki mialabys 11 zl na drugi raz i 8 zl dochodu i tak dalej, malymi kroczkami, mialabys grosze ale bys je mogla odkladac zamiast od razu rozpierdalac i po miesiacu mialabys tak ladna sumke ze bys mogla szukac normalnej pracy i nie martwilabys sie skad wziac na dojazd do pierwszej wyplaty i potem to juz bys jakos stanela na nogi

podałamp przykład pracy z tymi ulotkami ... nie , ze ja mialam taka oferte.. ale stój sobie w tym upale 5 h za pare złotych, co jak co, ale nie przeginajmy w druga strone :O

Gość Ogórek_pisiureK
a wyślesz zdjęcie cipki za 2 dychy ?

maskoleda -> Piszesz, że nie masz na badania, dojazdy itp. Napisz, ile potrzebujesz, byś mogła zrobić te wymagane papierki. Może da się z tym coś zrobić.

Gość amelicja
wiec wolisz nie miec kompletnie nic niż malymi kroczkami zarobic pare groszy zeby chociaz sie matki nie prosic o kase na dojazdy ... jest takie powiedzenie, od pucybuta do milionera no ale ja cie nie zmusze do niczego a nie ma w Twojej okolicy jakis innych wsi gdzie bys mogla dojechac rowerem i tam praca np w sklepie albo jakies mniejszej miejscowosci blizej niz krakow? mowisz ze mieszkasz pod wieliczka a tam nic nie ma, na zadna kelnerke czy cos nie szukają?

to już tak w drodze wyjątku ... facet taki se- nie wiem ile ksoztują takie badanie, wiem za samo podbicie 50 zł, a ile wykonanie badan to nie wiem? dojazdy około 200 zł. min ..

Gość Ogórek_pisiureK
na odlotach mam za 150 zł godzine u dupeczki która zna sie na tym i umie zadbać o faceta, a tobie mam dawać za same foty więcej ? lepiej skończ smęcić umyj tzipe i ruszaj na miasto !

Gość amelicja
nie wiem czy wszedzie sa takie kwoty ale np ksiazeczka zdrowia mnie wyniosla 110 zl - 3 dni pod rzad musialam zanosic ,,material'' do badania a potem 50 dych do lekarza zeby podbic

Gość Ogórek_pisiureK
kurde ja chciałem pomóc ale ni ema nic za darmo co złego jest w zrobieniu komuś loda ?

Gość huioooad
Czy wy umiecie czytac?? Przeciez dziewczyna napisala wyraznie , ze nigdzie blizej nie ma pracy a wy ciągle to samo " moze poszukaj blizej " moze pozycz od kogos" Przeciez napisala , ze nie ma od kogo ! Tak tez czasem bywa , ze nie zawsze jest od kogo pozyczyc ! A z tymi ulotkami to przesada , 8 zl dziennie zarabiac i odkladac? A czym sie zywic? Powietrzem? to chyba lepsze byloby zebranie .. więcej by zarobila... 5 godzin zapieprzac zeby 8 zl zarobic na czysto ... no chyba troche pani wyzej przegięła. Nie doradze Ci chyba nic autorko , mogę ci tylko współczuc beznadziejnej matki i sytuacji .

Gość amelicja
a do Twojej matki nie dociera ze jakby Ci raz pozyczyla na dojazdy to ty bvys jej za miesiac oddala a poza tym bys zarobila i byloby latwiej w domu zyc z 2 pensji? mowilas jej o tym?

Gość huioooad
a masz moze jakies talenty , jakies zdolnosci? moze umiesz szyc , malowac , pisac ??

Gość huioooad
ile kilometrow masz do miasta, w ktorym mogabys znalezc prace?

do Krakowa 20 km moja matka mowi, ze nie da bo nie ma i koniec nie ma nawet jak pozyczyc potrafię spiewac, pisac prace, wypracowania, wypowiadać się, interesuje się tez modą

Gość huioooad
wsiadaj na rower jutro jak bedzie pogoda, jedz do miasta i popytaj o ta prace !! Nawet te ulotki bylyby dobre gdybys nie musiala tracic na bilet ,mialabys 30 zl dziennie, przemeczylabys sie troche tym rowerem i jakos bys uskladala przez tydzien 200 zl , potem poszukala czegos lepszego i juz bys miala na dojazdy !

Gość Ogórek_pisiureK
ja ci dam za loda co ty na to ?