Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rorada

Czy jest ze mna tragicznie,czy ktos by mnie chcial? Jakie ubrania nosic?+zdjecie

Polecane posty

Gość mary40kg
po co piszecie jej, ze jest ok, skoro nie jest? ;/

Gość reywserye
odpowiadamy na pytanie -> nie jest tragicznie, ma dobra baze pod modelowanie :) schudnie z 5kg, wyrobi sobie talię i będzie super

Gość xxxyyyzzz>....
masz fajną, normalną figurę dziewczyno, mówię Ci to jako dorosła kobieta:) nie słuchaj opinii prawiczków:) oni przecież kobiety nie widzieli na żywo, to jak maja cię oceniać

Gość Serek Hochland z reklamy
już mówiłam i powiem jeszcze raz i nadal szczerze - nie jestem żadną zawistną babą, mam 177 cm i ważę 55 kg i naprawdę uważam, że wyglądasz dobrze. 🖐️

dobry biustonosz + ubrania, które ,,zrobią'' talię (tylko nie paski w talii błagam), w necie jest mnóstwo porad na ten temat masz fajną figurkę :)

Gość facet 29lat
troche w zyciu "wyruchalem" i powiem, ze mi sie podoba twoja figura! jesli naprawde chcesz to zrzuc max 5kg, idz na silke i laska jak sie patrzy :D :D :D

Gość trefia
ja mam 175cm i 45kg i duzo bardziej wolalabym miec taka figure jak ty..

anoreksja?

co druga wyglada gorzej takze nie jest tragicznie:) to nie Miami zeby wstydzic sie wyjsc z domu bo troszke tkanki tluszczowej na brzuszku sie zaleglo oraz bez opalenizny ;)

Gość tojammm
Naprawdę dobrze wyglądasz, jedyne nad czym można (ale i nie trzeba ;)) popracować to talia. Nogi i biust są naprawdę ok. Poszukaj w necie porad dla osób o figurze 'cegły' (tak, tak, taką też się wyróżnia), stosuj się do rad i wszystko będzie w jak najlepszym porządku.

Pół godziny hula hop i conajmniej 2x20 brzuszków dziennie i będziesz miała po około trzech tygodniach ładny,mocny,twardy brzuch i ponętną talię.Ćwiczenie brzucha powinno ci wejsć w nawyk bo przy tej budowie ewentualne kilogramy pójdą w tą partię ciała .Ogólnie masz fajną sylwetkę,możesz śmiało pokazywać nogi:)

nieogryzek - ćwiczyłaś w ten sposób?

Gość rettytuyi
czyli wlasnie: dlugie nogi, brak talii, maly biust, jak widac nawet z taka figurą mozna sie ladnie ubrac

Gość trefia
tak. trudno sie uwolnic..

Gość rorada
Rzecz w tym, że gdy ważylam TROCHĘ mniej (ok.4kg- byłam w dolnej granicy rozmiaru M, teraz jestem w górnej, lub też wychodzę poza nią) miałam ładną talię (ok 15cm węższą). Jej obecny stan jest spowodowany najprawdopodobniej pokarmem jaki w ostatnim czasie "przyjmowałam" ;(

Gość tak sii
sZczupla jestes. Po prostu wiecej cwicz

Gość chcialbym
jak dla mnie fajna :D

Gość etyetye
ćwiczenia na brzuch i odżywiaj się zdrowo, nie jedz śmieci. powodzenia.

Gość cicha.
Masz dobrą figurę,idealny nikt nie jest! Jeśli chcesz poprawić swoje samopoczucie to po prostu trochę ruchu i jedz mniej i zdrowiej, więcej warzyw, owoców, sama sobie przyrządzaj sałatki czy coś, to daje największą frajdę i też nie zjesz tylko co normalnie :)

Nie jest idealnie ale są gorsze okazy. Przede wszystkim jakiś taki duży korpus masz, w sensie szeroki. Nieproporcjonalnie względem niego wygląda biust i głowa, jakieś takie małe. Najlepsze ze wszystkiego nogi chyba.

Gość zupełnie nie rozumiem
Z pupą to ona nie wiele zrobi, bo poprostu ma wąskie biodra. Najlepiej ćwicz mięśnie brzucha, aby pozbyć się nadmiaru na nim, wtedy uwydatnisz kształt bioder i będziesz lasencja, że aż miło. Ogólnie rzecz biorąc, wcale nie jest źle.

Gość myszQQQa
wg mnie hehe spoko :D 5kg zrzuc i bedzie idealnie :DD

Gość frankatus
nie, tak i nie znam sie :D

Gość marteks321
jak dla mnie ok :D