Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latynoska_

Pytanie do stosujących dietę Dukana... {Dopiero zaczynam}

Polecane posty

Gość Latynoska_

Witam.Mam zamiar rozpocząć dietę dukana.Chciałabym zrzucić 5 kg... Jak u Was było po zakończeniu diety?Wystąpił efekt jojo?

Gość Latynoska_
?

Ja przerwałam na drugim etapie, jojo nie było, ale pilnowałam się. Jadłam wszystko, ale w małych ilościach.

Gość klapoucha28
ja stosowalam dukana przez miesiac pozniej przestalam bo bolaly mnie nerki.schudlam 5 kg i nie bylo jojo chociaz stosowalam tylko 2 fazy a pozniej jadlam normalnie.

Gość Dukanka hey
ja schudlam 35kg, bez jojo, przeszlam przez wszystkie fazy, 1,5 roku mi to zajelo (pol roku chudniecia i rok stabilizacji, od tygodnia zaczelam znowu, bo jeszcze 10kg musze schudnac. Nic mi nie dolegalo podczas tej diety, nerki i watroba zdrowe, spadl mi cholesterol i okres sie wyregulowal, takze ja polecam! W 3 fazie zaczelam regularnie cwiczyc.

Gość nie lubie nikogo :)
no ja z tych co jojo dosieglo :) z 58 przytylam do 79,7 w półtorej roku. No ale - stabilizajca nie trwala tyle ile powinno a ostatniej fazy w ogole nie bylo :) za drugim razem Dukan nie dzialal , wiec dietka 1500 kcal i cwiczenia 6 razy w tyg. i powoli powoli szlo

Gość Latynoska_
Dziękuje :)