Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskoleda

MAM 21 LAT, CHCĘ IŚĆ DO PRACY A NIE MOGĘ !!!

Polecane posty

Gość huioooad
szukaj na necie różnych konkursow pisarskich , mozna nieraz wygrac nawet 1000 zl albo więcej

ja nie wiem czy wy kpicie czy jak ? :D 20 km to mam aby ejchac do krk, na sam koniec ok 30 km ... i to pod takie góry, ze nie zdajecie sobie sprawy, przeciez ja bym w 4 h w jedna strone nie dojechala mijajac te góry . poza tym rower 12latka jest na nmnie za mały. mowilam o rowerze aby dojezdzac ale w granicach rozsadku .. facet taki se- na jakich to mialoby byc zasadach ?

Gość uyrydrye
debile z was, dzieciaki jedne ile macie lat?nic a nic nie rozumiecie autorki, idz pukaj od domu do domu, zrob to i tamto.. myslicie ze to takie latwe?? ze latwo tak pukac po sasiadach? ona tam mieszka, zna ja cała wies. myslicie ze to latwo? mowicie jej idz na kase gdzies tam, oki ale to nie tak hop siup teraz nawet na kase mają kolejki cv. wiesz co ja bym Ci poradzila na poczatek? piszesz ze skonczylas nauke na kierunku humanoistyczn-artystycznym. hmm.. wymysl cos, nie wiem cos jakies rekodzielo w ktorym jestes dobra i sprzedawaj na allegro. nawet jak bedziesz nie wiem cos plesc, albo cos z drewna, albo kompozycje szuszkowe. na pewno niedaleko masz łaki, lasy, material za free, nie musisz sprzedawac drogo ale jakas mała kase, jak nie masz na wysylke to za pobraniem na allkegro. pokombinujw ten sposob. zarobisz troche i bedziesz miala na szukanie pracy.

Gość huioooad
20 km w 4 godziny??? chyba przesadzasz.

Gość autorko.........
A do Wieliczki ile masz km?

Maskoleda.. na takich, że dajesz mi numer konta a ja ci wyślę te dwie stówy. Powiedzmy, że mam dobry dzień, zarabiam nieźle i jeśli te dwie stówy ci pomogą wyrwać się z domu to mogę się szarpnąć. Może jestem naiwny ale myślę, że czasami można zrobić coś zwariowanego aby komuś pomóc. Mam tylko nadzieję, że faktycznie wykorzystasz te pieniądze na rzeczy potrzebne (jak te badania czy dojazd). Będziesz miała jak już się dorobisz... oddasz.

Gość uyrydrye
"maskoleda podałamp przykład pracy z tymi ulotkami ... nie , ze ja mialam taka oferte.. ale stój sobie w tym upale 5 h za pare złotych, co jak co, ale nie przeginajmy w druga strone " wiesz co teraz to przegielas..... ja na studiach tak pracowalam i co? chyba jednak nie warto ci pomagac.

po prostej drodze to nie problem, ale ja tu mam pod góre miesjca po 2,3 km ... i to kilka wsi po drodze.. skonczyłam nauke na profilu humanistyczno- artstycznych ale o profilu teatralnym, takze nie potrafię rzezbic itd tylko lepsza jestem ze spiewu lub ewentualnie aktorstwa

Gość uyrydrye
artysyucznym wiec chyba cos potrafisz artystycznego nie????

do wieliczki mam 8km, ale Wieliczka to miasteczko bardzo mało, chca kelnerek, ale musze wyrobic najpierw ksiązeczke, to priorytet... hmm te ulotki to mało , dlatego ze ja muszę dojezdzać, rozumiesz?? i tez chce zjesc czasem cos innego niz warzywa i serki, bo matka ma w dupie co jest w lodówce, takze wychodziłabym na zero chcac kupic sobie jedzenie czy podpaski chociaż.. wiesz??? facet taki se- podaj mi proszę Twojego maila

ale profil teatralny, mielismy zajęcia z teatru, odgrywalismy scenki, jezdzilismy na przeglądy ...nie mam zdolnosci manualnych i plastycznych.

Gość autorko.........
W kopali soli w Wieliczce pytałaś? Ostatnio widziałam ofertę na recepcjonistkę w hotelu Grand Sal. Możliwe, że jakaś pokojówka też by się znalazła. Więc nie pisz tak o Wieliczce. Najlepiej narzekać.

Gość henryk z piławy 1958 sutener
z jakimś warsztatem aktorskim masz predyspozycje na ekskluzywną prostytutę. 3-4 bańki z numer na początku jak nic. pożniej łapiesz kontakty i chodzisz na imprezy zamknięte, płacą ci za picie dryynków i siedzenie takim jak ja na kolanach. ale musisz pokazac osobowość (albo cycki, nieważne!). muusisz coś pokazać. tooo jest ważne w w tym biznesie. w 3 lata odłożysz tyle hajsu, że bedziesz bogatsza od całej lumpenkafeterii razem wziętej. wierzę w ciebie!

Gość elamorela
Chciała znależć kogoś kto da jej pieniąądze i znalazła...

facet taki se- napisałam Ci maila... w Kopalni aby pracowac nalezy znac perfekt jezyk, bo tam sami turysci, u mnie angielski jest na poziomie podstawowym, co najzywej srednim zatem nie mam co sie porywac na takie cos.. poza tym recepcjonistka musi byc po szkole wyzszej z jezykiem i najlepiej doswiadczeniem - jesli mówimy o KOpalni

Gość i tym sposobem
pani tipsiara ktora zarabia 3 tysiace, czy ktos kto wstawal i zapieprzal z ulotkami jest "gorszy" od dziuni co to gra, tanczy w balecie na flecie, i nie ma matury o naiwnosci,,, facet to musi byc niezly jelen

nie jestem żadną dziunią i nie wrzucam nikogo do jednego wora. maturę zdam w sierpniu, tzn tę matematyykę, zabrakło mi dwóch punktów, święcie wierze, ze kazdy z was tutaj ma min mgr... taaa.. nie wiecie o czym pisałam z FACET TAKI SE na mailach, takze mozecie tylko mniemać. . .

jacy wy jesteście obłudni.. bo ktoś chce mi pomóc to zaczyna jeździć po mnie?? mam powody, da których ten temat powstał- nie wszystko tu opisałam, bo i po co ? jak kafeterianie wiedzą zawsze wszystko lepiej .. dziunia z tapetą.. skoro CIę rozbawiał to śmiej się.. do rozpuku, mam nadzieje że Ci ulży..

Gość ahahahahahahahahahahah to
hmm... w solarium pracują Panie z wyższym wykształceniem ?? heh, nie chce mi się wierzyć, że niektóre tlenione solary z tipsami na 5 cm mają za sobą studia jest odpowiedź dziuni,,,,i to glupiejjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość triu
artystycznym? a umiesz Autorko rysowac/malowac/szkicowac? narysowalabys moja mame ze zdjecia? umowilybysmy sie na jakas cene :)

kochana, napisałam, ze nie potrafię. miałam profil teatralny wiec umiem spiewac/ grać

Gość triu
przepraszam, nie doczytalam wszystkiego bo po pracy oczy mi wysiadaja. kurcze chcialabym jakos pomoc ale sama nie mam tak zeby Ci dac...

co tam, tofik upadł? jak się czujesz autorko, udało ci się dogadać z kimś życzliwym? fajnie, że ktoś na serio (mam nadzieję) zaoferował ci pomoc! sama mieszkam w krk i szukam pracy, niestety bez sukcesów - ale ja w specyficznym środowisku. na szczęście ma mi kto pomagać, żebym z głodu nie pomarła :O