Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa3421

Strach przed zajściem w ciążę

Polecane posty

Gość strachliwa3421

Witam. Jakiś czas temu podejżewałam zajscie w ciążę juz na następny dzień po stosunku. Bardzo sie bałam powiemwaz nie chce miec teraz dziecka. Nie dostałam okresu zamiast tego wystąpiły plamienia raz dziennie, jakoś przez 5 dni.robiłam testy (5 testów i wszytkie wyszły negatywnie, oczywiscie były one w innych terminach robione) . Byłam u lekarza 2 tygodnie po stosunku i na usg dopochwowym nic nie wyszło kazał powtórzyc test dla 100% pewnosci wyszedł negatywny (był to 4 test który robiłam) a ja nadal podejrzewałam ciążę poniewaz dlaej nie miałam okresu jakies 2 tyg później znowu zorbiłam test i znowu wyszedł negatywny , tydzien później dostałam miesiaczke teraz mi sie skonczyła 2 dni temu. A ja nadal boje sie ze jestem w ciazy! To juz chyba jakaś fobia. Chyba powinnam iść z tym do jakiegoś psychologa, co o Tym myślicie??

Gość natalka19866
Masz racje powinnas pojsc do psychologa i powaznie sie zastanowic czy powinnas sie brac za sex ... Skoro za kazdym razem masz sie obawiac... mimo zabezpieczenia ...

Gość strachliwa3421
a najgorsze jest to ze mam duzy brzuch . i to nie dlatego ze jestem gruba bo jestem dosyc szczupła

pewnie w Twojej głowie siedzi to,że jesteś w ciąży i wydaje Ci się,że masz duży brzuch.Możesz go mieć,gdy zjesz więcej,lub poprostu zjesz coś ciężko strawnego.

Gość natalka19866
Albo uroisz sobie... Dziewczyno idz teraz do przedpokoju zaloz buty kurtke wez torbe kierunek kino film "komedia" !!!! PRzestan ok ? Bo robisz sobie naprawde krzywde tym stresowaniem i nie daj boze z tego stresu zaczniesz chorowac

Gość strachliwa3421
ja tez juz sama na siebie sie wkurzam