Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie potrzebuję pomocy

jaka PLASTIKOWA PIASKOWNICA dla 12m+ proszę o POMOC

Polecane posty

witajcie chcę za chwilkę zamówić mojej córce która za kilka dni kończy roczek piaskownicę i rowerek i potrzebuję waszej rady nie wiem jaki jest plastik w piaskownicy i czy warto ją kupić ? http://allegro.pl/ogromna-muszelka-piaskownica-basen-letni-gratis-i2440764815.html#tabsAnchor i co myślicie o tym rowerku ? http://allegro.pl/trojkolowy-skladany-jak-wozek-rowerek-miekkie-kola-i2420914143.html

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
piaskownicę mam drewnianą więc nie pomogę... rowerek chyba bym dołożyła stówkę i kupiła ze smoby albo litle tikets ...my mamy taki chiński badziew i dziękuję bardzo ;)

no tak nie bardzo uśmiecha mi się dokładać więcej pieniędzy....

Gość ojtam ojtam
ten smoby ma fatalny podnóżek i nie ma żadnych melodyjek itd a dzieci to lubią - mój ciągle wciska odgłosy zwierząt itd - poza tym pedałowanie na 3 kółkach no ina 4 jest nie wskazane dla dzieci - lepiej po 2 roku życia kupić biegowy

rowerek kupię ten co podałam w linku a co myślicie o piaskownicy ?

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
moje dziecko tych melodyjek nienawidzi a podnóżek cóż...jak dla mnie smoby wytrzymalszy niż ten co wkleiła przedmówczyni. Co do biegowego to się zgadzam mój ma 18msc i powoli zaczyna "stawiać pierwsze kroki" na takowym sprzęcie :)

a moja córka uwielbia melodyjki więc i ten rowerek pewnie jej sie spodoba :)

piaskownica ktora jest w linku dla malucha rocznego sie nadaje ale za rok bedzie za mala - mialam taka i teraz maz musial zrobic normalna, duza, drewniana pisakownice corka ma 2 lata. rowerek - nie w moim typie. my kupilismy smoby z kubusiem puchatkiem, nie gra, nie swieci ale corka lubi nim jezdzic. chociaz z perspektywy czasu patrzac rowerek biegowy to lepsze rozwiazanie.

jesli chodzi o piaskownice to moj maz np. pojechal do tartaku, zamowil deski (wyheblowane, z zaokraglonymi brzegami), kupil jakies tam impregnaty, lakier, pomalowal i zlozyl - koszt 100 zl a najwieksza radoche ma z tego ze zrobil to sam :)

Gość do klaudka16x
polecam muszelke, mam ja juz 3 lata i jest ok :) latem robie z 1 czesci basenik, mam 2 chlopcow 5 i 2 lata i sie dosknale mieszcza w niej w 2 :D ja ja w 100% polecam tylko trzeba dawac na wieko obciaznik bo wiatr ja znosi

Gość do klaudka16x
aa i co wazne mozna ja latwo umyc, przestawic i sie nei lamie

do klaudia powiedz mi czy masz takie same wymiary jak podałam w linku ? czy może masz jakąś większą ?

Gość do klaudka16x
taka sama mam :> nie sadze by byla wieksza bo mam taras na 120cm szer a obok piaskownicy mozna jeszcze przejsc

Gość gość
ja osobiście polecam stronkę www.swiatpiaskownic.pl Mają duży wybór piaskownic także plastikowych

Gość gość
Mam piaskownicę połączoną z ławeczkami w ogrodzie. Konkretnie ten model http://dipmarsklep.pl/Piaskownica-kolorowa-z-laweczkami-p66. Im większy rozmiar, tym wyższa cena, dlatego warto się zastanowić nad potrzebami dziecka. W paczce dostałem też plandekę do nakrywania piaskownicy, więc to uważam za spory plus. Przed montażem dokładnie sprawdziłem deski. Gładko, bez żadnych wystających, dziwnych elementów. Wybrałem zieloną piaskownicę, bo jakoś bardziej naturalnie komponuje się z terenem. Mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam.